2010. december 18., szombat

Gondolatébresztő 17. Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni...


Blog szerkesztője: Szabadi Tibor Gyula (Facebookon is.)


Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.

4 saját blog:


1.  Tibor gondolatébresztői - Téma: Ezotéria, és MLM.( http://tibor7.blogspot.com )  Nyelv: magyar
2.  Kérlek, segíts - Téma: Ezotéria a Facebookon ( http://tibor8.blogspot.hu )Nyelv: magyar
3. Lelki ok, testi tünet -Téma: Egészség, Ezotéria, Gyógyítás zenével ( http://tibor4.blogspot.hu )Nyelv: magyar
4. Tibor's provoking trouth   ( http://tibor7-english.blogspot.com/ ) Téma:Ezotéria, MLM Nyelv: english



A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, és "Ébredezők" ezoterikus csoport (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel a csoportba, be tudlak tenni. Régebben könyvek és CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, most pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vált, és válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, akinek az írásait átvettem. ♥




(MLM SIKERKALAUZ IV.)

Tartalom:
I. ...Onnan kell a dudát fújni…
II. Holnapra vezető lehetsz...
III. Néhány fontos dolog, amely nagyban befolyásolja az eredményességet az MLM-ben:




I. ...Onnan kell a dudát fújni… 
(Language:Hungary,English)

„Az Igazság keresőjének alázatosabbnak kell lenni a pornál. A világ lábbal tiporja a port, de az Igazság keresőjének olyannyira meg kell aláznia Önmagát, hogy még a por is eltiporhassa. Csak akkor, és nem korábban pillanthatja meg az igazságot.”   Gandhi.



„Ásd meg most gyorsan a kutat, mielőtt még nagy szükséged lesz a vízre!” Arab közmondás.




Előszó

A világ: Isten álma!


Van egy bölcs mondás:

„Ne pazarold az életedet álmok nélküli emberekre!”

Vagyis: Éppen itt az ideje, hogy ez szerint éljem az életem!
Másképpen: Ha akarsz valamit, - VALAMIT – kezdeni az életeddel, akkor most azonnal keress meg!
Megint másképpen: Ha nem akarsz semmit kezdeni az életeddel, akkor ne zavarj engem! Ha az életed pörölycsapásai és ez a blog nem tud felébreszteni, akkor valószínűleg én sem tudnálak. Akkor a legjobb neked, ha elmész a következő Darnel életmód alaptréningre. Ott egy jó erőteljes rúgás...csodákat szokott tenni az alvókkal.
Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm. És szeretlek.


Miért van az, amit a nóta is mond ?: ”Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. A sors olykor nem tudja, mit akar.”
Azért, mert minden rezgés. Akinek a pszichológiai szeméttelepe viszonylag tiszta, és „panaszolt panaszai” mellett még akad némi apró üres hely, ahová az isteni intuíció be tud áramolni, az halad a céljai felé, akinek nincs, az nem. Ő nem tud minőségi embereket bevonzani a projektjébe, bármennyire jó is az, és alacsonyabb önbecsülése miatt – ez szintén szennyezett belső program – egyedül semmire sem megy.

A megoldás: Hoponoponó és kitartás. Vagyis: tisztogatsz, tisztogatsz, tisztogatsz. És dolgozol kitartóan, egy pillanatra sem tévesztve szem elől a célodat. Tisztogatsz éjjel, hallgatva Hoponoponó CD-t és dolgozol nappal az álmaidért. újra és újra. Óráról órára, napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra, évről évre, kitartóan és következetesen. És soha nem adod fel! Még akkor sem adod fel, amikor letesznek abban a bizonyos dobozban a föld alá! Még akkor sem! Dolgozol magadon az Örökkévalóságon át.

A részleteket megtalálod ebben a blogban az Új Ars Poetica blogbejegyzés 3. fejezet alcíme alatt, letölthető E-könyv formájában, és lényeges részeit letöltés nélkül is olvashatod ugyanott, mert az egész 3. fejezet erről a témáról szól. Ne csak olvasd, mert az nem segít, hanem gyakorold is! Ha azt kérdezed, hogy van-e arra mód és lehetőség, hogy más módon elérd az álmaidat, akkor erre az a válaszom, hogy mai tudásom szerint erre nincs más mód, csak ez. Örülj neki, hogy ez van, és használd! Időd van elég! Tiéd az Örökkévalóság!

Szeretlek. Sajnálom. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm.
És szeretlek.



Ezt olvastam a Lélekre hangolva blogban, egy hozzászólásban (Én úgy gondolom, csodálatos ajándékot kaptam, amit nincs jogom megtartani):
„Kértem Istent...
Kértem Istent, vegye el a gőgömet, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta, nem az Ő dolga, hogy elvegye: az én dolgom, hogy feladjam.
Kértem Istent, tegye egészségessé béna gyermekemet, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: A lelke egészséges, a többi ideiglenes.
Kértem Istent, adjon nekem türelmet, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: A türelem a szenvedés mellékterméke: nem adható, csak kiérdemelhető.
Kértem Istent, adjon nekem boldogságot, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: Ő áldást adhat, a boldogság rajtam áll.
Kértem Istent, vegye el tőlem a fájdalmat, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: A szenvedés eltávolít a földi dolgoktól, és közelebb hoz hozzám.
Kértem Istent, növelje nagyra lelkemet, és Isten azt felelte: Nem.
Azt mondta: növekednem egyedül kell, ő majd megnyes néha, hogy gyümölcsözőbb legyek.
Kértem Istent, segítsen, hogy szeressem az embereket, ahogyan Ő szeret engem.
És Isten azt mondta: No, végre egy jó gondolat.”


Aki dudás akar lenni
 


„Nem a bíráló számít, nem az, aki fanyalog, mert az erős ember egy pillanatra megbotlott, vagy mert ezt, vagy azt szerinte jobban is csinálhatta volna az, aki cselekedni mert. Egyedül azé az érdem, aki kiáll a küzdőtérre, akinek arca porban, verejtékben és vérben fürdik, aki vitézül tör előre, aki újra, meg újra téved és hibázik, mert a tévedések és hibák minden erőfeszítés velejárói, aki síkra száll a nemes ügyért,, aki szerencsés esetben végül megízlelheti a diadal gyümölcseit, s ha derekas teljesítménye dacára végül mégsem arat sikert, legalább tudja, hogy soha nem kell osztoznia a bátortalanokkal és hidegszívűekkel, akik nem ismernek sem győzelmet, sem vereséget.”  Theodore Roosevelt.

http://www.youtube.com/watch?v=AL8kFU_QktU&feature=player_embedded#at=43  

MINDEN az önmagunkkal való kapcsolattal kezdődik. Én megpróbáltam emberekkel úgy üzlethálózatot építeni, hogy hiányzott az önmagammal való kapcsolatom,(és valószínűleg Te is megpróbáltad, vagy meg fogod próbálni! Előre megmondom, nem fog menni!)

Volt egy főnököm a Magyar Vagon- és Gépgyárban! Mindenki nagyon utálta, (én is) mert állandóan azt mondta, hogy emberek írnak, mielőtt olvasnának. Kimondta, amit gondolt, és az igazság talán még fájdalmasabb, mintha alaptalanul vádolnak. Lehet, hogy nagyon utálni fogsz engem ezért a cikkért, de emlékezni fogsz rá, és meglesz rá az esélyed, hogy vagy most, vagy később (mint én,30 évvel később) megérted.(Az igazság nem mindig szép, de mindig igaz! Az igazság szabaddá tesz! Csak, ha megérted!)

Tanítani nagyon nagy  felelősség, 101%-os elkötelezettség kell hozzá! Nagyon sokáig nem mertem ezt felvállalni, mert nem akartam embereket a szakadékba vezetni: Láttam "NAGY" vezetőket, akik emberek százait, millióit vezették a szakadékba, tönkretették emberek életét, sőt elvették emberek millióinak életét. (Többnyire erről szól a politika, pedig nem a hatalomról, hanem az emberek boldogulásáról kellene szólnia!)

EZÉRT TE NE TANÍTS! VIDD EL az ISMERŐSÖDET a FORRÁSHOZ AZÉRT, hogy IGYON! Ha nem iszik, az, az ő baja! (Ez egy fontos másolódási alapelv, vedd észre!) Ha te tanítod, bármilyen jól tanítod, az első alattad, aki nem tud tanítani, megállítja a hálózatod növekedését, vak fog vezetni világtalant, és irány a szakadék! Ha nagy üzleted lesz, idővel,(nem holnap) lesz Amerikában csoportod! Te akarod tanítani őket?(Mibe kerülne ez neked? Meg tudod engedni magadnak a repülőjegyet, szállodát, stb.? ,vagy adjon a szponzoruk nekik Amerikában CD-ket, hogy azok tanítsák őket, és úgy növekednek alattad, hogy Te talán még a létezésükről sem tudsz!(Zseniális? NE OLVASS TOVÁBB, AMÍG EZT MEG NEM ÉRTED! ÉRTED? ÉRTED VAN EZ! ÉRTED EZT?)

ÍME a KENDŐZETLEN IGAZSÁG RÓLAM, és RÓLAD:  TE (IS) MEG AKAROD ÚSZNI AZ ÉLETEDET! (Ez ebben a cikkben az első legfontosabb mondat! A második legfontosabb pedig e cikk címe, egy nagyon eredeti több ezer éves magyar népi bölcsesség abból a korból, amikor skótok még nem is léteztek! A duda, mint annyi más, bizonyítottan magyar találmány, csak nálunk kiment a divatból, de erről most nem beszélünk.

 "Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni, onnan kell a dudát fújni..."

MIT MOND?  MIT is MOND?

Meg kell járnod a poklot, mielőtt a mennyországba jutsz!(Mennyei boldogság és gondolati szabadság eszményi állapotába jutsz, mert a Mennyország az egy tudatállapot, nem más, mint ahogy a pokol is egy tudatállapot!) A Mennyországba a poklon keresztül vezet az út! Először alá kell, hogy szállj! Én azért merek írni, mert jártam ott, sok bugyrát ismerem. Azt, hogy megismerd a poklot, sem Te, sem senki más, nem fogja tudni kikerülni!(EZ a JÓ HIR, és EZ a ROSSZ HIR is!)

A MENNYORSZÁGHOZ VEZETŐ ÚT a POKOL KÖVEIVEL VAN KIKÖVEZVE! NEM TETSZIK? EGYETÉRTEK! NEKEM SEM TETSZETT!  DE EZ VAN!

 NEM ÉN TALÁLTAM KI a SZABÁLYOKAT, ÉN CSAK MEGFIGYELTEM ŐKET!

VAN EGY ZSENIÁLIS RENDEZŐ ELV( nevezik Világegyetemnek, Istennek, Ő azt mondja magáról: "VAGYOK, AKI VAGYOK" (Isten másik neve= Szeretet),VEDD ÉSZRE, hogy  Ő HOZTA A SZABÁLYOKAT, és HA NEM ÉRTED, hogy MINDEN, AMI EBBEN a VILÁGBAN VAN, az JÓ, LEGALÁBB NE KÉRDŐJELEZD MEG az  Ő VÉGTELEN BÖLCSESSÉGÉT!)

Az emberek nem lesznek sikeresek véletlenül! Nem az történik, hogy HOPP, Valaki egyszerre csak sikeres lett. Ne állj ellent a változásnak, legyél Te a változás maga, kaptál egy lehetőséget, ne ülj rajta, kotlasz rajta, hátha kikel! Figyelj: nem fog, meg fog zápulni! Ezután azt fogod mondani mindenkinek, hogy záptojást adtam neked! A siker ára alapvetően nem a pénz, és nem az idő, amiket befektetsz, hanem az a folyamat, hogy végigvonszolod magad az úton, amely a pokol köveivel van kikövezve.

Az élet olyan, mint amikor kizuhansz egy felhőkarcoló 100.emeleti ablakán: egy dologról szabadon dönthetsz: sikoltozol és szenvedsz, vagy élvezed a kilátást! Te döntesz! Járhatsz bármilyen iskolába,(Világi egyetemek, ezoterikus, parapszichológus csoportok.) amikor beiratkoztál, TUDAT ALATT ARRÓL DÖNTÖTTÉL, hogy MEGPRÓBÁLOD MEGÚSZNI az ÉLET ISKOLÁJÁT

 - EZT EGY LEHETSÉGES MENEKÜLÉSI ÚTVONALNAK GONDOLTA a TUDATALATTID, MERT a DÖNTÉSEK, és a HATALOM MINDENKINEK a TUDATALATTIJÁBAN VAN!

(AMIKOR AZT GONDOLOD MAGADRÓL, hogy egy TUDATOS DÖNTÉST HOZTÁL, AKKOR is MINDIG EGY TUDATALATTI DÖNTÉST HOZTÁL, CSAK NEM TUDOD, hogy TUDATALATTI DÖNTÉST HOZTÁL!)

 Kizárólag a tudatalattink hoz döntéseket, de nagyon elfoglalt, mert a szívednek verni kell, stb., ezért csak néhány pillanatig tud figyelni és a kapott információmorzsák alapján hozza a döntéseket. Szerinted miről szól az, az üzletkötőknek szóló tanítás, hogy:" SOHA NINCS MÁSODIK LEHETŐSÉGED, hogy ELSŐ BENYOMÁST KELTS!" ? Arról szól, hogy van 10 másodperced, hogy felkeltsd a jelölt tudatalattijának a figyelmét, ha ezt elmulasztottad, nem lesz üzletkötés!

Visszatérve az ezoterikus iskolákhoz, én is kerestem a saját utamat, és rájöttem, hogy mire jók ezek! (Egy kivételt azért találtam, ez a Darnel tréning, amely egy felgyorsított életciklus ÉLMÉNYSZINTEN.) Az ember azért megy egy ezoterikus iskolába, mert ezt gondolja: utat mutat, segítségével lerövidítheti a saját útját, el tudja kerülni a tévutakat.(Vigyázat, ez is az EGO nagyon kifinomult csapdája, ezt gondolod: ÉN SOKKAL EZOTERIKUSABB, JOBB EMBER VAGYOK, MINT TE! ÉN ÁLDOZOK a SAJÁT FEJLŐDÉSEMÉRT, NEM ÚGY, MINT TE, EZÉRT ÉN KÜLÖNB EMBER VAGYOK, MINT TE! BRAVÓ, EGO REMEKÜL CSINÁLOD, SZINTE NEM is LEHET ÉSZREVENNI, EZ EGY LÁTHATATLAN CSAPDA! Őszinte farkcsóválásom, nagyszerű EGO alakítás, megérdemli a vastapsot! Az EGO mindig összehasonlít, és a figyelemben fürödve növekszik, mindig!

 A szeretet nem hasonlítgat össze, mert a SZERETETNEK ELÉG a SZERETET!

Már Bolyai megmondta, hogy a legrövidebb út nem az egyenes, hanem a folyamatos korrekció.(Így is felfoghatjuk, amit a görbült térről irt az Appendix - ben.) Meg kell járnia mindenkinek a saját egyéni poklát, mielőtt a Mennyországba jut, senki nem ússza meg, ezt élettapasztalatnak hívják!

Vannak hamis próféták, akik hirdetik a Mennyországot. Egyfolytában a saját poklukban tartózkodnak, állandóan arról beszélnek, hogy te ne menj oda, kerüld azt el, Te menj egyenesen a Mennyországba! Ha annyira jó a Mennyország, miért nem sietnek ők oda? Mert fogalmuk sincs arról, amit beszélnek! Valami szöveget betanultak, olyanok, mint az elakadt bakelitlemez! Ezért éreztem gyermekkoromban hamisságot a pap tanításában, ezt 3 évesen még tudtam.(Később elfelejtettem, mert kondicionált a világ.) Soha nem éreztem nagyobb fájdalmat, mint amikor a pap, mint a hurkatöltő a hurkába, úgy nyomta belém a bűntudatot! Nem járta meg a pokol összes bugyrát, leragadt a bűntudatnál, nem is tervezte, hogy kimegy belőle, téged is beletaszít, és azt akarja, hogy maradj ott vele, közben arról papol, ahol még soha sem járt!

Egy poláris világban élünk, amelyet felcímkézünk: Ez jó, ez pedig rossz! HONNAN TUDOD? Honnan tudod, hogy valami jó, ha ellenállsz annak, hogy megismerd a poláris párját?(Pozitív-negatív, fent-lent, fény-árnyék, belégzés-kilégzés, jó-rossz, stb.)

Valójában ezt mondod: "Én csak belélegezni akarok, nem vagyok hajlandó kilélegezni, inkább benntartom a levegőt, ha neked levegő kell, szerezd meg magadnak, én is úgy szereztem, önként nem adom."  

Az egész életed erről szól, a semmiért szenvedsz, és azt gondolod a szenvedésedért valaki más a felelős! 

Ne nyomd a falat, engedd el végre, és garantálom, a fal sem fog visszanyomni Téged! De engem nyom ez a fal és mindjárt rám fog dőlni, mondod Te és még vadabbul nyomod. Az eredmény téged látszik igazolni, mert a fal egyre vadabbul nyom vissza! Engedd már el!

A levegő ingyen van, nem fizetsz érte, ezért nem is becsülöd semmire, amíg... Kérdezz meg valakit, aki fuldoklott,mire vágyott ott, azokban a kritikus pillanatokban a víz alatt? Szerintem, tudod a választ!

Élj a MOST - ban, ragadd meg a pillanatot. Észrevetted, hogy mindig MOST van? Ez a boldogság titka, hogy ne szalaszd el a MOST - ot! Tervezd a jövőt, tanulj a múlt - ból, de élj a MOST - ban. Az igazság szabaddá tesz!(Már MOST ebben a pillanatban visszakaptad a szabadságodat, ha érted, hogy miről beszélek MOST!)

Senki nem tudja ellenőrizni a gondolataidat, érzéseidet valójában szabad vagy mindig is az voltál!(Gondolatainkkal, érzéseinkkel és cselekedeteinkkel lendítjük mozgásba a világegyetem teremtő folyamatát, vagy állítjuk meg.) Elkezdhetsz tervezni nagy dolgokat, és mások nem tudják! Elkezdhetsz megvalósítani nagy dolgokat, és nem értik! Később azt fogják mondani: "Könnyű neked, neked szerencséd volt!"

SZERENCSE = A LEHETŐSÉG ÉS A TE FELKÉSZÜLTSÉGED TALÁLKOZÁSA, AMIKOR FÉLELMEIDET LEGYŰRVE MEGRAGADOD A PILLANATOT.(  Ez az idő minősége! Idézet az Énekek énekéből: "Ideje van a vetésnek, és ideje van az aratásnak.") Elindultál, és az úton maradtál, és a pokollal kikövezett úton bevonszoltad magad a célba.(Lehet dalolva is, de Te úgyis a szenvedést, a saját poklodat választod! Honnan tudom? Tippeljél!) Emlékszel, a Gondolatébresztő 16-ban olyan realista volt a Pokol RT hirdetése, olyan életszagú, és hihető! Olyan idealisztikus, nem hihető a Mennyország BT hirdetése. Most elárulom: ez ugyanannak a hirdetésnek a két aspektusa (változata, oldala, stb.).
Kizárólag tőled függ, melyiket éled meg!

 Gondolj a légzésedre.
 ITT a SZABÁLY: MINDENT MEGTARTHATSZ, AMIT HAJLANDÓ VAGY ELENGEDNI és MINDENT ELVESZÍTESZ, AMIHEZ GÖRCSÖSEN RAGASZKODSZ! LAZÍTS, és GYAKOROLD az ELENGEDÉS MŰVÉSZETÉT!(Segít a YOU TUBE - on Bagdi Bella: „Elengedés” mantrájának rendszeres hallgatása segít oldani a görcsöket.

"Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni, onnan kell a dudát fújni... "

- Okoskodók, szenteskedők, magatokat legkülönbnek tartó egoisták, stréberek, mintagyerekek, mind gyertek velem! Irány a Pokol legmélyebb bugyra! Persze csak akkor, ha van egy álmod! Én leszek a révkalauz, ismerem a járást!

- Kurvák, stricik, rablógyilkosok, ti már eleget szenvedtetek, irány a Mennyország, ti is velem jöhettek, mert ez az üzlet mindenkié, AKINEK VAN EGY ÁLMA!

TE, AKI ÉLSZ, BÁRKI VAGY, JOGOD VAN a BOLDOGSÁGHOZ! ALANYI JOGON VAN HOZZÁ JOGOD!

Ebben az üzletben NULLÁRÓL KEZDED, MINT ÉN, és AKÁR MAGASABBRA REPÜLHETSZ, MINT én.



Ne FELEDD, hogy az ELSŐ LÉPÉS a LEGFONTOSABB: 

A kapcsolat ÖNMAGUNKKAL!



Mindegy, hogy hogyan telt el a nap....Mindig emelt fővel kell hazamenni! Kérlek, kattints erre a linkre!

Legtöbbször ilyen a nap vége:

 https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=d24fd3af08&view=att&th=12e7a760daa8f7be&attid=0.1&disp=emb&zw

De az is lehet, hogy ilyen napod van:

http://www.youtube.com/watch?v=hznQwS5p3kM&feature=player_detailpage

Élvezd a pillanatot!





II. Holnapra vezető lehetsz

Beszéltem a vezetőkkel a minősülésekről. Az egész felső vonal ezt hajtja, mert nem értik... A minősülés az egy termék. Az ACN-t a termék érdekli, azért fizet! Ha te egy szponzor vagy, akkor nem termékben, hanem technológiában kell gondolkodnod! Olyan technológiában, amely futószalagon, a bizalom és a másolódás alapelvek segítségével állítja elő ezt a terméket. Nem egy-egy különleges embernek... Hanem sok embernek... Mindenkinek, aki egy céltól vezérelve, fegyelmezetten, szerényen, nyitottan, alázatosan végrehajtja ezt a technológiát, és nem a kifogásokat keresi.

A munkát kell beletenni, és az alattunk levők érdekét kell nézni, és az eredmény ott lesz...


Az elmúlt  19 évben engem sok minden megállított. Jelöltek hülyeségei, az én hülyeségeim, alsó vonalak hülyeségei, felső vonal főnökösködése, stb... De valamire időközben rájöttem: Ez az "emberek üzlet". Emberek, akik bíznak bennem, mert beléptek hozzám, és én sokáig nem tudtam megfelelni ennek a bizalomnak. Ezért most már engem nem érdekelt, hogy minősüljek ETL és TC címre, mert 19 év tapasztalata azt mondatja velem, ha túl korán indítom a következő lábat, akkor vagy lelassítom az éppen elindult lábamat, vagy halálra ítélem azt az embert, akivel el akartam indítani a következő lábamat. Nem szabad szélesedni túl korán! (Kivétel a saját gyerekem, aki helyett azt a pozíciót is ketten a feleségemmel csináljuk. Termelődik rajta egy kis pénz annak a gyerekemnek, aki majd meglátja a lehetőséget, amikor meglátja. 4 pozíciónk van, és az enyém legfelül.)

Tök mindegy, hogy hogyan írták ki az extra bónuszokat! Kellenek lábak, amelyek megtermelik a pontokat. Kellenek a lábba emberek, amelyek alulról motiváltak.

A felülről motiválás ugyanúgy működik, mint amikor valaki alágyújtás nélkül, napenergiával akar felforralni egy lábas vizet: vagyis: sehogy!


Melyiket könnyebb: Új gyereket csinálni, vagy egy (MLM) halottat feltámasztani? Ezt nagyon komolyan kérdezem. Megválaszolnád magadnak?


Ha te egy vezető vagy:

- A legfontosabb, hogy lábakban gondolkodunk, és a láb lendületbe hozása és folyamatos lendületben tartása a stratégiai feladat, és az elsődleges, minden más csak másodlagos!

- A második lábam november 4.-7-i beregisztrálásokkal és indulással december 1-re teljesítette a 200 pontot!!!! Egymás alatti emberekkel nincs ellenérdekeltség, csak csapatmunka van.Senki nem háborog és veszekszik területen, mindenki teszi a dolgát. Mindenki alatt van valaki, aki alatt van valaki, aki alatt van valaki..., stb....

- A lábat akkor tudod otthagyni, ha alattad 15 mélységben legalább 5 aktív ember van. Aktív ember alatt azt értem, aki kezdőként megcsinálja segítséggel, de önállóan a 15-17 szerződést.Miért? Azért, mert te úgy-e nem 200-500 pontot szeretnél abból a lábból, hanem fél év múlva legalább ötezret? Hogyan lesz meg: Ha életjelek alapján vezeted a lábat! (Életjel táblázatomat lásd a Gondolatébresztő 5. -nek a 6. fejezetében.)

És közlekedési rendőr hozzáállással kell vezetni! (Mindenki ugyanazt tanulja, ott ahol ezt tanulni lehet, és akitől ezt tanulni lehet: Bizalom, és másolódás alapelv.) 

És minimum hét aktív mélységig kell tanítani!

- Akkor tudod, hogy ami igazán működik, az az áldozat. És a hó végén be kell segíteni azoknak az embereknek, akik a siker küszöbén hajszálnyi vesztésre állnak...Bármi áron...
Csak példamutatással lehet vezetni, semmi más nem működik.

- Gondolkozzatok nagyban. Mennyibe kerül nagyban gondolkodni? Ugyanannyiban, mint kicsiben, igaz? Hajts az RD szintre, és az RVP szintre! Hogyan lesz meg?


(Analógia tanból: A magot is öntözöd, trágyázod, és szeretnéd, ha a növény gyorsabban nőne! Mi történik, ha túltrágyázod? Nem nőni fog, hanem kiég!)

Nagyon könnyű eltérülni! A decemberi bónusztáblázat, ha fél évre írták volna ki a TC extra bónuszt, akkor szenzációs lenne. Ebben a formában kiírva viszont a létező legnagyobb csapda. Miért? Mert sérti a másolódási alapelvet. A pokol kapuja jó szándékkal van kikövezve...


III. Néhány fontos dolog, amely nagyban befolyásolja az eredményességet az MLM-ben:

1.Régen ezt így tanították:"Soha nincs második lehetőségem, hogy első benyomást keltsek! Az első 30 másodpercem, amit a jelölttel eltöltök, az egyben a zárás is! Metakommunikációs szinten minden eldől a prezentációm legelején, amíg a tudatalattim odafigyel, mert a hatalom abban van. Az, hogy kizárja - e a tudatalattija a csatlakozás lehetőségét, az, az első 30 másodpercben eldől. És akkor fog csatlakozni, ha a prezentációm sikeresen felülírja a domináns akadályokat a fejében, vagy a lelkesedésem a négyzeten meggyőzi. Elsőre kevesen döntik el, hogy érdekli őket, ezért elő kell készíteni egy második találkozót, akkor és ott, mert utána ez nehéz! Tudjam, hogy miért kötöttem, vagy miért nem kötöttem üzletet!

Ezért mielőtt megjelensz az új indulónál, te magadnak elolvasod az önbecsülésről szóló vastag betűs fejezetet, hogy a saját hozzáállásodat rendbe tedd!
A profi hozzáállás az önbecsüléssel kezdődik és azzal is végződik, vagyis ez minden üzlet alfája és ómegája. Az emberek azzal kötnek üzletet, akit szeretnek, tisztelnek, és akiben bíznak. Ha te bárkivel bármilyen üzletet akarsz kötni, kell, hogy messze átlagon felül legyen az önbecsülésed. Ez vagy van, vagy nincs, ezt a tényt a testbeszéded elárulja másoknak, és ha neked kevés az önbecsülésed, azt mindenki előbb fogja tudni nálad, mert önmagunkat soha nem látjuk. EZ a legfontosabb téma, edzésszerűen dolgoznod kell a saját önbecsüléseden, mert ezt nem adják ingyen.
És nem csak építened kell az önbecsülésed, hanem meg is kell védened. Akiknek nincs, azok állandóan „építő” jellegű kritikával próbálják lerombolni a tiédet, mert az emberek ösztönösen viselkednek így. Tudat alatt úgy próbálják az önbecsülésüket felemelni, hogy szavaikkal, tetteikkel, és testbeszédükkel másokat kritizálnak. Minden kritika destruktív! Soha ne tégy ilyet! Bár tudod, hogy az MLM - ben az új indulód kezdő, és nagyon rászorul az elején a te segítségedre, ne élj vissza ezzel! Mindenki értékes ember, más területen komoly eredményei vannak. Ha kérdezgeted a munkájáról, és figyelmesen végighallgatod, büszkén fog mesélni róla. Ezzel felépítetted az ő önbecsülését, és elkötelezted, hogy ő is építse a tiédet.
Ha elismerted, és értékelted, ő is fog téged értékelni. Ha meghallgattad, ő is meg fog téged hallgatni. Ha figyeltél rá, ő is fog rád figyelni. Mit is csináltál tulajdonképpen? Bizalmat építettél és teremtettél egy másolható mintát! Meg fogja hallgatni, hogy mit tanácsolsz neki az üzletépítéssel kapcsolatban. Bízni fog benned, és másolni fog téged. Ez a bizalom és a másolódás üzlete. Erről szól az MLM 95 %-ban. És 5 % ban a technikáról!  
95 % önismeret, és 5 % technika, nem tévedés, nem fordítva kell érteni!


2.Azután ezt is tanították: Mindenki egy álommal születik erre a földre! Mindenkinek a tudatalattija mélyén egy koszos bugyorban ott hevernek, az álom tolvajok által (ezek általában a szeretteink) összetiport álmai! Olyan embereket keresek, akiknek van tűz a szemében!

3.Azután ezt tanították: Én egy üzlethálózat-építő vagyok! Semmi más dolgom nincs, mint előbányászni rég eltemetett álmaimat, leírni, azután elrohanni, és segíteni más embereknek a saját álmaikat megvalósítani.

4. Azután ezt:" senki nem lehet próféta a saját hazájában! Ne ellenkezzek ezzel, inkább használjam!" Magamat soha nem tudom felemelni. Helyette építsek másokat! A felépítés mindig önmagát megtöbbszörözve tér vissza hozzám, olyan, mint a bumeráng! Egyetlen módja van annak, hogy önmagamat építsem: az, hogy másokat építek. Soha nem hatásos az, ha azt mondom: higgyél bennem, de mindig hat, ha ezt mondom: - én hiszek benned, meg tudod csinálni, segítünk!
Túl nagy luxus bárkit, vagy bármit nem felépíteni ebben az üzletben! De a felépítést a rendszer adja nekem, hogy azzal gazdálkodjak. Dicsőségben fürdés helyett passzoljam vissza: minden mag, amit elvetek, az nőni fog, minden mag, amit megtartok, elveszíti a csírázó képességét és megsemmisül.

5.Azután meg ezt:"Ne foglalkozzak MLM halottakkal, inkább csináljak újakat!" Hát ezzel vitatkoznék. Soha senkit nem szabad nullára leírni! A vezető feladata feléleszteni és életben tartani a reményt, amíg a szervezetben lévő emberek meg nem látják az alagút végén a fényt, utána pedig elengedni őket: hadd szálljanak! Mindenki alá, aki most gyenge, fogok szponzorálni újakat, akik lendületesek, és akiket a gyengébbek követni fognak.

6.Azután ezt: a tanulásnak (és a megértések) 4 fázisa van. Mindig mindenki végigmegy, bármit kell tanulnia, mind a 4-en, egyik sem hagyható ki. Amikor valaki elkezd egy teljesen új dolgot, akkor:
Az első fázis: Tudatlanul alkalmatlan. Nem tudja, hogy nem tudja. (Mint amikor megkérdezed a 3 éves gyermekedet:"- Tudsz autót vezetni? Azt válaszolja, persze, és szentül meg van győződve arról, hogy ez igaz.)
A második fázis: Tudatosan alkalmatlan. Amikor rájön arra, hogy nem tudja. (Amikor túl voltam a Kressz vizsgán, és először beültem az autóba és rögtön rájöttem, hogy árulás van, mert 3 pedál van és csak 2 lábam!) 
Az első két fázis a fogalomszint, a második két fázis az élményszint.
 A harmadik fázis: Amikor tudatosan hozzáértő valaki: (Elindul tanuló vezetőként az autóval, az egész, úgy ahogy van egy kínlódás, keresgéli a sebváltót, és hallgatja az oktatót. Kuplung, 2-es, fék, kormányzás kanyarodásnál, kuplung, 3-as, gáz. Minden olyan bonyolult és nehéz, flusztráló, és nélkülözi az élvezetet.)
A negyedik fázis: a tudattalanul alkalmas. Vezetem az autót, zenét hallgatok, kanyarodok, és nem a sebváltót keresgélem, hanem az utat figyelem, minden vezetési mozdulat rutin, és szokásszinten van, nincs kihívás benne.)

Amikor valamit hallok, amiről azt gondolom, hogy értem, akkor mindig megállok egy pillanatra és megvizsgálom, hogy ez a megértésem most éppen melyik fázisban van, és mi a teendőm, hogy a következő fázisba lépjek.
Az emberek, akikkel kapcsolatba kerülök, tükrök, amelyben mindig önmagamat látom. ezért nem érdemes haragudni senkire, mert az aktuális "tükör" éppen az aktuális problémámat mutatja, amivel kapcsolatban önmagamon dolgoznom kell. Ő segít nekem egy aktuális gyengeségem láthatóvá tételében. Hálát kell, hogy érezzek, nem dühöt.

7.Azután ezt: Csak az éli az életét, aki folyton a rend és a káosz határán táncol! Mi, akik MLM üzlethálózatot építünk, mind ilyenek vagyunk. (Az álmok megvalósításához egyszerre kell összeszedettség és hajtóerő!). A feszültség kelt áramot az áramkörben, és végez hasznos munkát, vagy vágja ki a biztosítékot ott, ahol nincs megfelelőre méretezett terhelés.(Analógia tan.)

8.És a sort a végtelenségig lehetne írni, de most a sort azzal zárnám: Mielőtt elmegyek MT-t tartani, tuningoljam magam a lelkesedés miatt! Még nincs bennem elég „hév”!

Többen figyelmeztettek már engem, hogy óvatosan fogalmazzak, mert engem csak az igazán erősek élnek túl! A legnagyobb gyengeségem, hogy gyakoroljam mindenkivel szemben a türelem erényét, és a szeretetem mindig előzzön meg minden mást. Ne akarjak gondolkodni és dönteni mások helyett. Ez hihetetlenül nehéz nekem, de dolgozom rajta. Hogy miért nehéz?
Elsősorban azért, mert azt írja a Metropol országos napilap, 2011.január 21.-ei száma a címlapon, hogy 1 millió BAR listás van ma Magyarországon. A legjobban az a dolog fáj, amikor valaki azt hozza fel kifogásnak, hogy ez az MLM lehetőség, amit éppen most kínálok, tök jó dolog, de köszönöm, én jól megvagyok! Nekem 7 számjegyű a jövedelmem, majd akkor keress, amikor a tiéd is ekkora lesz! Ez sem véletlen, mert ez is bennem van, különben az aktuális tükröm miért mutatná meg?
Te mit gondolsz erről?

Valakikkel meg kell osztani a gondolataimat, mert dől belőlem.
Erről egy vers jut az eszembe: " Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek... a titkot..." Ezt nem mondom el mindenkinek.


Majd a vonzás törvénye gondoskodik arról, hogy célba érjen azokhoz, akiknek kell.

Utóirat (Egy üzleti ajánlat tőlem, Neked.)
A FANTOM szponzorról


  A VILÁG MIÉRTJÉT megmutatják a trendek. A legdinamikusabb jelenleg a telekommunikációs trend!
Hogy miért érdemes pont erre kiemelkedő figyelmet fordítani? 1. Mert mindenki ezt használja! 2. Mert ITT és MOST ebbe be lehet kapcsolódni! Egy 1 trillió dolláros üzletágba most az ACN révén bele lehet kapcsolódni, gyakorlatilag milliós nagyságrendű tőke nélkül! Ha van egy okod, akkor lesz 81250 Ft-od a regisztrációra és 47500 Ft-od egy képtelefonra, és 2.550 Ft havidíjért majdnem korlátlan lehetőséged üzletépítésre, utazási és telefonköltségek nélkül. Te felfogtad, hogy miről szól ez az ajánlat? Te tényleg felfogtad? Nem hiszem! Ha felfogtad volna, akkor kezedet - lábadat törve rohannál hozzám a lehetőségért, mint a mérgezett egér! Inkább dolgozol 50 évet? A Te sorsod, és a Te életed!

A cég, melynél független képviselő vagyok, jelenleg 23 országban van jelen. Fokozatosan nyitja meg a lehetőséget a világ országaiban. Ha a te országodban már megnyitotta ezt a lehetőséget, akkor mire vársz még? Regisztrálj be egy szponzorhoz, és indulj el. Megfigyelted, hogy mindig MOST van? Most van a legmegfelelőbb alkalom, hogy elkezd! Várod Isten mannáját az égből? Ez a létező legnagyobb lehetőség mindenkinek, aki hajlandó változni a jobb élet reményében. Tudom, hogy Te utálsz változni. De nem utálsz szegénynek maradni? Én sem szeretek változni. De a változás az egyetlen ok, amiért ezen a sárgolyón vagyunk. Isten ezzel bízott meg bennünket. A holisztikus világot olyanná teremtette, hogy a részhalmazai fejlődése révén fejleszti magát. Te lehetsz büszke Istennek erre e legnagyobb bizalmára, amit beléd vetett, vagy elutasíthatod. Ez a Te döntésed, és vannak következmények.


Miért van olyan elképesztően rossz híre az MLM üzleteknek? Miért van az, hogy amikor elhangzik az, hogy MLM akkor egyesek felállnak, és elmennek a marketingtervről?
Miért van az, hogy amikor elhangzik az, hogy „legyünk pozitívak” akkor mindenki, aki ezt hangoztatja, ezt saját magán kívül érti? Mert úgy - e, ő pozitív, a többiek, azok negatívak, azoknak kell változni! És ha ők megváltoznának, - amire természetesen nem hajlandók – akkor kolbászból lenne a kerítés, addig pedig jogunk van baseballütővel addig csépelni az illető negatív rohadék fejét, amíg átvált pozitívra.

Ez a direktmarketing stílusa, a kereskedő stílusa, és beidegződése. Most van itt a lehetőség, hogy bedaráljuk, most van itt a lehetőség, hogy kinyissuk a pénztárcáját, van a rohadéknak pénze, csak ül rajta, pedig, ha eladom neki ezt az edénykészletet potom félmillióért, 30 % üti a markomat azonnal, mennyi is ez? Hiány van mindenből, és ha nem tudok eladni, akkor felkopik az állam! Ez félelem!

Azt bizonygatjuk, hogy az MLM nem direktmarketing, és mi nem vagyunk ügynökök! Közben a testbeszédünk olyan hangosan kommunikálja, hogy mi magunk vizet prédikálunk, és közben bort iszunk, hogy a jelölt, ha észnél van, hanyatt – homlok menekül. Persze, próbáljuk megtéveszteni bizonyos gyorsasági és egyéb bónuszok, a pénz sűrű emlegetésével. Ha kifogásai vannak, akkor persze, ő egy hülye köcsög, nekiesünk, hogy ha az üzletről nem is, - mert arra nem hülye köcsögöket keresünk, - de arról mindenképpen meg kell győznünk, hogy kinek van igaza, és egy ilyen hülye köcsögnek, mint ő, hol a helye, mert ezt kívánja érzékeny lelkünk.  Nekem rémlik valami: egy Ady Endre nevű költő: A magyar ugaron c. verse. Vajon kiről beszélt? Biztosan nem rólunk, hiszen még meg sem születtünk akkor…

„Az MLM-ben is csak az a dolgotok rohadékok, hogy megírjátok a névlistátokat és ömlesszétek az embereket, én meg majd mondom a marketingtervet. Hű, mennyit dolgozok, ezek meg csak kifogást keresnek, és nem hoznak embert, pedig, ha mindenki csak egy embert hozna! Most már ideje, hogy a többiek is kiálljanak… De tanuld ám meg a marketingtervet, mert ha nem úgy mondod szóról – szóra, ahogyan én, azzal kárt okozol a cégnek és nekem. Ez egy profi cég, nem engedheti meg magának, hogy színvonal alatti előadásokat tartson valaki… Meg ezt a N 21 – es dumát az álmokról jobb lesz, ha sürgősen elfelejted, mert bemószerollak a központban, és ki leszel zárva, mint a nép ellensége… Fel is út, meg le is út… Azt, hogy vezetőire elviszlek még egyszer, azt meg aztán végképp felejtsd el.”

Tudat alatt kommunikálunk 97 %-ban. (400 milliárd bit/ sec. információ éri az agyat, ebből 2000 bit/sec. a tudatos.) Mit gondol tudat alatt a szponzorált? Vigyázat, ügynök a láthatáron! Fel az energiapajzzsal! Ez energiavámpír, aki abból él, hogy leveszi rólam az energiát! Mivel nem tudok ellene védekezni, szégyen a futás, de hasznos. (Nagy gyakorlatom van ebben, sokszor csináltam ilyet korábban, mert nem értettem, hogy mi folyik itt!)

Képzeljünk el egy szeretet lineáris skálát. Az origóban a 0 szeretet, (félelem) és tőle távolodva tart a szeretet a végtelenhez. Így közeledünk Istenhez. A szeretet polaritása nem a gyűlölet, hanem a szeretet hiánya, a félelem.

A fény polaritása a sötétség, nem más, mint a fény hiánya.

A Network Marketing a világtörténelem legnagyobb lehetősége. Aki erre egy igazi, hiteles példa, az a Názáreti Jézus. A termék neve: Evangélium= Jó hír. Bár a termék közben elferdült és megzápult, a rendszer erejét mutatja, hogy közel 2000 év elteltével, ez e létező legnagyobb üzlet a világon. Az üzlet alapítójának, Pál apostolnak még életben sem kell lennie, vígan működik nélküle! 

Jézus önmagán dolgozott. Felhasználta az embereket, mint tükröket önmaga tökéletesítésére. Mindenki mindig önmagán dolgozik a világba is és a Network Marketingben is.

Az üzenet számomra a következő: Ha valaki ezt megfelelő szintre gyorsan felépíti, azt nem fogja tudni kontrollálni sem a saját országának kormánya, sem a nemzetközi gazdasági helyzet. Ha közben az illető még képzi is magát, 5 évi jövedelem elegendő, hogy befektetései révén teljes anyagi függetlenségre tegyen szert, utána a cég jövője sem lesz számára korlát. Ezért elfogadhatatlan az, amikor valaki nem táplálja minden nap az agyát CD –kel, könyvekkel és találkozókkal. Az ilyen ember kiírja a falra: „Majd holnap eszünk”. Kérdés: Az agy nem éhes? Az nagyon nagy baj!

Én, mint szponzor, kötök egy szerződést azzal, akit behozok a hálózatomba. Azt ígérem neki, hogy biztatni, és támogatni fogom. Kéz a kézben segítek neki előbányászni az ő álmait, (amelyeket többnyire jó szándékú szülei, vagy más álom tolvajok elraboltak, olyan régen, hogy már nem is emlékszik.) és együtt megvalósítjuk. Azért segítek neki az ő álmait megvalósítani, mert megértettem, hogy a Network Marketing arról szól, hogy az én álmaim akkor fognak megvalósulni, ha elegendő embernek segítettem, hogy az álmai megvalósuljanak.
Ha én elkövetem azt a hibát, hogy csak egyetlen egyszer bírálok valakit, mert engedek azon ösztönömnek, hogy bebizonyítsam, hogy milyen egy hülye a másik, mindenki, aki ezt hallja, tudat alatt tudni fogja, hogy megszegtem a szponzori megállapodást és egy hitvány alak vagyok. A tekintélyemet, amelyet mások bizalma révén ajándékba kaptam, arra használtam, hogy elvegyem a másik ember mentális energiáját. Hogy ezt tudatlanságból, építő jellegű bírálatnak álcázva teszem, vagy féltékenységből, a hiánytól való tudattalan félelmem által motiválva, az teljesen mindegy a bizalom és a másolódás szempontjából.

A javító szándék megnyilvánulásának egyetlen lehetséges útja a kérdezés, mert az nem személyeskedő, és nem bántó. A Network Marketingben a szponzor szerepe a hivatásos biztató és bátorító személyes edző szerepe.


Az egyetlen dolog, amiért az emberek embereket követnek, az a szeretet utáni vágyuk. Szeretni, és szeretve lenni, ezáltal visszatérni még itt a Földön Istenhez. Minden más csak magyarázat.

Az emberek, emberek miatt jönnek el a marketingtervre, nem telekommunikációs trend, vagy antioxidánsok miatt. Keressük az elveszett paradicsomot, amelyből kiűzettünk. Várunk valakire, aki visszavezet oda bennünket, és szeretetével betölti a tátongó űrt a lelkünkben. És reménykedünk, hogy még itt az életben megtaláljuk ezt az embert.

Azért nem találjuk, mert rossz helyen keressük! Csak bele kell néznünk a tükörbe, és meglátjuk. Meglátjuk azt az embert, aki kivezet bennünket a káoszból! Aki maga a szeretet! Aki gazdaggá tehet bennünket. Aki bölcsebbé tehet bennünket. Ne a külvilágban keressük, mert bennünk van! Egészen közel. A bennünk lévő Isten az, akit keresünk. Csak ott találhatjuk meg, sehol máshol!

Építő jellegű bírálat nem létezik! Mindig, minden bírálat destruktív! Aki bírál, az ezt kommunikálja: „Én nem hiszek benned. Én önmagamban sem hiszek. Egy ilyen idiótára pocsékolom az időmet, mint amilyen te vagy. Nem is tudom, hogy miért teszem. Valószínűleg a nemes lelkem az oka. Az áldozat, amit érted teszek, feljogosít arra, hogy parancsolgassak neked. Jó lesz, ha csipkeded magad, és igyekszel nekem megfelelni. Ne felejtsd el, hogy nem te szartad a spanyolviaszt! Vagy azt csinálod, amit én mondok, vagy azt csinálod, amit én mondok!”

Te ismersz valakit, aki ezt akarja másolni? Én nem! Ha nem hiszel nekem, akkor nézd meg a TITOK („The Secret”) c. filmet még egyszer. Ha még mindig nem érted, akkor még egyszer, és még egyszer, és még egyszer… Addig nézd, amíg… amíg el nem jutsz a mélyebb megértéséig. Én kb. 50x láttam. Nem állítom, hogy teljes mélységig értem. Egy dologban biztos vagyok: minden, ami ösztönös, az a félelem és a hiány szülötte. Az a dolgunk, hogy szeretetté változtassuk. A szeretet kohói vagyunk ezen a földön. De csak abból tudunk adni, ami bennünk van. A szeretet a legmagasabb rezgés, a legnagyobb energia.

Kétféle úton juthatunk hozzá: 

1.Vagy elvetjük, - mint a magot - odaadjuk valaki másnak, és a vetésből többet aratunk.  Belső erőnkre támaszkodunk, hiszünk önmagunkban és másokban. Ez a szeretet útja.  
2. Vagy magunkat építő jellegű bírálónak álcázva elraboljuk mások mentális energiáját ellenszolgáltatás nélkül. Ez vezet a háborúkhoz, a kirekesztéshez, és a gyűlöletkeltéshez.  Ez a külső erő, a körülmények, az áldozatszerep útja. Ez a félelem útja.

És most jön a számomra nagyon nehéz rész: vajon miért kapok én 18 éve mindig ilyen szponzorokat? Hát azért, mert 2011. januárig én is egy ilyen szponzor voltam! A hasonló a hasonlót vonzza elv alapján (A vonzás törvénye) a szponzoraim segítettek nekem, engem tükrözve, hogy meglássam és megismerjem önmagam.

Mindenki tanítómester, és az egész világegyetem segít nekem önmagam megismerésében.

Nincs hát jogom senki másnak a szemére vetni semmit és okom sincs haragudni senkire. Inkább hálásnak kell lennem az önismeretemben nyújtott felbecsülhetetlen segítségért mindennek és mindenkinek.

A számítógépesek mondják, hogy ha szemét megy be, akkor szemét jön ki! Itt a megoldás! Amiért mindenki felelős, az a hozzáállása. Meg kell állítanunk a szemétáradat korlátlan befelé áramlását. El kell zárnunk a televíziót!

És táplálnunk kell a lelkünket pozitív gondolatokkal! Nem megoldás az, hogy nincs időm erre, majd holnap eszünk!

Van elég szeretet. Van elég öröm. Van elég mindenből!

Te választhatsz. Szerencsére, ez egy bölcs világegyetem.

Semmi nincs következmények nélkül! Válaszd a szeretetet!


Rengeteg rendszer van, amely névlistáról dolgozik, hideg és meleg meghívási technikákkal telefonos meghívást alkalmaz, prezentációt tart, és ennek végén zárással realizálja a befektetett munkát. Mindezekre oktatják is az üzletkötőiket, nem kis pénzért. Ez, a pénzügyi tanácsadók, az edény- és porszívó ügynökök, vagy összefoglaló néven a direkt marketing – üzletkötők sikerköre.

A Network Marketingben nem egy ilyen sikerkör van, hanem három. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egymásra épül, mint a hagyma héjai. Ne kövesd el azt a hibát, amit én számtalanszor elkövettem, hogy amit én 15 év alatt megtanultam, azt 1 óra alatt akartam – szó szerint beleverni – az új üzlettársaim fejébe. Elmenekültek! Mindenki pánikszerűen menekült, mintha melléjük állt volna egy 10 tonnás billenős teherautó, és rájuk billentett volna 10 tonna kavicsot. Mit csináltam erre én? Hoztam egy 40 tonnás teherautót, tele kaviccsal, és melléjük álltam, hogy rájuk billentem….Ez, több mint vicces, igaz?

Először a külső sikerkört kell oktatni: 1. Álmok, ebből tervezéssel lesznek hosszú távú,(3 – 5 éves), középtávú, (éves és havi), és rövidtávú, (heti és napi, órákra lebontott) célok. A célokat az álmoktól nemcsak a határidők, hanem a felbontás is megkülönbözteti. Ahogy egy elefántot nem lehet egészben megenni, hanem fel kell darabolni, úgy egy nagy álmot is részcélokra kell bontani, hogy megvalósuljon. 2. Névlista, melyre szelektálás nélkül mindenkit felírok. Minden profi írott névlistáról dolgozik mindig. A legtöbb sikertelen ember ezt megspórolja, nem írja le, ezzel aláírja saját halálos ítéletét. Nem érti, hogy miért kell, ezért úgy gondolja, nem fontos. 3.Meghívás, amely soha nem több egy időpont egyeztetésnél. 4. Marketingterv, ami, ha jó, egy személynek soha nem több, mint  15 perc, és sok embernek tartva soha nem több, mint fél óra. Itt a kevesebb, mindig több! 5.Hogyan tovább találkozó, és az új induló indítása. Itt kérdezéssel a jelöltre bízzuk, hogy döntsön, leíratjuk az álmait és a névlistáját, elpróbáljuk vele a meghívást. Helyszínt és időpontot egyeztetünk a következő találkozóra.

Néhány napon belül az új induló meg kell, hogy ismerkedjen a középső sikerkörrel: Ez a tanítható hozzáállás és az alázat témaköre. Könyvekből, CD – kből, számítógépes blogokból és találkozókból tanulunk, nem egymást okítjuk, mert azzal lekorlátozzuk, hogy soha nem lehet jobb, mint mi. Kell 3 diploma ahhoz az intelligens mozdulathoz, hogy nyújtom felé a CD –t vagy ezt bárki, esetleg egy analfabéta is meg tudja csinálni? Mekkora üzletünk lesz, ha ezt a módszert alkalmazva bárki tud másolni bennünket,(És önmagunkat megtöbbszörözve több ezer CD tanítja a hálózatunkat, amit már nem mi mozgatunk a saját költségünkön, hanem valaki más?), és mekkora, ha mi magunk tanítjuk? Milyen messzire ér a kezünk az egyik, illetve a másik esetben?

Egy két héten belül az új induló meg kell, hogy ismerkedjen a harmadik, a legbelső sikerkörrel, ez a szeretet, a tisztelet, a buzdítás, és az elismerés témaköre. Az emberek dolgoznak pénzért, és dolgoznak elismerésért. A legbelső sikerkör a felépítés, a konzultáció és a nem keresztvonalazás témaköre.(Gondolatébresztő 21 –es.) A legbelső sikerkör nélkül is lehet hálózatot építeni, de ez olyan lesz, mint a homokra épített kártyavár. Ha stabil, generációkon át magadnak passzív jövedelmet termelő hálózatot akarsz felépíteni, akkor ezt a legbelső sikerkört kell neked nagyon, de nagyon megérteni és alkalmazni.


A felépítés ereje a hülyeség elleni harcban

Állandóan döntéseket kell hoznunk az üzletépítés során és döntéseink hibalehetőségeket rejtenek. Értelmünk azt súgja nekünk, hogy nekünk van igazunk, és a mi döntésünk helyes. Nem csak nekünk, de másoknak is ezt súgja. Sokszor nem egyezik a véleményünk a szponzorunkkal, hogy mi a helyes cselekedet, és sokszor nem egyezik a véleményünk erre vonatkozóan az alsó vonalainkkal sem. Mit tegyünk, ha nem egyezik a véleményünk?

Ha Network Marketing hálózatot építesz, előbb, vagy utóbb hülyeségekkel fogsz találkozni. Alattad és feletted szponzorok tevékenykednek, akik emberek. Te sem vagy tévedhetetlen, és ők sem azok. Hogyan tudod elkerülni az olyan súlyos horderejű döntéseket, amelyek a szakadékba vezetnek, és hogyan tudsz meddő viták, harag, kicsinyesség és egyéb problémák ellen védekezni? Alapvetően úgy, ha Te mindig pozitív gondolati energiát sugárzol ki, és minden konfliktushoz pozitív módon viszonyulsz. Nem engeded a benned lévő ösztönös negativitásnak, hogy agresszív módon megnyilvánuljon, de nem is fojtod el. (Ha elfojtod, az a legrosszabb, mert kontrollálhatatlanná válik, és a létező legváratlanabb módon fog belőled úgy kitörni, hogy Te magad is meg fogsz lepődni rajta.)

Pozitív energiát akkor sugárzol, ha mindig mindent és mindenkit felépítesz. (Ha nem érted, hogy én mit értek FELÉPÍTÉS alatt, akkor kérlek, olvasd el a Gondolatébresztő 21. második részét.) Minden, amit felépítesz, és mindenki, akit felépítesz, az energiát kap tőled arra, hogy építse az üzleted: A felső szponzor, az alattad levő szponzorok, a találkozók, a könyvek, a pozitív CD –k, stb. A felépítéssel emberek figyelem – folyamát irányítod az illető tárgyra, személyre, vagy folyamatra, vagyis a figyelem terelőlapátjának a szerepét játszod. Minden, amit, vagy akit elmulasztasz felépíteni az üzletedben, azt leépíted: azt sugallod a felépítés elmulasztásával, hogy nem fontos, nem érdemel figyelmet. (Mivel minden tudatalatti szinten automatikusan másolódik, amit csinálsz, és tudatosan pedig jóval gyengébben, amit mondasz, a felépítés a legerőteljesebb, leglényegibb része az üzletednek.)

Ha szokásszinten gyakorlod a felépítést, akkor mi fog történni?

1. Általában majdnem mindig a szponzorodnak lesz igaza, és Te is, és az általad szponzorált emberek szokásszinten elkezdik másolni a szponzort. A szponzornak általában nagyobb üzlete van, mint neked, ezért a Te sikered a legjobb úton halad.

2. Amikor kiderül, hogy a szponzorodnak mégsem volt igaza, és Te fegyelmezetten megcsináltad, amit a szponzorod tanácsolt, még abból is pozitívan fogsz tudni kijönni, mert az emberek látni fogják, hogy Te milyen klassz ember vagy, hogy még akkor is hallgattál a szponzorodra, és megcsináltad, amit mondott, amikor hülyeségnek látszott. Ezzel eléred azt, hogy emberek megcsináljanak valamit az üzletedben, amit nem értenek, pusztán azért, mert téged másolnak. És valószínűleg később rájönnek, hogy neked, a tapasztalt szponzornak volt igazad, és ők, a kezdők tévedtek.

Mikor ne hallgass a szponzorodra, és jelezd a feletted lévő felső szponzornak, hogy probléma van? 

Egyetlen ilyen eset van: ha rájössz, hogy ő nem ugyanabban az üzletágban tevékenykedik, ami a cégetek üzletága. Három variáció lehetséges:

1.Valaki a bolti kiskereskedelmet belekeveri az értékesítési folyamatba.

2.Valaki direkt marketing tevékenységet folytat úgy, hogy az alatta levőket is erre akarja erőszakosan kényszeríteni.(Ez a leggyakoribb, és a legnehezebben felismerhető, mert az, aki ezt játssza, meg van győződve arról, hogy ő Network Marketing tevékenységet folytat, közben pedig 20 – 30 éve direkt marketingből él és szokásszinten ez olyan természetes neki, mint a lélegzetvétel.  A direkt marketinges az energiavámpír stratégiája. A direkt marketinges energiamérlege mindig negatív, mert azonnali teljesítménykényszere megbontja az egyensúlyi állapotot. Valahonnan energiát kell szereznie, és ezt mindig a körülötte lévő emberekből nyeri „építő jellegű” bírálatnak álcázott energia lehúzással.)

3.Valaki a piramisjáték szabályai szerint játssza a játékot: indokolatlan készletfelhalmozásra buzdítja az alatta lévőket az azonnali haszon érdekében, nem törődve a hálózati tagok pillanatnyi gazdasági teherbíró képességével.

A fenti három eset közül bármelyik ellentétes a Network Marketing iparág alapelveivel, zavart okoz a rendszerben is, és a fejekben is, és mint ellentétes elem, lejáratja nemcsak a céget, hanem az egész iparágat. 

Bármi ilyet észlelsz, haladéktalanul jelezd a felső szponzorodnak!

Ha a felső szponzorodat korábban felépítetted, ez remek, a puszta jelenléte, anélkül, hogy a döntőbíró szerepét játszaná, elegendő a konfliktus hatékony kezeléséhez. Van elegendő tekintélye és a konfliktus kialszik, még mielőtt kiterjedhetne. Ha a felső szponzorodat időben (jóval korábban) nem építetted fel, akkor sajnos nincs segítséged a konfliktuskezelésre, Te nagy valószínűséggel szintén nem vagy felépítve, neked sincs meg az erőd a rendcsináláshoz, és a csoportod: BANG –felrobban és elszáll!
Készülj fel rá, hogy az alattad és feletted lévő emberek előbb, vagy utóbb hülyeséget fognak csinálni, és a dolgok előbb vagy utóbb rosszul fognak menni!

Hogyan készülj fel erre?

Szokásszinten gyakorold a felépítést, mindenre, és mindenkire kiterjesztve az üzleti életben!

És mindenek előtt:

Építsd fel a felső szponzorodat, még azelőtt, hogy életbevágóan szükséged lenne rá!

A felépítés négy lényegi része bemutatáskor:

1. X éve ismerem,
2.Szeretem, mert szeretet van benne... ,
3. Nagyszerű üzletember,(üzletasszony),
4. Aki itt és most valami fontosat fog mondani.

Amikor propagálod, hogy ki tartja a marketingtervet, soha ne az üzletet, hanem mindig a marketingterv tartóját propagáld!

Az emberek nem jönnek el antioxidánsok, vagy telekommunikációs trendek miatt a marketingtervre. Ha nem az előadót propagálod, hanem az üzletet, akkor nem jönnek el!

Ez az EMBEREK üzlet!




Almási János:  Tréming E Könyv.pdf
Letöltés · 

Én mérnökként rendszerszervezésből ezt tanultam:
Ha a rendszer egy eleme megváltozik, akkor a teljes rendszer megváltozik...

Ha a rendszer egy eleme megváltozik, akkor a teljes rendszer megváltozik...

Hát ezért nem érti senki az ACN-ben, hogy miről beszélek. 4 alapvető dolog hiányzik, és senki nem érti, hogy ez hiányzik. 

Vannak akik a N21-ből jöttek, és ezt tanulták ugyan, de mivel nem hallgattak elég CD-t, és elégszer, nem értették meg...

Vagyis ha 1 dolog hiányzik a rendszerből, akkor az működési zavart okoz, és nem hozza a teljesítményt…
Ha 3-4-5 dolog is hiányzik, akkor teljesen más a két rendszer…
Mindenesetre érdemes elgondolkodni azon, hogy Jim Dornan hogyan csinálta meg Japánba amerikai létére azt a 200 mély lábát, amelyben 1 millió ember, és 50 nél több magas szintű vezető van!
Tanítható, alázatos embereket talált, akik nyitottak voltak a lehetőségre… A lehetőség mindig kopogtat, de akinél kopogtat, az nem nyitott…

És lehet beszélni csalásról, mindig, amikor valaki valamit nem ért...


Ha messze laksz tőlem, netán még különböző nyelvet is beszélünk, lehetek én a Te FANTOM szponzorod. Te biztosan azt gondolod, hogyha nincs kéznél a szponzorod, akkor ez hátrány. Hadd biztosítsalak arról, hogy ez a létező legnagyobb előny az MLM üzletépítésben. Az embereid a Te szponzorodat mindig olyannak látják először, amilyennek te propagálod: Ha nagyszerűnek, akkor egy ideig van egy nagyszerű szponzorod, majd rájönnek, hogy ő is „emberből” van, tele hibákkal. És Te is rájössz erre, kivéve, ha nincs állandóan a szemetek előtt. Ha nincs állandóan a szemetek előtt, akkor nagyon könnyen fel tudod építeni, mint a legnagyszerűbb embert ezen a Földön. És az is marad, mert ha nagyon ritkán találkoztok, az megszépít és ünnepélyessé tehet mindent.

(Gondolkozz el azon, hogy kinek az érdeke, hogy a szponzorod úgy legyen felépítve, hogy ő a legnagyszerűbb ember ezen a világon: A szponzorod érdeke, vagy a tiéd? Szerintem a tiéd! Miért?)

Ha a szponzoroddal egy városban laksz, (Vagyis nem FANTOM szponzorod van,) és mondja neked, hogy hozz jelöltet a marketingtervre, de ő nem hoz jelöltet a marketingtervre, hanem arra vár, hogy majd te hozol, akkor te sem fogsz hozni, mert látod, hogy ő nem hoz. Minden mindig másolódik, az egész egy tudattalan folyamat. Soha nem azt másolod, amit a szponzorod mond, hanem mindig azt, amit csinál. A te csapatod is azt másolja, ösztönösen, amit te. Minden jót elmondhatsz a szponzorodról, és ha nem látják, akkor az, az igaz, azt másolják, amit mondasz.  Ha látják a szponzorod, akkor azt másolják, amit látnak. Ha azt mondja a szponzorod, hogy te menj a találkozókra, de ő nem megy, akkor…. Kérlek, fejezd be te ezt a mondatot. Ha be tudod fejezni, akkor érted a két alapelvet, (bizalom, és másolódás), amelyek működtetik a Network Marketinget. Ha érted az alapelveket, akkor azt is érted, mekkora akadály egy rossz szponzor.

A rossz szponzorodnál is van azonban egy sokkal nagyobb akadály, és ez te vagy, aki nem tiszteled a szponzorod, és aki azt gondolod, hogy jobb vagy, mint a szponzorod. Ha ezt gondolod, akkor ez fog másolódni, és mindenki a te hálózatodban nem fog tisztelni téged, és azt fogja gondolni, hogy jobb nálad. Akkor ez nem egy csapat lesz, hanem egy kaszás – kapás csürhe, amivel nem fogsz tudni még csatát sem nyerni, nemhogy háborút. Erre az a megoldás, hogy mivel alulról építkezünk, mindig adj akkora tiszteletet az alsó vonalaidnak, amekkorát te szeretnél kapni saját magadnak. „Miként akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akként cselekedjetek azokkal.” Lukács evangéliuma,6.31.

Ha van egy FANTOM szponzorod, ő olyan lesz, amilyennek megálmodod, és amilyennek propagálod. Csak a FANTOM szponzor tud emberi hibáktól mentes lenni. Az ő emberi hibái soha nem rombolják le azt, amit Te felépítettél.(Mint ez már nálam korábban néhányszor előfordult.) Gondold csak meg barátom: Neked bőven elég a saját EGO-dal megküzdeni, vagy szeretnél még a szponzorod EGO-jával is harcolni? Mert van neki, abban biztos lehetsz! Melyiket akarod? Ha fel akarsz építeni egy gigantikus ACN üzletet, arra a létező legnagyobb segítség ez a blog, és egy fantom szponzor, akiről saját önző érdeked által vezérelve csak jót mondasz,(Minden másolódik, ez is.) határ a csillagos ég, és egyetlen korlátja a saját fantáziád. Ő biztosan nem veszi le rólad az energiát „építő -” és „jó szándékú” bírálatával, hanem hálás az ajándékként, hogy vagy neki, forgalmat hozol neki, buzdítani fog, és mentális támogatása miatt megnő az önbecsülésed, hálás vagy az akadály nélküli támogatásért és interneten tanítható vagy.

Én születésem óta öntörvényű vagyok, és állandóan bírálatok kereszttűzében vagyok. Néha úgy lehúzzák rólam az energiát csupa „építő szándékból”, hogy egy hétig csak nézek ki a fejemből. Az emberben az, a 4 fő ösztön van, hogy 1. jól nézzen ki, 2. dominálni akar, 3. igaza legyen, 4. kényelmes legyen.  Ezeket építő szándéknak álcázza.   Ha fantom szponzorod van, ezzel a 4 fő akadállyal nem kell számolnod. Néha úgy éreztem a szponzorom „támogatását”, mintha szemben állnék egy 300 kg-os hólabdával, amit egy hegyi gorilla görget nagy sebességgel a hegyoldalon lefelé egyenesen felém. A legtöbb szponzor nem tudja, hogy az emberek annak ellenére lépnek be a hálózatban és maradnak bent, hogy ő úgy bánik velük, mint ahogy az elefánt forgolódik a porcelánboltban.


És az igaz barátaidat keresd meg, és szponzoráld, akikkel jó együtt lenni. (Tudom, hogy ilyen nagyon kevés van!) Akkor lesz több igaz barátod, ha az egyik legfőbb célod, hogy Te egy igaz barát legyél! Tudod, minden másolódik tudatalatti szinten. Szükséged van egy barátra? Gratulálok, éppen most találtál egyet.


A KÖVETKEZŐ KÉRDÉSEM LENNE HOZZÁD:
 Van olyan okod, amiért ne csatlakoznál hozzám?

http://slidintune.uw.hu/ebook/index.php#ebook  


Elérhetőségeim: Lakás: Győrben. Tel.:+3630/4847121 Skype:szabaditibor7 ,


Fénykép: Önnek egy cupp üzenete érkezet <3 angyali szép álmokat nektek <3 Én kinyúltam :D





English
Anyone who wants to be a piper, to go to hell. From there to blow the horn ...ALL of the relationship begins with oneself. I tried it with people to build store chain that was missing in my relationship with myself, (and maybe you even tried, or you'll try it! Foretells, will not go!)
I had a boss of the Hungarian Wagon and Machine Factory! Everyone is disgusted, (I) because they are constantly told that people write before you read them. Stated what he thought, and the truth is perhaps even more painful, though unjustly accused. Maybe it is going to hate me why the article, but you will remember it and it will have the chance to either now or later (like me, 30 years later) understand. (The truth is not always pretty, but it's always true! The truth will set you free! Only if you understand!)
Teach a very big responsibility, 101% commitment is needed! I did not dare take on this very long, because I did not want to drive people into the abyss: I saw 'BIG' leaders, who have hundreds of people, millions were introduced into the abyss, they ruined people's lives, and even took away the lives of millions of people. (Mostly this is about politics, is not about power, but the people boldogulásáról should be about!)
SO YOU DO NOT Teach! Bring to a friend RESOURCES To Drink! If you do not drink, for his trouble! (This is an important principle is to replicate, take notice!) If you teach, no matter how well I teach, the first under you who can not teach you to stop the growth of your network, blind will lead the blind, and head for the Gap! If your business is large, over time, (not tomorrow) will be in America group! You want to teach them? "(What would that tell you?" You can allow yourself a plane ticket, hotel, etc?, Or give them a sponsor in America CDs, they teach them, and they grow under you, that you might have of their existence You can not! (Wonderful? DO NOT READ FURTHER UNTIL THIS DOES NOT MEAN YOU! Do you understand? value is EZ! do you mean?)
IME is the unvarnished truth about you, and me: TE (IS) I want to swim in your life! (This is the first major article in this sentence! The second most important title in this article, a very original Hungarian folk wisdom of thousands of years from the age when Scots have not even exist! The bagpipes, like many other Hungarian invention is shown, only we went out of fashion, but do not talk about this now.

 
"Anyone who wants to be a piper, to go to hell, thence shall blow the horn ..."
What I mean? What am I saying?
It must be hell for you go before you go to heaven! (Heavenly happiness and freedom of thought you get to an ideal state, because Heaven is a state of consciousness, is nothing like the Hell is a state of consciousness!) Of Heaven is the route to hell! First be subject to fly! Because I dare to write because I was there, I know a lot of bundle. It is to get to know the hell, neither you nor anyone else, will not be able to get out! ('s The good news, bad news and this, too!)
HEAVEN'S road to hell is paved with stones! DO NOT LIKE IT? I AGREE! I HAVE NOT LIKED! BUT THAT IS!

 
I'm not making up all the rules, I just noticed THEM!
Is a brilliant organizing principle (called the universe, God, He says about himself: "I AM WHO I AM" (another name for God = Love), realizing that he has put the rules, and IF I do not understand that ALL that is in this world is, that's good, at least not undermine His Infinite Wisdom!)
The people will not succeed by accident! It is not the place to Oops, someone suddenly became a success. Stand no change, become the change itself, you get a chance, do not sit on it, it Kotlas, maybe hatch! Listen, it will not, will zápulni! Then I'll tell everyone that I gave you rotten egg! The price of success is fundamentally not the money, and not the time, we befektetsz, but the process that végigvonszolod yourself on the road to hell is paved with stones.
Life is like when kizuhansz 100.emeleti window of a skyscraper: one thing you may decide freely: sikoltozol and suffer, or enjoy the view! You decide! Járhatsz any school (secular universities, esoteric, parapszichológus groups.) When they enrolled, MIND ABOUT BEING decided to try and get away with the school of life

 
- THIS ONE POSSIBLE TUDATAATTID thought of escape, BECAUSE the decision, and the power of the subconscious IS FOR EVERYONE!
(When we think of yourself as a conscious decision was made that, you could always a subconscious decision was made, just do not know that decision was the Subconscious!

 
Take decisions solely in the subconscious, but very busy, because your heart should beat, etc, so only a few moments and you can watch the információmorzsák was taken on the basis of the decisions. Think about what it is, the brokers on the doctrine that "NEVER A second option is a first impression!" About to have 10 seconds to catch the attention of the candidate's subconscious, if missed, will not trade!
Returning to the esoteric schools, I was looking for my own way, and I realized that what they are good! (An exception is found, this Darnó training, an accelerated life cycle ÉLMÉNYSZINTEN.) A man goes to an esoteric school, because it thinks, shows the way, you shorten your path, you can avoid tévutakat. (Caution, this is EGO is a very subtle trap, think this: I am much more esoteric, a better man than you! MY OWN FEJLŐDÉSEMÉRT victim, not like YOU, SO I'M Delta PEOPLE LIKE YOU! Bravo, DO EGO Fine, there is almost no may be noticed, it's a TRAP INVISIBLE! farkcsóválásom Honest, great EGO remodeling, deserves applause! EGO always comparable, and bathed in the attention grows, always!

 
Love is not hasonlítgat together because of LOVE LOVE ENOUGH!
Bolyai been told that the shortest path is not straight, but the ongoing correction. (It is understood that the curved space written in the Appendix - was.) We must involve everyone in their own personal hell before you get to heaven, no one can swim , this is called life experiences!
There are false prophets who proclaim the heaven. They kept their poklukban staying constantly talking about, that you do not go there to avoid it, you go straight to heaven! If Heaven is so good, why do not they rush to get there? Because they have no idea of ​​what they speak! Betanultak some text, such as the vinyl stuck! Iniquity, therefore I felt the priest teaching a child, I knew this even 3 years old. (Later, I forgot, because it conditioned the world.) I've never felt more pain than when the priest, as the local loop of the hurkatöltő, it pushed me to feel guilty! Not all went to hell in the bundle, the bűntudatnál bogged down, not even planned to go out of it, you can beletaszít and wants to stay there with him, while on hold forth, which have never been!
A polar world, which is labeled: This is good, and this is wrong! How do I know? How do you know that something is good if you resist it, to get to know the polar pair? (Positive-negative, top-down, light and shadow, inhalation-exhalation, good-bad, etc.).In fact, you should say: I just want to breathe, I'm not willing to exhale, the air rather benntartom, if you need air, get it yourself, I've got it, I do not give voluntarily. The rest of your life is all about, suffer for nothing, and I think someone else is responsible for the misery! Do not hit the wall, let it out, and I guarantee it back to the wall, nor will you! But I pressed it against the wall and he will lean on me, and yet you say you pressed wildly. The result seems to confirm you, because it trace back to the wall, growing wildly! Let him have it!
The air is free, not pay for it, why not also be estimates for nothing, until ... Ask someone who is choking, what he longed, in those critical moments under the water? I think, you know the answer!
Live in the NOW - in, seize the moment. Did you notice that there is always NOW? This is the secret of happiness is not to miss the NOW - more! Plan your future, learn from the past - from, but live for now - in. The truth will set you free! (I've been at this moment returned NOWyour freedom, if you know what I'm saying that now!)
Nobody can control the thoughts, feelings, or in fact has always been free. (Thoughts, feelings and cselekedeteinkkel deemed to boost the process of creating the universe in motion, or stop it.) Begin to design great things, and others can not! You can begin to achieve great things, and do not understand! Later they will say: "Easy for you, you lucky!"
= LUCKY YOU THE OPPORTUNITY AND PREPAREDNESS ENCOUNTER WHEN overcome by his fears grabs the moment. (This is quality time! Quote énekéből Song: "Time is the crop and the harvest time is.") Started, and stayed on the road, and bevonszoltad the hell paved the way to the finish yourself. (You may also singing, but anyway you suffering, you choose your own poklodat! How do I know? Take a guess!) Remember, the thought-provoking 16-realism was a Hell in a RT ad, so redolent of life, and believable! An idealistic, not believing Heaven BT adverts. Now we'll tell you: this is the same advertisement on two aspects (the version, page, etc).Only to you, what would you live it!

 
Think of the breath.
 
RULE HERE: EVERYTHING MEGTARTHATSZ, or remitted, and you're willing to lose everything you have convulsively insist! Relax and exercise WAIVER OF ART! (Helps YOU TUBE - on Bagdi Bella: "Letting Go" mantrájának regular listening to help solve the spasms.
"Anyone who wants to be a piper, to go to hell, thence shall blow the horn ..."Argumentative, sanctimonious, most important of yourself holding egoists, geek, mintagyerekek and come with me! Go to the deepest pits of hell! Of course, only if you have a dream! I'll be the pilot, I know the ropes!
Whores, pimps, Robbers, and you suffered enough already, go to the Heaven, and you can come with me, because this is the deal everyone who has a dream!
You who live, OR ANYONE, I HAVE THE RIGHT HAPPINESS! Alanya is my right right!
In this business from scratch starters, as I, and fly even higher than me.
Do not forget that the first step is most important: the connection ourselves!
Have a nice day!

No matter how the day has passed .... I always head up to go home! Please click on this link!

https: / / mail.google.com / mail /? ui = 2 & ik = & view = att & d24fd3af08 = th & attitudes 12e7a760daa8f7be = 0.1 & disp = emb & zw









THE WORLD WHY show the trends. The dynamic trend of the telecommunication now! Why you should pay special attention to this point? 
1. Because everyone uses it! 
2. For here and now in this you can connect! A 1 trillion dollar business is now included by ACN to connect with virtually no capital in the millions! If you have a reason, you will have 81.250-HUF for registration and 47.500 HUF for videotelefon, and almost unlimited possibilities for a monthly fee of 2.550 HUF businesses abroad, travel and telephone no. You realize that what it is about this offer? You really realize? I think not! If you would realize, you can hold your hand - broken leg for the opportunity to rush me, like a poisoned mouse! I'd rather work for 50 years? Your destiny and your life!

