2010. december 14., kedd

25. Bagdi Bella dalai(Szeretetmeditációk gyakori ismételt hallgatásával a Te rezgési frekvenciád megemelhető!)

Blog szerkesztője: Szabadi Tibor Gyula (Facebookon is.)


Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.


4 saját blog:


1.  Tibor gondolatébresztői - Téma: Ezotéria, és MLM.( http://tibor7.blogspot.com )  Nyelv: magyar
2.  Kérlek, segíts - Téma: Ezotéria a Facebookon ( http://tibor8.blogspot.hu )Nyelv: magyar
3. Lelki ok, testi tünet -Téma: Egészség, Ezotéria, Gyógyítás zenével ( http://tibor4.blogspot.hu )Nyelv: magyar
4. Tibor's provoking trouth   ( http://tibor7-english.blogspot.com/ ) Téma:Ezotéria, MLM Nyelv: english



A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, és "Ébredezők" ezoterikus csoport (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel a csoportba, be tudlak tenni. Régebben könyvek és CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, most pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vált, és válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, akinek az írásait átvettem. ♥




(Bagdi Bella koncert: Hoponoponó

1. http://www.youtube.com/watch?v=kfTK60VE3sI&feature=player_embedded )





4. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DE2J33KwF74

5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=a8gu_rKx1wc




















A 2008 decemberében megjelenő Csoda Dalok című album arra törekszik, hogy a hallgatójában belső kiegyensúlyozott állapotot és békét teremtsen. Pillanatok alatt magával ragadnak esszenciális üzeneteket hordozó dalai, és az énekesnő hangja.
h i r d e t é s
Advertisement
A lemezről
Ez a lemez nem a hagyományos értelemben vett meditációs vagy relaxációs cd: a rajta szereplő énekek nemcsak energiával töltenek fel, és kiegyensúlyozott lelki állapotot teremtenek, hanem ráhangolnak a jólétre és boldogságra. Nincs szükség lecsendesedésre, koncentrált figyelemre vagy meditatív állapotra. A nap bármely szakában, bármely tevékenység végzése közben hallgathatók - akár háttérzeneként is. Műfajilag, zenei stílusukat tekintve is széles skálán mozognak: a tangótól a charlestonon és a swingen át, egészen a keleti tradicionális muzsikáig - sokféle stílusból kapunk ízelítőt.
A dalokat az ’A Course in Miracles’ (Út a csodákhoz) című spirituális könyv inspirálta, amely az év 365 napjára tartalmaz egy-egy, a mindennapi jólét és boldogság alapelveinek gyakorlásáról és megteremtéséről szóló feladatot. Az albumon szereplő dalok ezekre a tanításokra épülnek.
Az egyszerű, repetitív énekek képesek megváltoztatni mentális, érzelmi és szellemi állapotunkat. Minden dal valamilyen pozitív magatartási mintát erősít meg a hallgatóban, vagy aforisztikus tömörséggel megfogalmazott pozitív kijelentéseket tartalmaz, amelyek a rendszeres hallgatás során beépülnek a tudatalattiba. Például a Boldogság swing azt erősíti meg bennünk, hogy a boldogságunk és a feladatunk egy és ugyanaz. A Mindenem megvan pedig azt az energiát ébreszti fel bennünk, hogy csak azt keressük, ami már a miénk. Ezeket a dalokat hallgatva, vagy ismételgetve, a hang, a rezgés és a tartalom által létrejön bennünk az a pozitív változás, amire vágyunk.


A dalok egyszerűek, könnyen megtanulhatóak, mégsem unalmasak, mert mindig újabb és újabb tartalommal töltődnek. A cd-n elhangzó pozitív megerősítések hallgatása, dúdolgatása, éneklése spontán módon vonzza be életünkbe a jólétet és a boldogságot.

A lemezen hallható Áldás dalban Bagdi Bella, Balogh Béla, Domján László, Kövi Szabolcs, Laár András, Parádi József, Paulinyi Tamás és Vörös Ákos-Prakash közös áldása hallható.
Az áldás minden testi és lelki jónak az összefoglalása.

A Csoda Dalok áldás szalagja az öröm és a béke áldását hordozza magában. Szorosan kapcsolódik az Áldás dalhoz: abban a pillanatban, amikor testvéreidnek fölajánlod az örömöt és a békét - főleg azon testvéreidnek, akik ellenérzést, haragot, netán gyűlöletet váltanak ki belőled -, abban a pillanatban saját magadnak is megteremted azt. Az öröm és a béke megteremtése szívünkben a jólétet, az egészséget és a boldogságot hívja be életünkbe.
Amikor egy megáldott tárgyat hordunk magunknál, az adott tárgy mindig emlékeztet arra, hogy milyen pozitív (áldásos) energiát hordoz magával. Egy valamire irányuló jókívánságnak a szimbóluma, ami hatással van a viselőjére, akárhányszor megérinti, ránéz, vagy csak pusztán rágondol.  E cél megvalósulását szolgálja a borítóban megtalálható piros színű, megáldott ajándék- szalag.

Bagdi Bella
Bagdi Bella nemcsak egy egyszerű életvezetési tanácsadó, de olyan készségfejlesztő tréner is, aki az emberek kibontakozásával, viselkedésével, ’teremtő erejével’ foglalkozik. Gyakorlati – a hétköznapi életbe beépíthető – módszereket ad át azoknak, akik tudatosan szeretnék irányítani életminőségük fejlődését. Az Álomszínház alapító tagja és színésznője; emellett olyan zenés-ének workshopokat vezet különböző rendezvényeken és tréningeken, ahol az aktuális "zenekart" mindig a jelenlévők alkotják. Az énekesnő több meditációs és relaxációs cd szerzője és előadója.

 Gondolj arra, hogy az élet ritmus: pl. kilégzés és belégzés. Az ember azért beteg, és sikertelenebb, mint szeretné, mert görcsösen ragaszkodik emberekhez, dolgokhoz, körülményekhez. A legelső lépés egy gazdagabb, boldogabb élethez, az, az, hogy ne harcolj a világegyetemmel. Bízd magad az isteni gondviselésre!
A második lépés az elengedés. Engedj el minden görcsöt magadból!(Ez megfelel a kilégzésnek. Csak az tud feszültségmentesen belélegezni, aki hajlandó kilélegezni!) A kilégzéssel megteremted a szükséges vákuumot, hogy a jó dolgok be tudjanak lépni az életedbe ezeknek megteremtsd a helyét az életedben. Ha nem hiszel nekem, akkor tartsd vissza a levegőt, és próbálj meg így élni, és megtapasztalod ugyanazt a feszültséget, ami jelenlegi életedet, -amellyel bizonnyára nem vagy maradéktalanul elégedett - nagymértékben jellemzi.

Gondolj arra, hogy a kvantumfizika szerint olyan, mint anyag, nem létezik, minden rezgés.
Babits Mihály írja:
"Megmondom a titkát édesem a dalnak, önmagát hallgatja, aki dalt hallgat.
Mindenik embernek a lelkében dal van, és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek."

Kedves !

ZENÉS, BÖJTÖS ÉLETMÓDTÁBOR -meditációs éneklésekkel és gyógyító zenés meditációkkal

2011. július 13-17. Zebegény 
Most kaptam a hírt, hogy váratlan okok miatt, felszabadult 2 hely a jövő heti böjtös táborba, ami július 13-tól 17-ig tart. Ha eddig azon vaciláltál, hogy gyere-e velem böjtölni, vagy sem, akkor lehet ez az üzenet pont neked szól.
Hallgasd meg mások élményeit a böjtös táborral kapcsolatban és olvasd el a tábor részletes leírását itt>>
Ha te szeretnél lenni az egyik, aki jelentkezik, kattints ide gyorsan>> A böjttel kapcsolatos blogbejegyzésemet itt olvashatod el>>

Egy kis kedvcsináló - olvass bele néhány böjtös táboros visszajelzésébe:

"Hálás vagyok, hogy minden félelmem ellenére rávettem magam, hogy részt vegyek a táborban. Sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Fizikailag csodás élményeket, a büszkeséget, hogy végigcsináltam, azt a tudatot, hogy tőlem függ minden. Csodálatos élményekkel gazdagodtam, nagyon hasznos "technikákat" tanultam, amik elősegítik azt, hogy boldog legyek. Rengeteg felismerést tettem a táborban az életről, saját magamról, az emberekről, a világról. Lelkileg nagyon sokat fejlődtem. Köszönöm!!!"
Miklós Kornélia

„Szerettem volna felújítani magam kívül-belül. Megerősíteni, visszanyerni az akaratom, önuralmam.
Örülök, hogy hallgattam a belső hívó szóra, s elmentem.
Önbizalmat, erőt nyertem, ahogy azt képzeltem.”
Andorfer Évi

„Én már másodjára voltam Bellánál böjtölni. A 2 böjtölésnek teljesen más volt a hatása. Tavaly utána sokáig angyali nyugalom volt bennem, most pedig a világot tudnám kiforgatni a 4 sarkából, annyi az energiám.”
Kovács Ferencné Ági
Ha legbelül foglalkoztat a téma, mindenképp próbáld ki, őszintén mondom, nagyon megéri!
Legyen szép napod!
Szeretettel:
Bella
Tekintsd meg webáruházunkat >>






Oszd meg egy ismerősöddel:
Ha úgy gondolod, ez a levél egy
ismerősödet érdekelné,
kattints ide és továbbítsd neki >>

Nézd meg a videóimat
a You Tube-on!

Hallgasd a dalaimat a Facebookon és lájkold az oldalam, ha tetszik neked >>


Elérhetőség:

Mentalspace Központ
Budapest, 1078, Rákóczi út 36.
Megrendeléssel és programokkal kapcsolatos információk:
06 20 944 5077

www.bagdibella.hu 


















Tehát az első lépés, hogy engedd megtörténni, ami éppen veled történik, mert Isten JÓ!









































Egy jó érzésekkel eltöltött nap nemcsak az adott napodat változtatja meg, de a holnapodat, az életedet is. Ha fenntartod és erősíted magadban a jó érzéseket és mindig ügyelsz arra, hogy jó érzésekkel feküdj le, a következő reggeled is így fog kezdődni.
Életed ezáltal egyre jobbá és jobbá válik.

Ha képes vagy érezni azt az érzést, amire vágysz, meg is kapod!

Mi történik, ha tudatosan és rendszeresen beépíted az életedbe az affirmációkat (megerősítéseket)?
Az affirmációk, vagyis a megerősítő, igenlő állítások minden nap való alkalmazásával megerősíted személyiségedet, átalakítod régi rossz beidegződéseidet, szokásaidat, negatív hiedelmeidet és új önsegítő hiteket teremthetsz a segítségükkel.
Átprogramozhatod célzottan a gondolkodásmódodat, rendszeres ismételgetéssel segítenek elérni életcéljaidat.





A Bőség megteremtése koncert zenekari próbájáról csináltak egy kisfilmet, hogy belehallgathass a koncerten elhangzó néhány dalba:














http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4Z9WVZddH9w#t=43s






































http://slidintune.uw.hu/ebook/index.php#ebook  


Elérhetőségeim: Lakás: Győrben. Tel.:+3630/4847121 Skype:szabaditibor7 ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése