2010. december 18., szombat

Gondolatébresztő 2.. Te, és az akadályaid...Pszicho-terápia




Blog szerkesztője: Szabadi Tibor Gyula (Facebookon is.)

Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.


4 saját blog:
1.  Tibor gondolatébresztői - Téma: Ezotéria, és MLM.( http://tibor7.blogspot.com )  Nyelv: magyar
2.  Kérlek, segíts - Téma: Ezotéria a Facebookon ( http://tibor8.blogspot.hu )Nyelv: magyar
3. Lelki ok, testi tünet -Téma: Egészség, Ezotéria, Gyógyítás zenével ( http://tibor4.blogspot.hu )Nyelv: magyar
4. Tibor's provoking trouth   ( http://tibor7-english.blogspot.com/ ) Téma:Ezotéria, MLM Nyelv: english





A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, és "Ébredezők" ezoterikus csoport (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel a csoportba, be tudlak tenni. Régebben könyvek és CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, most pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vált, és válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, akinek az írásait átvettem. ♥


Kedves Látogató!

5G ellen hogyan lehet védekezni? Egyszerű: A JIN-JANG maga a szeretet-félelem FÉNY-SÖTÉTSÉG lineáris skála... Tudd, hogy minden érted történik. Ahová a figyelem irányul, oda meg az energia. Tehát ne pánikolj! "Ember, ismerd meg önmagad"... : Te vagy a Világegyetem holisztikusan... Ha ismered önmagad, tudod, hogy SENKI ÉS SEMMI NEM ÁRTHAT NEKED, csak ha beleegyezel. Az egész világegyetem egy kódolt üzenet? Minden energia, rezgés, frekvencia, rezonancia. Ha más frekvencián rezegsz, mint az 5G, SEMMIT NEM ÁRTHAT NEKED. meg se talál...Ha ismered magad, onnantól ez a Te világegyetemed teljes mértékben. Ezt hívják MEGVILÁGOSODÁSNAK. Tehát: 5G= Szarni bele, hadd szóljon a zene... = Zene zene zen...


Én gépészmérnöknek tanultam eredetileg. Mindig érdekelt a kvantumfizika.
Mára a kvantumfizika utolérte a több ezer éves vallási tanítókat. Eredetileg az összes tanító kvantumfizikai magyarázatokat adott  a Teremtésről, és a Világegyetemről. De a szavak csak félreértésekre jók, a követőknek sem sikerült megbirkózniuk ezzel a problémával. Mintegy 3000 vallás létezik a világban, és mindenki a maga igazát magyarázza. A világtörténelemben ez miatt a vallásháborúk alapvető - többnyire negatív szerepet játszottak.

Ebben a blogban én is megkísérlem a lehetetlent: A kvantumfizika nyelvezetének közérthető magyar nyelvre tolmácsolásával közkinccsé tenni:
Számmisztikailag MINDEN ISTEN. MINDEN AZ 1-BŐL SZÁRMAZIK.

Isten a SZERETET.
Nem olyan, mint a szeretet, hanem Ő a SZERETET.
A szeretet az egyetlen valóságos erő.
A fizikai Világegyetemben eltorzult szeretetként nyilvánul meg, mert nincs a középpontban.
Isten a TISZTA TUDAT, AKI egy holografikus duális mátrix szerkezetben létezik.
Minden energia, az anyag nem más, mint lelassított rezgő energiakvantum halmaz.
Te Isten szellemszikrája vagy. Nem a tested vagy. És nem a lelked.
Ők a kísérőid az utadon.

Mindenki egyedi, megismételhetetlen, ezért különleges.
Van 7 egyetemes Világegyetemi Törvény, melyek az automatikus szabályzó kör szerepét játsszák.
Minden számlád mindig kiegyenlítődik. A Tartozik-követel mérlegszabály szerint.
A karmádat Te teremted. Sőt: Mindent az életedben Te teremtesz.
Semmit ne higgy nekem. Ha nem hiszed, járj utána!
Olvass tovább, vagy hagyd el kérlek a blogomat!
Minden a Te döntésed. A következményeket is Te viseled!
Mindig minden számít! Vagy nem...



A MEGOLDÁS AZ ÉLETEDRE, HOGY MŰKÖDJÖN, KVANTUMFIZIKAI EGZAKT MÓDON:

http://maga-a-valosag.com/wp-content/uploads/2017/10/Csalog%C3%A1ny-%C3%89bred%C3%A9s-2-kiad%C3%A1s-v%C3%A9gleges.pdf



http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/05/a-vibracios-kvantumelmeletet-egy-2000.html


Te, és az akadályaid
https://filantropikum.com/a-karma-12-torvenye-amely-gyokeresen-megvaltoztathatja-eleted/?fbclid=IwAR3kjJyuJsKp9J3ZqglIDwWVmIwR6NxBlXl15zL4BSUkZ-zNB9mggUWXOUs


Az alábbi videók a Network Marketing iparágról, mint félreértett lehetőségről, és arról a meséről szólnak, hogy Te egy állástól, vagy egy hagyományos vállalkozástól harmonikus, boldog életet remélhetsz.
Íme a valóság....
1.A MIÉRT?
A Te szívedről beszélek… Nézz mélyen magadba… Az álmaid, a vágyaid, az örömöd, a bánatod, a győzelmeid, a kudarcaid...
Amikor győztél, előtte valamit akartál... Nagyon... Te voltál a kulcs, hogy eljuthass álmaid földjére... És néhányszor már egyedül is megcsináltad! Vannak nagy győzelmei és olyan álmai mindenkinek, amelyek nem teljesültek, mert meghalt a reménye és feladta. Figyelj! Egy stabil, erősre felépített Network Marketing (a továbbiakban MLM) üzlettel MINDEN ÁLMODAT MEG TUDOD VALÓSITANI! Ismétlem: MINDEN ÁLMODAT!  LEHET, hogy azt gondolod magadban, ez olyan naivnak hangzik! DE NEKEM NINCS IDŐM! Nekem... és itt behelyettesítheted magadnak azt a gondolatodat, ahol éppen szúr a szög......Mert mindenkit szúr valamilyen szög…
Jelzálog adósságok, sürgős tennivalók, stb. Gondolkozz: Mi a sürgős és mi a fontos? Az, hogy eljuss álmaid földjére, sürgős, vagy fontos? (Egy MLM gyémántot, akinek 20 országban van stabil több tízezer fős üzlete, Istenen kívül SENKI nem tud kontrollálni! SEM AZ ADOTT ország kormánya, sem az ott tomboló gazdasági válság. Akarod ezt MAGADNAK? ERRŐL BESZÉLEK MOST!
Amikor érzelmi válságba kerülsz, mert lesz ilyen, vedd elő ezt az írást és olvasd el!) Nem arról beszélek, hogy hagyj ott csapot, papot, a jelenlegi pénzkeresetedet! Amivel most pénzt keresel, az nagyon fontos! Abból fizeted a számláidat! Nehogy otthagyd!

II.Te hogyan?

 De ha csak elindulsz ebben az üzletben, ha csak az úton maradsz, akkor CÉLBAÉRSZ! Napi 1-3 órában, kinek mennyi ideje van. Hogy honnan vegyél rá időt?

 Lopd el a NYOMORLÁDÁTÓL, az elektromos jövedelemcsökkentőtől! (ÉN felváltva IGY HIVOM a TV-t! ÖL! BUTÍT! NYOMORBA DÖNT!
Annyi negatívot zúdít rád nap, mint nap, hogy az a csoda, hogy még élsz! Ha napi 3 órát néztél TV-t eddig, akkor én a helyedben megtapogatnám magamat, hogy élek-e még?)
A MIÉRT - nél időzz el egy kicsit. Szánj időt rá, hogy tisztázd magadnak, mit is akarsz? Néha segít az, ha tisztázzuk, mit nem akarunk, és utána lefordítjuk magunknak arra, hogy mit akarunk? Ez a benzin a szívmotorodba! Ez segít, hogy túljuss az akadályokon! Negatív világtenger vesz körül! Vértezd fel magad, mielőtt elindulsz!

Az ELSŐ LÉPÉS: ÍRD LE AZ ÁLMAIDAT!

A MÁSODIK: Szerezz be egy TITOK DVD-t, és nézd meg legalább 20x!(20 nap, naponta 1x) Benne legyen a véredben!

A HARMADIK: Csinálj magadnak egy kívánság táblát (Fotózd le a házat, autót, utazási célokat, mindent, amit akarsz) és tedd jól látható helyre (HÁLÓSZOBÁBA), hogy amikor reggel felkelsz, azonnal azt lásd! Ez fog Téged igazán motiválni, és ÁTSEGIT az ÖSSZES AKADÁLYON! Számíts rá, készülj fel, hogy lesznek akadályok!

 A MIÉRT FONTOSABB, mint a HOGYAN! ÉRTED EZT? Megcsinálod, amit a MIÉRT -ről itt írtam? Ha nem csinálod meg, akkor itt most hagyd abba az olvasást, nyugodtan felejts el engem is, az álmaidat is, mert NEM ÉRTED a NYELVET, AMIT ÉN BESZÉLEK! NINCS ESÉLYED! KÁR KAPÁLÓZNOD! ITT és MOST HAGYD ABBA, VAGY EL SE KEZDD!
2.: A HOGYAN? Egy elefántot hogyan lehet megenni? Úgy, hogy apró darabokra vágod! Ezt hívom HOGYAN - nak!
NÉGY lábon állsz az MLM-ben, olyan vagy, mint egy négylábú szék! (Most nem az MLM lábépítéstől beszélek, hanem a sikered összetevőiről az MLM – ben.)

Az első láb az ELLÁTÓ CÉG! Stabil ellátó cég kell! Fontos, hogy az ellátó cég stabil legyen! (Jól vezetett, piacképes termékskálával.) Ez nekem megvan! A trend előtt járó profil, a piacvezető pozíció, és az a marketingtétel, hogy elsőnek lenni jobb, mint jobbnak lenni, óriási versenyelőnyt ad.

 A második láb, amin állsz, az a szponzorvonal! Fölötted üzletemberek sora, akik érdekeltek a TE sikeredben: Nem egy hagyományos vállalkozó vagy, aki egyedül vagy, támogatóid vannak, akik érdekeltek a TE sikeredben! Tudod Te, hogy mekkora ERŐ ez? Tényleg érted ezt?

A harmadik láb a szisztéma, amely szerint dolgozol: gyémántoktól és koronás követektől tanultam.
Mondjuk azt, hogy az emberek vezetése egy aknamező. Hogyan akarsz átkelni ezen az aknamezőn? Több, mint18 év MLM tapasztalatom van csak egyedül nekem, korábban 12  rendszert próbáltam ki, és a szponzoraink mind nem ma kezdték! A módszer olyan, amivel nem szaladgálsz, mint pók a falon, hanem hatékonyan dolgozol. Emberek úgy építettek több tízezres, sőt több százezres MLM üzletet ennek segítségével, hogy az első 1-2 évben ki sem tették a lábukat az adott országból. Melyiket akarod? Szaladgálni, és pocsékolni a pénzedet és az idődet, vagy az álmaid érdekében egy kis időre hajlandó vagy félretenni az Egódat és LEMÁSOLNI engem?

Ez az „EMBEREK” üzlet, és a „BIZALOM és MÁSOLÓDÁS” üzlet. Ha jó vezető akarsz lenni, először jó követőnek kell lenned. (Csak, ha hajlandó vagy jó követő lenni, csak is akkor tudsz példát mutatni embereknek, hogy ők is félretegyék az Egójukat és hajlandók legyenek TÉGED követni. HA TE NEM MUTATSZ PÉLDÁT a KÖVETÉSRŐL a TE ISMERŐSEIDNEK, akkor ők is úgy fogják gondolni, hogy jobban tudják, mit kell csinálni, és elfújtad az egészet! Teremtettél egy káoszt... A módszer lényege: elől megy az aknamezőn a tapasztalt szponzor. 18 év után azzal a több, mint 200 tréninggel a hátam mögött nyugodt szívvel fel tudom ezt vállalni. Persze, én is tanulok, de megválogatom, kitől, és mit fogadok el. Te is válogasd meg, kitől és mit fogadsz el, ha majd annyi tapasztalatod lesz az MLM üzletben, mint nekem! Addig, azt tanácsolom, hogy mindkettőnk érdekében kövess engem. Lépek egyet és lépj a lábam nyomába. Megint lépek egyet, és megint lépj a lábam nyomába! Korábban már mondtam, hogy ez egy HÜLYE üzlet, emlékszel?

Láttam rengeteg embert, akik nem követték a szisztémát és elszálltak ezen az aknamezőn... Többek között a szponzoraim is ezt tették… Kiszálltak a legnagyobb támogató rendszerből, mert összevesztek a néhány tízmillió dolláron. Ennyit ért nekik a barátság. Hát ezért vagyok én most egy másik MLM céggel kapcsolatban, (Ez nem a videókon szereplő cég!) mert a korábbi szponzoraim megbuktak nálam  a jellemvizsgán, sajnos nem tudom őket követni. Meg kell érni a gazdagságra! Te mit teszel azért, hogy megérj a gazdagságra? Több felelősség! Emberek ezreinek sorsa kerül a kezedbe, amikor meggazdagodsz, felkészültél erre? Tényleg felkészültél erre?

Most jön a négylábú szék negyedik lába: TE! Mondhatod most azt, ha ez ilyen bonyolult, akkor hagyjuk az egészet. Egyetértek! Ha nem éri meg, nem kell csinálni. El sem érdemes kezdeni! De az üzlet egyszerű, csak TE vagy bonyolult! Még önmagaddal sem bírsz, olyan bonyolult vagy! Te vagy az egyetlen kérdőjel ebben az üzletben! A másik 3 láb biztos, csak Te vagy a kérdőjel! Nézz rám, mit látsz? Én nagyon remélem, hogy nem kérdőjelet, hanem felkiáltójelet látsz! Én jövök! Kövess, vagy állj félre az utamból!

Az üzlet nagyon egyszerű, olyan, mint a háború!(Mert tulajdonképpen marketingháború!) Egy háborús veterán mondta egyszer: Amikor kitör a háború, az egységnek csak 3 dolgot kell csinálni, CSAK 3 dolgot: MOZOGNI, LŐNI, KOMMUNIKÁLNI. CSAK ezt a 3-at! Mozogni: (haladni, fejlődni, CD-t hallgatni, találkozókra járni, pozitív könyveket olvasni és egy percre sem téveszteni a célodat a szemed elől. Vagyis olyan emberré válni, aki méltó arra, hogy emberek bízzanak benne, mert látják, hogy tart a célja felé. Annyira bízzanak benne, hogy feltétel nélkül kövessék, mert tudják, hogy nem a szakadék az, ahova vezeti őket) Lőni (marketingterveket tartani, szponzorálni, követni  a szisztémát) és kommunikálni, vagyis, tartani a kapcsolatot a szponzorral.(Mondtam, hogy ez egy különleges, hülye üzlet!)

III. A külső és a belső kontrolos

Kétfajta ember van a világban: a külső és a belső kontrollos. A külső kontrollos azért nem csinálja az üzletet, mert mit fognak szólni az emberek? Általában mindig, mindenen aggódik, hogy mit fognak szólni az emberek? Beteges megfelelési kényszer gyötri. Kérdezem én, kik azok az emberek, akik mit  fognak szólni? Mit számít az, hogy mit fognak szólni, ha TE legbelül tudod azt, hogy tiszta etikus az, amit csinálsz?
(Az emberek 80% -a külső kontrollos, és csak 20% a belső kontrollos.)
A belső kontrollos nagy ívben tesz a mások véleményére, és a saját útját járja.

Az MLM üzleti lehetőség arról szól, hogy Te segítesz embereknek, a barátaidnak, és azok barátainak fejlődni, meggazdagodni, és - mellékesen? - Te is fejlődsz, és meggazdagodsz? Mert erről szól az élet! Nekem már régóta erről szól az életem! Miről szól a te életed? Én Úgy gondolom, mindenkinek erről kellene, hogy szóljon az élete! Próbáld ki, ragadd meg a saját hajadat, és próbáld magadat felemelni! Nem fog menni! Nem tudod magadat felemelni! De fel tudjuk egymást emelni, ebben a széthúzó, feldarabolt országban, 
HA ÖSSZEFOGUNK.

 Gyere velem! Óriási technikai előny a számítógép. A skype címem: szabaditibor7 Tudunk ingyen beszélni, bármikor, bármennyit. Lehetnek kérdéseid. A szisztémát már korábban vázoltam, a Sikerkör (Álom és cél, névlista, marketingterv, hogyan tovább találkozó, új induló indítása) és a rendszer lényege: (könyvek, CD-k, találkozók, felépítés, konzultáció, nem keresztvonalazás) címszavak alatt. Mindenre van CD-k tömege, minden megtanulható munka közben. Fogsz hibákat csinálni, abból fogsz igazán tanulni, ez egy nagyon megbocsátó üzlet! Látod, mennyire lehet számítógépes tanulásra építeni és ez a levél is továbbküldhető annak, csak annak, akit erre érdemesnek tartasz!
IV. Homeosztázis, komfortzóna
 (Forrás: Főnix szeminárium)

HOMEOSZTÁZIS: görcsös ragaszkodásunk életünkben az állandó, a megszokott, kihívás nélküli körülményekhez, a stabilitásban véljük megtalálni a biztonságot. KOMFORTZÓNA: az a hely, környezet, körülmények, amelyeket megszoktunk, ott érezzük kényelemben és biztonságban magunkat. Belül semmilyen kihívást nem érzünk, de ha innen kimerészkedünk, stressz-helyzetbe kerülünk. Mindenki így érez!

Amikor kicsi voltam, az édesanyám meséket olvasott nekem, és hallás után énekeltem, ez volt a komfortzónám. Később azért lettem jó tanuló, mert én magam akartam elolvasni a meséket. Ezután mindent olvastam, okleveles könyvmoly lettem. Semmi más nem érdekelt, csak találjak egy csendes sarkot és egy jó könyvet és mindenki hagyjon békén.Nem ettem, nem ittam, nem tettem le, amíg ki nem olvastam.

 Miután az álmomról, hogy énekes legyek, nagyanyám "jó szándékból" lebeszélt, szüleimet szétválasztotta, apámat előttem leépítette, kizárólag csak a könyvek voltak a barátaim, még apamintám sem volt és 3- 13 éves koromig vasárnaponként elvonszoltak a templomba, ahol a bűntudatkeltés nagymestere, a pap, énektudásom miatt kiemelten foglalkozott velem. Nagyon utáltam az életemet, és állandóan beteg voltam. 20 éves koromban azt mondtam, hogy Isten nincs, mert ha lenne, ezt nem tűrné! Szóval tökéletesen kondicionált zombi voltam. Mégis, még a mai napig így lenne, mert nem volt erőm, sem elképzelésem változtatni.

Homeosztázis: inkább a biztos, de ismert szenvedés, mint a kockázat, és a bizonytalanság.
Szerencsére, az Isteni Gondviselés állandóan új lehetőségeket adott, amit én eleinte mind problémának érzékeltem, de lassan kinyíltam a rengeteg szenvedés hatására. EZÉRT mondom én azt, hogy HA TE NEM VAGY NYITOTT, AKKOR MÉG NEM SZENVEDTÉL ELEGET!

 Amikor én azt mondom, hogy olyan nyitott vagyok, mint CICCOLINA, az azt jelenti, hogy annyit szenvedtem, hogy tovább már "nem éri meg." Az Isteni Gondviselés a mindent akaró, szeretni tudó munkamániás feleségem és a szenvedéseim okozta nyitottságom úgy megváltoztattak, ha ma rám nézel, az a benyomásod rólam, hogy én vagyok a változás! Amikor rájöttem, hogy megvannak az eszközeim, hogy fejlődjek, kiszabadult a szellem a palackból. Most, akár dolgozom, akár sok emberhez beszélek, akár kapcsolatot építek, az úgy jön belőlem, mint a víz a nyitott csapból.

Te biztosan nem tudsz velem azonosulni, azt gondolod, hogy nekem könnyű, mert én így születtem. Az igazságot írtam le, itt fent, én innen jöttem!

Tudd, hogy létezik homeosztázis és komfortzóna. Ezeket Isten valószínűleg azért teremtette, hogy legyen valamennyi stabilitás is ebben az örökké változó világban. Képzeld el, hogy holnaptól nem lenne kenyér az üzletekben, mert minden pék úgy döntene, hogy mától MLM üzlethálózat építő lesz.

 Szerencsére egy BÖLCS világegyetemben élünk!

V. A munka az üzletben
A nyitottságnak a másik aspektusát így hívják szerintem: Nagybetűs Élet! Élj nyitott szemekkel és fülekkel!
A magyar egy szakrális, és 65%-ban ősi nyelv. Az ősi nyelvekre az a jellemző, hogy Isten gondolatait tartalmazzák rejtett üzenetként! A magyarnak világa van! Jézus mondta: "Én vagyok a világ világossága!" A világ holisztikus felépítésű, és ezt a kifejezésmódot - tudomásom szerint - csak a magyar nyelv őrizte meg és őrzi.

Mindenki alszik, és ébren álmodik! Kb. 20 éve jártam éveken át az alakuló Győri Balett előadásaira. A lépcsőkön ültem, lépcsőjeggyel, annyira telt ház volt. Az egyik különösen megfogott. Az alvó emberek felébresztésének folyamatát táncolták el. Akkor azt gondoltam, hogy értem... 

(Amit itt most írok, azt már több cikkben is leírtam, és ez egyáltalán nem véletlen, mert ha többször elolvasod, akkor talán...:) Csak kommunikációs problémánk van, ezen még nagyon sokat kell javítanom, ez az emberek tompítós közelítésével javítható. Túlkommunikált világunkban mindenkinek az elméje védekezik, és szűrőként funkcionál. Ez általában jó, mert sok csapdától megvéd, de valójában ez a "védelem" a létező legnagyobb csapda!  És ez valójában nem is egy csapda, hanem legalább négy, (de az emberek 80%-ánál ez inkább öt) amely egymásra épül: 

1.Mindenkinek az első csapdája, ami az útjába áll, az egy zárt elme, a sajátja.(Csak pillanatokig, átlagosan 25 másodpercig vagyunk a figyelem állapotában, mindenki, én is!)

2.Ha az első csapdát elkerülted, (Amikor valaki kíváncsi, kinyílik átlagosan 30 másodpercre az elme!) jön a második csapda:  Ha röviden írok, az nem érthető, ha hosszan, azt általában nem, vagy figyelmetlenül olvassa mindenki! (Én sem vagyok kivétel!) Azért nem, mert nincs ideje. És valószínűleg pénzre is gyorsan van szüksége, mert nyomják vállalkozásának adóterhei, vagy banki kölcsönei, esetleg mindkettő. És állandó stresszben él ezek miatt. 

3.Ha ezen a második csapdán is átverekszed magad, akkor jön a 3. csapda: ez két szűrő az elmében: (az előítéletek, ez is mindenkinek van, nekem is!) 1. én ezt már tudom, 2. nem értek egyet szűrők az elmében! Ha ki tudod kapcsolni a két szűrőt a fejedben: (1. én ezt már tudom, 2. nem értek egyet!), akkor, és csakis akkor van esélyed, hogy engem megérts! Ez az üzenet majd akkor jut be az elmédbe, ha sikeresen kikapcsoltad a fenti két szűrődet, előbb nem!  E két szűrő blokkolja a kíváncsiságot, és elzárja az információáramlás útját! Mindenki ugyanígy működik! Amíg nem tudod, hogy Te hogyan működsz, nincs esélyed, maradsz a mókuskerékben!

4.Ezután jön a negyedik csapda: homeosztázis és komfortzóna: Minden, amit elértél, az komfortzónán belül van, és minden, amire vágysz, de még nem érted el, az pedig komfortzónán kívül. Azzal, amit most csinálsz, oda tudtál eljutni, ahol most vagy, ha más eredményt akarsz, mást kell csinálni.
5.Az ötödik csapda nem érinti a belső kontrollost. De az emberek 80%-a külső kontrollos. A külső kontrollos egész élete arról szól: „Mit fognak szólni az emberek?”
Én megmondom: kritizálni fognak. Ha kis lakásban laksz, ócska autóval jársz és kevés a jövedelmed, akkor „lusta vagy”, ha gazdag vagy, akkor pedig „kizsákmányoló!” A másik ember EGO-ja nem tudja elfogadni, hogy valaki okosabb nála. „Neked szerencséd volt”, mondják, és az emberek többsége a többieknek való beteges megfelelési kényszer miatt inkább a saját lelkét tapossa meg, és olyan célokat hajszol, amely nemcsak értelmetlen, de lehetetlen is: megfelelni másoknak. Az eredmény: elfelejt megfelelni saját magának.
(Nézz meg egy kétéves gyermeket: a bölcsődében a legjobb játékot veszi el magának, és megharcol érte! Ő még tudja, hogy az neki jár! Te mit gondolsz, neked mi jár?)
Ettől olyan beteg ez a társadalom, mert neurotikus egyének alkotják. Ha segíteni akarsz az embereknek, segíts előbb saját magadon, ne terheld a világot még egy neurotikussal! Csak abból tudsz adni, amid van, amid nincs, abból nem tudsz! Hagyd a világ gondjait a világra, magadon javíts, ezáltal automatikusan jobb lesz a világ, mert ez egy holisztikus világ!
 Csak akinek elég nagyok az álmai, nagyobbak, mint az akadályai, az halad tovább!
Én emberekbe fektetek be, de kizárólag nyitott, intelligens emberekbe. Mondhatnám, hogy ez elég kényelmes, mert mindenki önmagát szelektálja. Kizárólag azok látják meg ezt az óriási lehetőséget, akik annyira szellemi TOP-on vannak, hogy a fenti összes csapdát el tudják kerülni.

Az embereket azért üti a SORS, hogy kinyissák az elméjüket! (Ez olyan, mint a diótörés!) A zárt elméjű ember még nem szenvedett eleget! Arra vár, hogy a problémái majd megoldódnak. (Nem fognak, amíg ezen a világon létezel! Ha csak… )

Én nem egyszerűen egy üzletre hívlak. Én arra hívlak, hogy segíts nekem felébreszteni a magyar embereket, és később más embereket is a Network Marketing segítségével! Ezért neveztem el az írásaimat gondolatébresztőknek. Inkább Emberek - ébresztőnek kellett volna elneveznem, mert mindenki aluszik, és nem is tud róla, és megsértődnének. Kétféle módon lehet alvó embereket felébreszteni: türelmes, szelíd keltegetéssel, mint én most - többek között Veled is - teszem, vagy odamész és a mélyen alvót egy jó nagy, és határozott célirányos rúgással felébreszted.(Erről szól a Darnel Tréning.) Mindkettőt próbáltam, mindkettő működik.

Maratoni futókat keresek a csapatomba! Az MLM üzletépítés nem sprint, hanem maraton. Ha sokat pofázok, akkor sprintereket találok! Ha úgy működök, mint a cigarettareklámok, akkor lassabban indulnak, mert a tudatalatti nagyon elfoglalt, (A szívnek verni kell, stb.) de maratoni futókat találok. Úgy jöttem rá, hogy 15 éven keresztül pozitív CD - ket hallgattam, könyveket olvastam, és több, mint 200 találkozót hallgattam. 1 éven keresztül Balogh Béla: A tudatalatti 10 parancsolata c. CD-jével aludtam! Amikor letöltöttem a You Tube -ról Bagdi Bella Zenés meditációit - ez 2010. október 17 - én volt - az első éjszaka, amikor a fülhallgatóval a fejemen Bagdi Bella CD-t hallgatva aludtam, hirtelen egy pillanat alatt megértettem egy csomó dolgot az életemből. MINT MIKOR FELKAPCSOLOD A VILLANYT! Magasabb rezgésre kapcsolt engem az a CD, érted Te ezt? Mert minden REZGÉS! Te a szeretet rezgése vagy, lelassulva erre a földi, anyagi szintre! Itt és MOST sikerült elérnem a Te villanykapcsolódhoz?
Bármilyen jó vagy, az egy ember! Amit én kínálok, az pedig: sok millió ember öröme, fájdalma, szenvedése, tapasztalata, egy zseniálisan felépített rendszerrel tükrözve. Gyere velem, és megszédülsz, ha rájössz, mekkora lehetőségbe tenyereltél bele. Tudom, mindenkinél létezik homeosztázis és komfortzóna, Nálad is! Ne törődj ezekkel, gyere velem!

Fantasztikus napom volt 2010. december 7. Köszönet érte Boér Tamásnak, aki nem volt rest, és többször felhívta rá a figyelmemet, mert először elment mellettem az üzenet. Köszönet a rendezvényszervezőknek, az előadóknak, kiállítóknak és köszönet  Mindenkinek, aki ott volt és jelenlétével emelte a színvonalat és hozzátett valamit! És nem utolsósorban magamnak, aki az utolsó pillanatban "méltóztattam" odafigyelni, és mégiscsak úgy döntöttem az utolsó pillanatban, hogy elmegyek.. Mind így vagyunk a lehetőségekkel, nem figyelünk. Ha a lehetőség nem kerül a földbe, nem kap esőt, és napfényt, akkor nem kel ki. Ennyi pozitív ember egy helyen!

VÉLETLENEK PEDIG NINCSENEK!

Én a rendezvényen úgy mutatkoztam be, hogy eredetileg 3 diplomás mérnök közgazdász vagyok, és lehetőségkutató!  Ez utóbbit nagyon komolyan gondoltam, most 58 éves vagyok, és ez a dolog 3 éves koromban kezdődött: Ültem a templomban az anyámmal, a nagyanyámmal és kb. 200 emberrel. Hol felálltunk, hol leültünk, hol énekeltünk, de legtöbbször a pap prédikált. Azt prédikálta, hogy mind bűnösök vagyunk. Azon gondolkoztam, hogy kicsi vagyok, és már bűnös vagyok, és amikor nagy leszek, még mennyi bűnt fogok elkövetni! És TUDTAM, hogy ezek itt - élén a pappal - mind őrültek, és abban a teremben én vagyok az egyetlen normális emberi lény, és ki akartam szabadulni, de nem engedtek, és 14 éves koromig elvonszoltak oda, ahova önszántamból soha be nem tettem volna be a lábam, és most amikor eme modern rabszolgaságom történetét veled megosztom, fátyolos a szemem a könnyektől! Soha nem akartam oda menni, és akik állítólag szerettek engem, ezt tették velem! (Nem az ellenségeim tették, te érted ezt?) Ha valaha átéltél hasonlót, akkor meg fogsz engem érteni, ha nem, akkor nem. Akkor, 3 évesen hoztam egy döntést: megtalálom a módját, hogy az ilyen eseteket valahogy orvosolni lehessen! 20 évesen ateista voltam, de 30 évesen már sejtettem, hogy "valaki" mégis van!
Az a "valaki" a mindnyájunkban bennünk lévő Isten volt. Megszólalt, és helyet követelt az életemben. 33 évesen megbetegedtem rákban, a sok szenvedés megnyitott, (mint amikor Te feltöröd a diót) és újra megtapasztaltam az Isteni szeretet és kegyelem erejét. Azóta eléggé megszállottan keresgéltem, és aki keres, az talál. A másik nagy adomány az életemben a feleségem, akit 1973 - ban ismertem meg, és 1975 -ben házasodtunk össze. Ő mindent akart az élettől, és 18 évig emiatt őróla is azt gondoltam, hogy őrült, mert hogy akarhat valaki mindent az élettől, ez nem normális! Már majdnem beletörődtem, hogy az egész életem őrültek között zajlik, amikor a sok szenvedés kinyitott, és egyik percről a másikra teljesen, és permanensen nyitottá váltam. Azt szoktam mondani: Olyan nyitott vagyok azóta, mint Ciccolina.

Veled mi a helyzet? Fenn csücsülsz a dombtetődön, vagy a hegytetődön, és élvezed a panorámát? Elismerésem, nagyszerű vagy és sok mindent elértél. De íme, az üzenet: NÉZZ EGY KICSIT TÁVOLABB, és EGY KICSIT FELJEBB! Feljebb, sokkal feljebb! Még feljebb! Bárki vagy, és bármit elértél, az semmi! Semmi, ahhoz képest, amit elérhettél volna! Semmi, ahhoz képest, amit most elérhetsz!  NEM azt MONDOM, hogy KÖNNYŰ, hanem azt, HOGY ÉRDEMES ÉRTE HARCOLNI! Azt mondom, hogy NEKEM VAN EGY LEHETŐSÉGEM, NEKED VAN EGY FŐNÖKÖD (Vagy egy saját munkahelyed!)
A hited kell, látnod kell a sikert, mielőtt az megjelenik! Miért? Mutass nekem egyetlen gazdag embert, aki nem úgy lett gazdag, hogy először meglátta, majd elhitte, végül tett érte, és kitartott, amikor mások azt mondták, hogy jó, jó, majd ha te sikeres leszel! Csak egyet mutass, aki az események után kullogva lett sikeres! Barátaim, ébresztő! Minden válasz, amit adsz a kérdéseire a világnak, önmagad próbája! A hited próbája, a hitelességed próbája! Tudod, hogy kire, mire vársz? Te saját magadra vársz, és egész életedben terád vártál! Mikor fogsz valami nagy dolgot kezdeni az életeddel? Mikor kezdesz el végre élni?
Elindulni velem most csak nagyon nehéz, vagy lehetetlen?



Készen állsz rá? Tényleg készen állsz rá? Mert a lehetőség, amit kínálok, szinte korlátlan. A közfelfogással ellentétben, mint pénzforrás, korlátlan. Ha igazi szabadságra vágysz, egy olyan legális nemzetközi pénzkereseti lehetőségre van szükséged,hogy miután megépítetted az üzletedet, ne tudjon kontrollálni sem a gazdasági helyzet, sem az adott ország kormánya! Akarsz egy ilyet magadnak és a családodnak? Én azt is megértem, ha azt gondolod, ez őrültség, ilyen nincs! Én is ezt gondoltam, gondold Te is nyugodtan ezt, de ne menj el mellette, mielőtt alaposan bele ne néznél! Nem azt mondtam, hogy könnyű, hanem azt, hogy nagyon megéri megcsinálni! (Megfiatalodni nem fogsz, de bármi más elérhető, az, hogy fiatalos, és egészséges maradj, és boldog légy, az benne van a csomagban!) Van egy jó és egy rossz hírem: a jó hír az, hogy a Himalája nincs messze tőled, és elérhető! A rossz hír az, hogy nem tudsz átrepülni, a fenekedet fel kell emelni a földről. és el kell indulni a völgybe, mert egy nagyobb hegycsúcsra mindig a völgyön keresztül vezet az út.(Ez a völgy az alázat, a taníthatóság, nyitottság völgye. Vannak félreértések benned, ezért küldöm ezeket a mellékleteket.) Ezeket a szabályokat nem én hoztam, én csak felismertem ezeket a szabályokat.

Te, (sem senki más) nem tud másként viselkedni, mint ahogy a programja utasítja. Valójában egy beprogramozott számítógép vagy. Mindig az a program fut benned, ami az adott szituációban
válaszreakcióként megvan benned. Csak azt kérem, olvasd olyan nyitottsággal, amilyen nyitottságot Neked a Te életed megér! Ha csak annyit megértesz, hogy saját erőből pont oda fogsz jutni, ahol most vagy, akkor megértetted az üzenet lényegét!

 Ha jártál tánciskolába, akkor megérted, hogy Csernus horoszkópja nem más, mint életed kályhája: onnan tudsz elindulni, mert ott vagy most!

Életed legnagyobb, és legszomorúbb tévedését segítenek tisztázni a You Tube-on behozható videók(Ne higgy a mesében, A legjobb fizetési terv, Brilliáns kompenzáció 2 - 9, Az életed meséje.) Megérted majd, hogy járhatsz a trendek előtt, és meggazdagodsz, és kulloghatsz a trendek után, és elszegényedsz. Ezeket sem én találtam ki! Megérted, hogy minden olyan lehetőség igazságtalan, és nyerő-vesztő típusú játszma, amely nem azon alapszik, hogy a gazdasági folyamatok összes résztvevőjének alanyi jogon jár az, hogy egyenlő lehetőséget kapjon az élettől, és a Network Marketing az egyetlen ilyen. Megérted azt is, hogy egyáltalán nem mindegy, melyik falhoz támasztod a létrát, mert ha az a fal papírból van, akkor nagyon nagyot fogsz esni, és nem a fal lesz a felelős, hanem Te! Minden, amikor elesel az életben, az fel akarja arra hívni a figyelmedet, hogy ott valamit nem tudsz! Kapcsolj ki mindent és nézd végig a 11 db videót! (Az első a sorban: Ne higgy a mesében,: csak lehúzod a lap közepére és erre a szövegre rákattintasz és sorban: A legjobb fizetési terv 1, brilliáns kompenzáció 2, majd 3, 4, 5, 6, 7, 8,és 9, Összesen másfél óra, ez lesz életed eddigi leghatékonyabb másfél órája, azt megígérem. A brilliáns kompenzáció 2 után, ha vége van, akkor a 3-at a 2 -ből meg tudod nyitni, és így tovább, egészen a 9- ig!)
Tudod, hogy mennyire különleges ember vagy? Ezeket a videókat 200-300 ember látta, egy-egy popsztárt pedig több millióan. Én ilyen embereket keresek, mint Ti vagytok! Ez a bibliai KESKENY ÚT!

 Szükség van arra, hogy egy nyelven beszéljünk, mert csak úgy leszünk hatékonyak, ha félszavakból is értjük egymást. Én megtettem 8 lépést feléd, te is tegyél meg két lépést felém! Nem miattam, hanem Temiattad! Ez a csapatjáték lényege! Talán tudod, hogy minden bonyolult, amit egyedül csinálsz és minden leegyszerűsödik, amit egy jól felkészült csapatban teszel, ahol mindenki veled van! Ha egyénként harcolsz, is van egy csapat, amely szintén szakértőkből áll, (APEH, konkurencia, stb.) de ott mindenki ellened.  No, ez egy lényeges különbség!
Gyere velem ebbe a Nagybetűs Életbe! Bányászd elő az eltemetett álmaidat, mindegy, hogy mi az. Az a Te ÁLMOD, és minden álmot könnyű elérni csapatban, és nagyon nehéz egyedül!

Hogyan kezded el az álmodat felépíteni ebben az üzletben? Először fogalomszinten, úgy, hogy olvasol. Olvasol, olvasol, és olvasol. Mindig, és rengeteget. Ezzel egyidejűleg éjszaka Bagdi Bellát hallgatsz halkan álmodban, hogy megemeld a rezgési frekvenciásat. El sem hinnéd, milyen érzés pár órás könnyű álom után pihenten, lazán ébredni. Mennyivel jobb egy ilyen alvás, (és mennyivel rövidebb és pihentetőbb) mint a normál alvás.(Nekem 5 óra naponta bőven sok!)

Ezután legyűröd magadban a homeosztázist, kilépsz a komfort zónádból, és azonnal elkezded a munkát! Nincs mire várnod! Elindulsz az EMBEREK (MLM) üzletben


VI.A Darnel alaptréningről dióhéjban
Azt mondod, nem akarod csinálni az üzletet, mert nem hiszel benne!
Tökéletesen megértelek! Annyi információ alapján, amennyi Neked van, én sem hinnék, és én sem akarnám csinálni! Mi a szponzor alapfeladata ebben az üzletben? Hát az, hogy hitet épít! A hit nem épül magától. A hit először tőlem épül, majd Tőled. (Ezért nem magázódunk ebben az üzletben.) Ezért termel milliomosokat futószalagon: mert, mint a stafétabotot a sportolók, úgy kapod meg a hitet ebben az üzletben, ha nem jársz csukott szemmel.
Íme, itt az én hitem, ezennel átadom Neked! Ragadd meg! Ragadd meg! Ragadd meg, és többé ne engedd el! Ne engedd, hogy többé bárki elvegye! De add át mindenkinek, akivel találkozol! Mert minden eladás!
 Bármennyire bizonygatja bárki, hogy nem tud eladni, vagy rangon aluli (a felpuffadt EGO –ja miatt) neki az eladás, vedd észre, hogy abban a pillanatban éppen eladás zajlik a javából! Te megpróbálod neki eladni a reményt, ő pedig arra az ökörszarára próbál éppen vevőt szerezni, hogy ő, Gipsz Jakab (né), eddig sem volt sikeres, ezután miért pont most lenne az, és pont ezzel a hülye üzlettel, vagy ő MISZTER TÖKÉLETES és akkora SEGGFEJ, hogy neki erre a pitiáner dologra mákszemnyi ideje sincs. (Abban az adott pillanatban éppen Te lennél az ügyeletes Balek.) Meg, különben is, ez neked nem fog menni! Majd ha te már megmutattad, hogy neked működik, akkor esetleg…
 Tudod, mi fog veled történni az adott pillanatban? A hited elkezd liftezni, és egy 10 – es skálán éppen abban a pillanatban tart a nullához. vagyis Te vásároltál őtőle, nem ő tetőled! Te ezt utálod, hiszen ezt most is nap, mint nap átéled, és sokszor érzed miatta pocsékul magadat, ez az, amit nem akarsz újra, és újra átélni! Én ezt értem! (Ez volt az a pillanat, amikor megvolt ugyan a lehetőség, de sem Te, sem a jelölt nem volt rá felkészülve!)
De pont ez az!  Ezt fizetik meg ilyen fantasztikusan ebben az üzletben! Hogy sziklaszilárd hited van, és olyan hatékonysággal terjeszted, mint ahogy a pestisjárványt terjesztenéd! Hogy felébredtél, és úgy élsz ebben a világban, hogy közben nem engeded, hogy a világ éljen benned és rabszolgaságban, reménytelenségben, nyomorúságban tartson téged. És azt sem akarod, hogy másokat, más embereket rabszolgasorban tartson, mert a tudatalattidban valahol egy rejtett zugban reménytelenül ott gubbaszt az, az ősi tudás, hogy mindenki EGY!
 Gyertyaláng lettél egy nagy sötét teremben!
Sokan akarják elfújni az égő gyertyalángod, és megpróbálnak rongálni Téged, mert nem hagyod, hogy tovább aludjanak. Te azt akarod, hogy ébredjenek fel, kezdjenek el élni, szabadon és boldogan. Ők meg, köszönik szépen, de nem kérnek sem belőled, sem a Remény nevű árucikkedből, különben is ez az egész mézesmadzag olyan izzadtságszagúnak tűnik. Nos, valójában erről szól a vezetés! Tesztelnek téged, vajon miből vagy gyémántból, vagy grafitból?
Tudod, hogyan készül a gyémánt, és hogyan készül a briliáns? 100.000 bar nyomással, magas hőmérsékleten, a föld alatt, levegő nélkül. Ezután valaki a nyers gyémántot megtalálja és gyémántporral megcsiszolja. A gyémánt nem csiszolható mással, mint gyémántporral, és ép eszű ember nem pocsékolja a gyémántporát értéktelen kavicsok csiszolására. Érted, úgy – e?
Létezik Analógia tan! Tudtad követni a gondolatmenetemet? Ha nem, akkor ennek nézz utána könyvtárban, mert ez (is) a tudatlanság bűne!
A hit ebben az üzletben olyan, mint a szék:
-          Az első lába: hit az ellátó cégben,
-          A második lába: hit a szponzorvonalban,
-          A harmadik lába: hit másokban,
-          A negyedik lába: hit önmagadban.
A kérdésem a következő: melyikben nem tudsz hinni?
-          Egy olyan ellátó cégben, amely elmúlt 18 éves, több kontinensen jelen van és milliárdos forgalmat csinál? Nyilván, nem ebben nem hiszel!
-          A szponzorvonalban? Nyilván, ez sem a problémád, mert felfelé haladva igazi nemzetközi világsztárokat találhatsz ebben a csapatban!
-          A hit másokban? Ez sem lehet a problémád, hiszen a karaván eddig is haladt, megvolt nélküled, ezután is kiválóan meglenne nélküled, van rengeteg ember rajtad kívül! Az egyetlen ok, amiért találkoztál ezzel a lehetőséggel, az, az, hogy valaki gondolt rád is! Hálás vagy ezért? Ha nem, akkor gondold végig, hogy mi lenne veled, ha ezen túl soha, senki, soha, senki nem gondolna rád, nem törődne veled! Ismétlem, soha, senki! Sem a szeretteid, sem a pék, aki a kenyeret süti neked, senki! Tökéletesen levegőnek nézne Téged ezen túl mindenki! Nos, ez a verzió, hogy tetszik? Ezt meddig bírnád? Nem tetszik, nem bírnád? Miért nem? Hát nem ezt szeretnéd? Akkor mégsem másokkal van a probléma? Ők rendben vannak!
-          A hit önmagadban. Ez itt a kérdőjel? Te vagy a kérdőjel? Önmagadban nem hiszel? Igen. Miért? Elmondom, hogy miért nem! Csak figyelj!

Valamikor 1996-ban vásároltam egy könyvet, Darnel könyvét, és a végén volt egy telefonszám, amit felhívtam, és az életem alapvetően és visszavonhatatlanul megváltozott!


Beestem az alaptréningjére, amely egy élményszintű tréning volt, valójában egy 2 napos felgyorsított élet. Nagyon nagy volt a feszültség a teremben, 120 – an voltunk, mindenki ugrásra kész fenevadként élte át, de senki sem kérte vissza a pénzét, pedig az első 2 órában többször felhívták rá a figyelmet, hogy tegye meg! Fizettünk valamiért, amiben nagyon – nagyon szenvedtünk! Ez látszólag egy agyrém, biztos, hogy nem normális! Te hajlandó lennél fizetni azért, hogy kínozzanak? Igen? Akkor Te – velem együtt - nem vagy normális!
( Vedd észre: normálisnak lenni egy őrült, beteg, alvó, boldogtalan, bérrabszolga tömegben, mit jelent? Mindegy, hogy egyetemi tanár vagy, vagy hajléktalan, egy őrült, beteg, alvó boldogtalan, mókuskerékben vergődő bérrabszolga vagy, és nem is tudsz róla! Mindenki a saját elméjének börtönében csücsül, és körülményeit hibáztatja! A körülményeid okozatok!)
Később, mikor saját költségen tréning asszisztens lettem (Ez sem normális, mert fizettem azért, hogy Darnelnak dolgozhassak!), arra jöttem rá, hogy mi zajlott korábban a teremben a tréning alatt: az EGO – m szakadatlan, élményszintű pofán - rugdosása! Egy idő után ÉN, akit az EGO – m háttérbe szorított korábban, elő tudtam jönni a háttérből, és az első nap végén a szenvedésem egyik pillanatról a másikra átváltozott szeretetté. 5 cm – re a föld felett lebegve át akartam ölelni az egész világot! És az életem alapvetően, és visszavonhatatlanul megváltozott! Azóta tudok örülni, és értékelni, hogy még lélegzem! Ez normális? Én nem hiszem! Ez az élmény 14 éve történt velem, és a mai napig tart. Darnelt hálám örökké üldözni fogja ezért!
Arra bíztatlak, hogy ne csodálj, hanem kövess! Éld át ezt az élményt Te is! Neked is jár – ALANYI JOGON – a NAGYBETŰS ÉLET! NE HAGYD KI! Jelentkezz a Darnel életmód alaptréningre! Most még megteheted, ne hagyd ki!
És gyere velem!  Ha engem kihagysz, lemaradsz a saját életedről! Átlagos élet, és dög unalom, és lassú szenvedés!

Darnel mondta asszisztálásom ideje alatt, hogy az emberek a földön fetrengve szenvednek, és könyörögve néznek rád, hogy segíts rajtuk. Adj nekik szemüveget és mankót, hogy lássanak, és tudjanak járni. Ő nem ad szemüveget és mankót senkinek!

 Ha jó akarsz lenni valakihez, aki a földön fekszik és szemüvegért és mankóért könyörög hozzád, menj oda a földön fetrengőhöz és egy jó nagyot rúgjál bele!   ( Képletesen, nem fizikálisan szólva!) Ezzel megadod neki a lehetőséget, hogy emberi méltóságát újra magára öltse, és saját erejéből álljon fel, felvéve újra életének teljes felelősségét, nem próbálva másokra kenni a felelősségét, elrontott életéért! Senki másra!
 Te vagy a felelős! Szárnyakkal születtél, és púppal a hátadon készülsz meghalni. Mielőtt meghalsz, nem kéne legalább egyszer felállni, kihúzni magad, és egyenes gerinccel, kitárt, nyitott, sebezhető szívvel megpróbálni VÉGRE ÉLNI? 



Létezik egy könyv, amely a Darnel alaptréning forgatókönyve is lehetne, Vermes Éva újságíró könyve, ez a címe: „Terád vártál”

  
Valószínűleg ez a legtömörebb megfogalmazása annak az élethelyzetnek, amelyben szinte mindenki az életét tengeti, az agykapacitásának 5 -10% - át kihasználva. Íme, a kómában levő emberiség, amely a koncentrált figyelem teljes hiányától szenved!


A világban a közhiedelemmel ellentétben végtelen bőség van! Egyetlen hiány van a te világodban: a te koncentrált figyelmed hiányzik, szétszórt vagy és arra vársz, hogy valami csoda folytán a te világodban megszűnik a hiány.


Talán egyetértesz velem abban, hogy ami nincs, az nem tud megszűnni. Nincs hiány, és te terád vársz! Az üzenetem az, hogy végtelen ideig várhatsz saját magadra! Szerencsére a sors gondoskodik részedre kellő számú ellenségről, akik időnként beléd rúgnak. Ez egy tükörvilág, ahol az ellenséged kellő időben és kellő helyen, hátsón billent, hogy felébresszen. Az ellenséged a barátod, és a barátod valószínűleg nem az.


Az úgynevezett normális emberek mélyen alszanak, és dühösek rád, ha megzavarod az álmukat, és rongálni fognak. Mivel a te világodban csak te vagy, ez a rongálás valójában nem más, mint a benned lévő rossz visszhangja. A benned lévő Isten mindenható, de egyet még ő sem tud megtenni: hegyet völgy nélkül még ő sem teremthet. Ezért egyszerre teremt jót és rosszat. A problémád akkor kezdődik, amikor elkezded minősíteni a dolgokat az életedben: ez jó, ez rossz! Honnan tudod?

Tudod, mit próbálok itt és most én adni neked?  Hát nem szemüveget és mankót, az biztos! ( A szárnyaid, amikkel születtél csecsemőkként, még megvannak a tudatalattidban, de jó szándékú környezeted levágta, nehogy felszállj és lezuhanj! Te pedig kiskorodban eltemetted a tudatalattidban, mert szem előtt volt, és fájt neked!)


Majd, amikor visszajöttél a Darnel alaptréningről, ahol a négy elkötelezettségedet felülírták az Életprogramoddal (Hiszen programozott gép vagy és nem is tudsz róla!), akkor fogod elkezdeni az életed! (Csak emlékeztetőül a négy elkötelezettséged, mely az életed ellenprogramja: 1. Jól nézzél ki, 2. Te dominálj másokat, és téged senki. 3. Igazad legyen, 4. Kényelmes legyél.)
 De ezt Te is tudod, csak félsz! Kényelmesebb ülni, és arra várni, hogy elmúljon az életed! Figyelmeztetlek, hogy hiába vársz, nincs, ami elmúljon!  Csak az tud elmúlni, ami van! Ami nincs, az nem tud! Elmehetsz Darnel alaptréningre, ahol egy hét végén nagyjából kitakarítanak, vagy tarthatsz velem, vagy mindkettő, vagy egyik sem. Csak ez a négy választásod van!
Az emberek rohannak valahová, senkinek nincs ideje, mindenki stresszel, pedig élhetnél 130 évig harmóniában, de erre nem érsz rá! Én évek óta harmóniában élek, ezt ajánlom Neked.
AZ élet nem küzdelem! 

Választhatod a hagyományos vállalkozást is. Tudod, hogy én a hagyományos vállalkozásomat hogyan indítottam el kényszervállalkozóként 1989 - ben? Megmutatom, valahogy így:





Aki ma az alkalmazotti létből elindulva hagyományos vállalkozásba kezd, az ma is így indul! Én itt és most nem túloztam! Akinek van hagyományos vállalkozása, amelyre vissza tud tekinteni, az pontosan tudja ezt! (Ezt a videót csak azért tettem be ide, mert: sokszor hallom bérből és fizetésből élőktől: "neki könnyű volt." Te mit gondolsz erről?)



















































Legyen szép a napod!


Elérhetőségeim: Lakás: Győrben. Tel.:+3630/4847121 Skype:szabaditibor7 ,

2 megjegyzés:

  1. Kedves Isten.

    Köszönöm, hogy idevezéreltél erre az oldalra, nagyon hálás vagyok ezért.
    Most látom csak mennyi sok dolgot kell még megtanulnom, és megértenem.

    Fogalmam sincs miként találtál Tiborra, de nagyon jó döntés volt számár kiadni ezt a feladatot.
    Ahogy mostanság látom az emberek kezdenek ébredezni, mert érzik valami készül. S erre a "Nagy Változásra" fel kell készülni. Ahhoz viszont tanulni kell. Szeressétek, gyógyítsátok, és tanítságtok egymást, mondá Jésus. Semmi több!
    Nem kell fakszni!
    Annyira egyszerűen van ez megírva.
    A többi amit olvasol az körítés.
    Ahogy a Kis Herceg c. irományban is.
    "Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." Antoine de Saint - Exupery valamit tudott.
    Bizos vagyok abban, hogy elkapott valami jó széljárást, ahol a szeretet hullámai áramlanak, mert ott osztogatják az ilyen gondolatokat. Angyalok állnak ahog a bevásárlóközpontokban a hosstesek, és csak úgy belesúgyják a füledbe, észre sem veszed, csak azt, hogy leültél a géped elé, és egyszer csak felkeltél, miután megnyomtad az enter gombot.
    Hihetetlen, és közben pedig eltelt x idő a Földön Te pedig éltél, és alkottál valamit, amit oda adhatsz, hogy tessék olvassátok, és bizton hasznotokra válik.
    Na valahogy így lennék én is, és nem tudom, de nem is számít miként csinálom, jön a "fejlövésnek" nevezett dolog részemről s akkor legyen bármi is, engem használnak. Hm?
    Boldog vagyok tőle, és szabad. Leírhtatlan érzés. Már az a gondolat is átfutott a fejemen, hogy miként is hálálhatnám ezt meg, hogy én kaptam ezt a nagy kegyet, és így lehetek bolog, de rá kellett jönnöm, hogy csak el kell fogadnom ezt, és már meg is van hálálva.
    Köszönet Tibornak az Einsten idézetért, még nem olvastam, de nagyon jó.
    Igen valami van ismét a fejemben, de nem tudom honna.
    Hogy végül is nincs képlet. Igen az Élethez nincs képlet?
    Van, csak az az érdekes, hogy itt mindig mindenkinél van egy változó. :)
    Köszönöm, hogy írhattam.



    VálaszTörlés