The FANTOM sponsor  

The ACN is currently present in 23 countries, you can see their names on the Internet. Gradually open the possibility of the World. If your country has already opened up this opportunity, then what are you waiting for? Sign in for a sponsor, and go away. He observed that there is always NOW? Now is the best time to start! Manna expect God out of heaven? This is the biggest opportunity exists for everyone who is willing to change for a better life. I know you hate change. But do not you hate to stay poor? I do not like change. But the change is the only reason why we are in this Earth. God has entrusted us with this. Impossible for the holistic world created to develop, through the development of subsets of itself. God so that you can be proud of the greatest confidence that you put into you, or reject. This is your decision, and there are consequences.



Why are so incredibly bad news for MLM businesses? Why is it that when you hear that some MLM you stand up and go to the marketing plan?Everyone has encountered direktmarketinges people, mainly high-value products, vacuum cleaner, pots and disposals. The buyer, whether he said yes, even German, is almost always a very negative image remained for several reasons:1. Most cases, cold bidding technique by a man who does not know - so do not trust him - he came home with some kind of bait aggressively.2. Aggressively sold her a relatively expensive product, a relatively very short period of time pressed decision-making under pressure. There was no possibility of similar products price - value ratio for comparison, is sold to whom, is subconsciously aware that most likely indicted or tried to fool me.3.When someone in the direct marketer's efforts people watching, it is generally thought that he could not do this because he did not like that. Therefore, will be grateful to fate that he should not do this to people who are forcibly sell a product which does not want to buy. Develop an agent working hard for a lot of compassion, which is becoming increasingly difficult as time goes by german say. This was later followed by a kind of repentance: the man once again took advantage of a good heart.4. The extraordinary shopping usually upsets the family budget, and at worst a useless product, which should be getting in your way and just taking up space. However, it is almost impossible to sell, therefore, is often followed by remorse "purchases." Every time a customer gets in the way, this is almost always think: "How stupid I was, that I bought it."5. Although the moment of birth throughout the life of the sale (we learn by imitation and speaking, and sales are also the best.), No matter who we look at the point of view: we love to buy but hates to be sold to us.Much, much more is involved than a lumber sale or purchase: The whole fight is about the struggle for energy: where does the attention outward flow of mental energy. Since the energy of the known physical law that goes from positive to negative, all positive people than he would like to receive energy and to safeguard its own energy to the energy vampire.Although most people are consciously accept that Network Marketing is not direct marketing, like a lot of momentum due to the subconscious is always the attitude direktmarketinges (program) will be activated in the neural pathways for both sides.Since we never see the outside world is always perceived as the "offender".Why is it that when you hear is, "Be positive" then everyone who so asserts this in his own private outside mean? Because it - whether she is positive, the others are negative, they must change! And if they would change - of course we are not willing - it would be a sausage fence and in the meantime we have the right baseball bat until their respective csépelni negative bastard's head until it switches to positive.This style is direct marketing, the trader's style and habit. Now is your chance to bedaráljuk, now is your chance to open the wallet, the bastards have money just sitting on it, and if I sell it to him a mere half million allow vessels in stock, 30% of the beats immediately grasp how it is ? There is a shortage of everything, and if I can not sell it, then remains poor! This fear!Asserts that the MLM is not direct marketing, and we are not agents! Meanwhile, the body language communicates so loud that we preach water and drink wine while that of the candidate, if they eat here, its back - face away. Of course, we try to deceive certain speed and other bonuses, the money is talking about dense. If there are objections, then of course, he is a stupid bitch, fall on, to see if the business is not - because they are not stupid jugs are looking for - but in any event, it must be convinced that who is right, and such a stupid cunt, as he his place, because that is sensitive to our souls. I remember something: a poet named Ady Endre: A Hungarian fallow c. verse. I wonder who they talking about? Certainly not us, it was not even born then ...The activation of the artist gondolatvilágában direktmarketinges approach something like this:"The MLM was also only the sons of bitches errand to the megírjátok névlistátokat tereljétek and the people, and I will tell you the marketing plan. Wow, how much I work, they are just an excuse and do not take people, and if everyone would only be a man! Now it is time to stand up presentation on the others, do not always just me ... But you learn but the marketing plan, because if it does not say word - the word, as I, with okozol damage to the company and me. This is a professional company, you can not afford to hold talks under the standard of this one ... N. 21 - and talking about dreams you'd better forget it urgently because bepanaszollak the center, and you'll get locked up as the enemy of the people ... is way down the road ... We too, that the driver will take you one more time, then you definitely forget it. "Subconsciously communicate with 97%. (400 billion bits / sec. Information reaches the brain, of which 2000 bits / sec. Knowingly.) What do you think consciousness under the sponsorship? Beware of an agent in sight! Energiapajzzsal up! This energi vámpíre who make their living, it takes me the power! Since I can not defend against it, shame on the run, but useful. (A major experience in this, done this before many times before, because I did not understand what is going on here!)Imagine a love-linear scale. The origin 0 in love (fear) and it takes away from the infinity of love. Thus, we come closer to God. The polarity of love is not hate, but the lack of love, fear. The polarity of the light in darkness, nothing more than the absence of light.The world has the largest network marketing opportunity. Who is this is a true, authentic examples of Jesus of Nazareth. Product Name: Gospel = good news. Although the product is skewed and addled during the power system shows that nearly 2,000 years, this is the largest existing store in the world. The shop's founder, the Apostle Paul should not even be alive, happily working without it! Jesus himself worked. People used as mirrors to improve himself. Everyone is still working himself into the world and also in network marketing as well.ACN me the following message: If someone builds rapidly to an appropriate level, it will not be able to control its own country nor the Government nor the international economic situation. If you can train yourself to be entitled to 5 per year income is sufficient, through its investments to gain complete financial independence, then the ACN for the future will be no limit. Therefore unacceptable is when someone does not nourish the brain of every day CDs, books and meetings. Such a person writes on the wall: "I will eat tomorrow." Question: The brain is not hungry? The very big trouble!I, as a sponsor, a contract with the underwriters, who imports a network show. I promise him that he encouraged, and I will support. Hand in hand előbányászni help him in his dreams (which are mostly well-intentioned parents, or other dream was abducted by thieves, so long ago that you can not remember.) Together and accomplish. In order to help him realize his dreams, because I understood that Network Marketing is all about, that my dreams will be realized, if I helped enough people to achieve your dreams.If I make the mistake that critics only once for someone because they indulge my instinct to prove how stupid the other one, then sure, I re-activated direktmarketinges a bad habit. Network Marketing again left the track and direct marketing has changed my attitude, and do not even know about it. The subconscious is communicating, however, there are no boundaries, and everyone who hears it, the subconscious will know that a breach of the sponsorship agreement and a guy I'm vile. The tekintélyemet by others through the gift of confidence in me, that I used to take the other person's mental energy. That this ignorance, I disguised as constructive criticism, or jealousy, the unconscious fear of shortages Motivated by the matter in terms of confidence and replicate.The intention is to improve the expression of only one possible way of asking, because it is not hostile, and not offensive. Network Marketing in the sponsor's role in reassuring and encouraging professional personal trainer's role. The only thing why people commit people, the desire for love. To love and be loved, even more so to return to God here on Earth. All else is explanation. People, because people are coming out of the marketing plan, no trend in telecommunications, or due to oxidation. Search for the lost paradise, of which wound up making. Waiting for someone to back us there, and love fills the gaping void in our souls. And we hope that even in this life we ​​find this man.We do not find it looking in the wrong place. Only need to look into the mirror and see. We'll see the man who leads us to the chaos! Who is love! Who can make us rich. Who can make us wiser. Do not look to the outside world, because we are! Quite close. The God in us, who are looking for. Only there you can find anywhere else!Constructive criticism does not exist! Always, all criticism is destructive! Those who criticize it for communicating, "I do not believe in you. I do not believe in myself. Such an idiot for wasting my time, like you. I do not know why. Probably the reason for the noble soul. The victim, what do you mean, entitles you to parancsolgassak. It will be good if csipkeded yourself, and try to meet me. Do not forget that you're not Sarts the wheel! Or I do what I say or do what I say! "You know someone who wants to copy? I do not! If you do not believe me, you can check out "The Secret" ("The Secret") c. movie again. If you still do not understand, then again and again and again ... Until then, look, until ... until you get a deeper understanding. I'm about. I 50x. I do not claim to understand the full depth. I am sure of one thing: all that is instinctive, fear and lack of offspring. The job is to love change. The furnaces we love this land. But just because we can give, which is within us. Love is the highest vibration, the maximum energy: There are two means to get to it:1.Vagy we reject - as the core - give it to someone else, and more vetésből price. Relying on internal strength, we believe in ourselves and in others. This is the path of love.2. We are constructive or judgmental of others kidnapped by masked, mental energy, free of charge. This leads to wars, to the exclusion, and incitement to hatred. This external force, the circumstances of the victim role journey. This is the way to fear.And now comes the hard part for me is: why do I always like my 18-year sponsors? Well, because of the 2011th by January I was such a sponsor. Like attracts like the principle (The Law of Attraction), the sponsors have helped me, I am reflecting that I may see and know myself. Everyone is master teacher, and the whole universe will help me learn about myself.So no one else in my right eye and put anything there is no reason to be angry with anyone. I have to be more grateful for the invaluable help önismeretemben everything and everyone.The computer said that if garbage goes in, garbage comes out of it! Here's the solution! Why everyone is responsible for the attitude. We need to stop the flow of inward sokszemét unlimited. Cut off the TV!


And to nurture our souls with positive thoughts! Not the solution that do not have time to do so, and then we eat tomorrow!



There is enough love. There is joy enough. We have enough of everything!
You choose. Fortunately, this is a wise universe.
Nothing is without consequences! Choose love!



If you live far away from me, maybe even speak different languages, can I be your FANTOM sponsors. You certainly think that if the sponsor is not handy, then this disadvantage. Let me assure that this is the biggest advantage of the existing MLM businesses abroad. The man in your sponsor as see the first always be as you promoted: If you are great, you have a great sponsor for a while, and then realize that he is "man" is full of errors. And you'll realize this, except if you do not see it. Will be set up as as the greatest man on this earth. And will remain, because if you meet very rarely, and embellishes the solemn do everything.

Human errors and the sponsors do not destroy what you built. (As it happened a few times I have.) Think about it my friend: You have more than enough to cope with their own song, EGO, EGO, or the sponsors want to have to fight, lay? Because he's got, you can be sure! Which do you want? If you want to build up a gigantic business with ACN, the largest to the existing support this blog, and sponsor of a phantom, who is only guided by the interests of their own selfish good to say, (all copied it, too.) Sky's the limit and no limit on the their own fantasies. He certainly does not take off her energy "building -" and "good intentions" criticism.
Since my birth I'm autonomous, and I'm always criticism. Sometimes it pulls me full of energy "constructive intention" to look only for one week out of my head.
 
And I find your true friends, and try to be good to be with whom. (I know that there is very little!) You will have more true friends, if one of the most important goal is that you become a true friend! You know, everything is copied into your subconscious level.

 The following questions would add:  Is there any reason why not join me?



Elérhetőségeim: Lakás: Győrben. Tel.:+3630/4847121 Skype:szabaditibor7 ,


Ha meg akarod tudni, hogy milyen ISTENI parancs a magyarság alapja, hallgasd végig sorban Villás Béla videóit:
http://www.youtube.com/watch?v=ApFaTkhAebQ&feature=player_detailpage







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése