2010. december 23., csütörtök

36. Az ARANYKOR NÉPE A MAGYAR (Megoldás az egész emberiségnek rajtunk keresztül!)


Blog szerkesztője: Szabadi Tibor Gyula (Facebookon is.)

(Ez a blogbejegyzés 2013.június 9.-én készült, csak technikai okokból dátumoztam vissza.

Az EU előírásainak megfelelően tájékoztatom a t. idelátogatókat, hogy adatokat nem gyűjtök, cookikat én önállóan nem használok, ha ilyennel itt találkoznak, azt a blogger tette ide, mert énnekem a cookikra sincs semmi szükségem a nemlétező adatgyűjtéseimhez. A blogom kizárólag egy hitrendszert közvetít, amely az enyém. Aki nem ért egyet az én hitrendszeremmel, amit itt publikálok, az kérem, ne olvassa. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot, és beleolvasott. Szabadi Tibor Gyula.

4 saját blog:

1.  Tibor gondolatébresztői - Téma: Ezotéria, és MLM.( http://tibor7.blogspot.com )  Nyelv: magyar
2.  Kérlek, segíts - Téma: Ezotéria a Facebookon ( http://tibor8.blogspot.hu )Nyelv: magyar
3. Lelki ok, testi tünet -Téma: Egészség, Ezotéria, Gyógyítás zenével ( http://tibor4.blogspot.hu )Nyelv: magyar
4. Tibor's provoking trouth   ( http://tibor7-english.blogspot.com/ ) Téma:Ezotéria, MLM Nyelv: English

A Facebookon: Tibor Gyula Szabadi, és "Ébredezők" ezoterikus csoport (rengeteg tanulságos megosztással.) Ha ismerősnek jelölsz engemet a Facebookon, vagy jelentkezel a csoportba, be tudlak tenni. Régebben könyvek és CD-k alapján szerkesztettem a blogokat, most pedig ezen írások alapján. Sok ismerősöm ezúton mintegy társszerzőjévé vált, és válik ezeknek a blogoknak. Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni mindenkinek, akinek az írásait átvettem.




Előzetesként nézd meg ezt:

https://vimeo.com/27402985


Kedves Látogató!

Én gépészmérnöknek tanultam eredetileg. Mindig érdekelt a kvantumfizika.
Mára a kvantumfizika utolérte a több ezer éves vallási tanítókat. Eredetileg az összes tanító kvantumfizikai magyarázatokat adott  a Teremtésről, és a Világegyetemről. De a szavak csak félreértésekre jók, a követőknek sem sikerült megbirkózniuk ezzel a problémával. Mintegy 3000 vallás létezik a világban, és mindenki a maga igazát magyarázza. A világtörténelemben ez miatt a vallásháborúk alapvető - többnyire negatív szerepet játszottak.

Ebben a blogban én is megkísérlem a lehetetlent: A kvantumfizika nyelvezetének közérthető magyar nyelvre tolmácsolásával közkinccsé tenni:
Számmisztikailag MINDEN ISTEN. MINDEN AZ 1-BŐL SZÁRMAZIK.

Isten a SZERETET.
Nem olyan, mint a szeretet, hanem Ő a SZERETET.
A szeretet az egyetlen valóságos erő.
A fizikai Világegyetemben eltorzult szeretetként nyilvánul meg, mert nincs a középpontban.
Isten a TISZTA TUDAT, AKI egy holografikus duális mátrix szerkezetben létezik.
Minden energia, az anyag nem más, mint lelassított rezgő energiakvantum halmaz.
Te Isten szellemszikrája vagy. Nem a tested vagy. És nem a lelked.
Ők a kísérőid az utadon.

Mindenki egyedi, megismételhetetlen, ezért különleges.
Van 7 egyetemes Világegyetemi Törvény, melyek az automatikus szabályzó kör szerepét játsszák.
Minden számlád mindig kiegyenlítődik. A Tartozik-követel mérlegszabály szerint.
A karmádat Te teremted. Sőt: Mindent az életedben Te teremtesz.
Semmit ne higgy nekem. Ha nem hiszed, járj utána!
Olvass tovább, vagy hagyd el kérlek a blogomat!
Minden a Te döntésed. A következményeket is Te viseled!
Mindig minden számít! Vagy nem...

Szabadi Tibor Gyula
 (Facebookon megosztva)

A szeretetről: Kahlil Gibran: " A szeretet nem ad egyebet, mint önmagát, és nem vesz el semmit, csupán önmagából. A szeretet nem birtokol, és nem birtokolható. Mert a szeretetnek elég a szeretet... A szeretet nem vágyik egyébre, mint beteljesíteni önmagát." Anyagi világunkban minden poláris. Minden! A mellérendeltségnek, az egyenjogúság alapelvének a magyar nyelv szellemisége felel meg. Az alárendeltségnek pedig a zsidó. A zsidó nem tud mellérendeltségben gondolkodni, mert beépült minden bábeli nyelvbe, és ezek a nyelvek nem szakrálisak. A magyar nem tud hosszútávon alárendeltségben gondolkodni, mert a szakrális nyelv szerkezet hosszú távon ezt nem támogatja. Ezzel nem azt kívánom mondani - még mielőtt bárki félremagyarázná - hogy a magyar felsőbbrendű, a többi nyelv és nép meg alsóbbrendű. Csak azt kívánom megjegyezni, hogy a nyelv determinálja a gondolkodásmódot, és a magyar a FÉNY nyelve. és akik zsidóznak, és cigányoznak, azok számomra egy dolgot bizonyítanak: hiába beszélik a FÉNY nyelvét, egyenlőre még nem értik az Isteni tervet... Jézus mondá: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok, akik titeket átkoznak..." Tényleg érti ezt valaki? Valaki! Másképpen is megpróbálom megvilágítani: Ne öljétek egymást emberek a szeretet nevében! Megint másképpen: Darnel Cristian szerint: "Azt a legnehezebb megértenünk - ez minden vallás és filozófia lényege, - hogy Isten olyan, mint a fény. Amennyire lehetetlen a fényt megvilágítanunk, annyira felesleges is. Isten a szeretet. Istent nem lehet, és nem is kell szeretnünk. Egymást kell szeretnünk... " 


http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/05/a-vibracios-kvantumelmeletet-egy-2000.html


Tartalom:
1.Cholnoky Jenő -prof. Szilvay Gyula
2. Villás Béla: Az eredeti magyar Miatyánk
3. MOTTÓ
4. Tesla felfedezése a számmisztikáról
5. És a BIZONYÍTÉK
6. Domonyi Aries: Rovásírás
7. Kozsdi Tamás
8. Migráció
  8.1. A hatalom mámora
  8.2. Daniel Sz... véleménye a migrációról
  8.3. Mit várhatunk a multikultúrától?
  8.4. Még egyszer a migrációról...
9. Zseni, vagy idióta?
10. ezoterikus E-book tár
11. Elérhetőségeim





1. Cholnoky Jenő -prof. Szilvay Gyula:
A magyar és a testvérnépek őstörténete:
https://www.youtube.com/watch?v=dg-DyduBaDk&list=PLUZmY-7kJOAqIyg1dUuw8uK41Xn-0PhsI


2. Villás Béla: Az eredeti magyar Miatyánk:

https://www.youtube.com/watch?v=uppmfb0Qn6E



3: Magyar László: Ellopott magyar őstörténet:




4. MOTTÓ:


Mottó 1.: Szeress, és szolgálj, és ne felejts! (Mit ne felejts: Szeretni és szolgálni....)

Mottó 2.: "Szeretném megismerni Isten gondolatait. Minden más csak részletkérdés." Albert Einstein.

Mottó 3.: Mindenki TANÍTÓMESTER. 

(Mindenki Téged segít.
Hívtad, és kérted a segítségét.
Készséges volt, és jött, mert Te hívtad.
Ugyanakkor ő is hívott Tégedet, hogy tanítsd,
és Te is készséges voltál, és jöttél, amikor hívott.
Mindenki játszótárs. MINDENKI.
Legtöbbször haragszunk rá, mert nem úgy tanít, ahogyan szerintünk "kellene", hogy tanítson.
Csodálatos ez a duális holisztikus világegyetem.
És csodálatos ez a bizalom, hogy Isten általunk, általad fejlődik.
Legtöbbször elvéted a célt. Legtöbbször mások is elvétik a célt...
Ne hallgass az ostobákra, akik azt állítják, hogy ez BŰN.
Nincs bűn, csak gyakorlatlan ember, aki sokszor elvéti a célt, mert nem próbálkozott elégszer.
Az a dolgod, hogy tovább próbálkozz!)
A szeretet nem más, mint az a gyakorlat, hogy eltalálod elsőre a célodat, mert gyakorlott kezed megfeszíti a szeretet nyilát, amely szinte célzás nélkül követi az útját...




5. Tesla felfedezése a számmisztikáról feltétlenül ide kívánkozik:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200180081463309




És a BIZONYÍTÉK arról,hogy

a MAGYAR nyelv a Világmindenség számmisztikai kódja, és ténylegesen az ŐSNYELV:

http://www.azember.info/



Előszó

Az 1100 éves magyar haza nem más, mint Habsburg történelem torzítás. Célja: megtörni népünk büszkeségét... A Magyarság őshazája a Kárpát medence... Lásd a 30.000 éves Boszniai piramisokat... benne a székely magyar rovásírást. A MAG népe a Isteni FÉNY népe. Isten mindig súg, és mi meghalljuk. Ilyeneket súgott régen: ló, nyereg, kantár, kengyel, földművelés, nadrág, gomb, kaftán, stb... Ezeket mi általunk ismeri a világ. Összehasonlításul: Európa többi része még pendelyben járt 2000 éve, amely megkönnyítette a úton való ürítést... Ez a fizikai Világegyetem NEM A VALÓSÁG!!! EZ EGY HOLOGRAFIKUS MOZI. MINDEN EMBERI ELME ANNYIRA BELEFELEDKEZETT A LENYŰGÖZŐ HOLOGRAFIKUS FILMBE, AMIT "életem"-nek hív. Ez kivetítések sorozata. És dualista választásokkal teremtjük meg a filmet. Mindenki más filmet teremt. És a holografikus mátrixban összegződnek. Én mérnöknek tanultam, és viszonylag könnyen megértettem a holografikus mátrix elvet... Isten holisztikus filmjén a Fény mellett az Árnyék is szerepel. ISTEN Sötét Része a SÁTÁN. (Nézd meg, a mássalhangzók egyezését a holisztikus magyar nyelvben, más nyelvben, amelyet a Sátán összezavart, ez nincs így: iSTeN=SáTáN) másoknak is súg. Az Árnyék Rész itt a Földön ezt hallja állandóan: háborút, gyilkolj, oszd meg, és uralkodj, irigykedj a magyarokra, pusztítsd el őket! De mifelettünk van az Isteni Gondviselés. Mi vagyunk a FÉNY népe ezen a FÖldön. És ha a Fény eltűnik, Földanya is elpusztul. Szellemek egész hada bábáskodik rajtunk, és ELPUSZTÍTHATATLANOK vagyunk. Mert Fény nélkül nincs ÉLET! A gyémánt 100.000 atmoszféra nyomáson, több ezer C fokon, oxigén nélkül alakul ki a közönséges szénből. A magyarság a Föld gyémántja... hatalmas nyomáson, oxigén nélkül, és Te izzassz a dühtől. Megértelek, de kérlek, csillapodj. A Rész-nek az EGÉSZ ellen lázadni: az a SÁTÁN dolga. Nem a Te dolgod! Ne erősítsd azokat akik ellen harcolni akarsz. Mert minden, aminek ellenállsz, annak a hatása alatt vagy.(Hatás-ellenhatás törvénye, általános iskolai fizika, emlékszel még rá?) A víz nem áll ellent, ezért ellenállhatatlan. Tanulj a víztől, ha már a Megvilágosodott Mesterektől nem vagy hajlandó tanulni... Egy isteni kozmikus kísérlet aktív része a magyarság ezen a Földön. Isten az APA, a Teremtő, Föld az Anya a Befogadó. Isten vállalkozása vagy saját egyediségedben. Úgy gondolom, ez megtisztelő. Fogd már fel végre... Albert Einstein írta emlékirataiban: "Szeretném megismerni Isten gondolatait. Minden más csak részletkérdés." Tökéletesen egyetértek Einsteinnel. Hozzátenném kiegészítésül: Jézus mondá: "Uram, a Te akaratod legyen meg, ne az enyém!" Vajon miért mondta? Mert az egyes embereket az EGO irányítja robotpilóta üzemmódban. És az EGO a nagy egészet nem látja. Az EGO egy funkció: a túlélés. És akiket az EGO irányít, azoknak a célja az anyagban való túlélés. De elgondolkoztál-e legalább egyszer is, hogy vajon mi a lelked célja? Miért is jöttél ide a Föld nevű bolygóra? Miért vagy egyedi, mi a megbízatásod, amit Isten rád osztott, és ami ellen lázadsz?Ha azt az egyet megérted, hogy itt valami nagyon fontos van, amit az átlagember nem ért, és elkezdesz kutatni a témában, hirtelen lehullik a lepel, és meglátod a VALÓSÁGOT. Ezt hívják megvilágosodásnak. Mint a villámlás, úgy következik be. És nem alszik ki, hanem úgy marad... Aki megvilágosodott, az még nem MESTER! De ez egy hatalmas mérföldkő...A MAGyar szakrális nyelv. Az egyetlen, az ősnyelv. Bizonyítottan legalább 30.000 éves. Ha csak arra figyelsz, amit a nyelvünk kódolva mond, az megvilágosodás. Atlantisz, Lemúria is MI VOLTUNK. Az anyagi, materiális csapda bezárult ott is. Istenke többször is eljátssza velünk ugyanezt, hogy 100%-ban biztos legyen benne, hogy téves. Isten a szeretet. Isten a FÉNY. A fényt magát nem látod, mert ha belenézel, megvakulsz. Kellett az árnyék, hogy láthatóvá tegye ÖNMAGát. Isten sem látja ÖNMAGát árnyék nélkül. Hegyet völgy nélkül még Ő sem tud teremteni!! Érted már? A Hegy-hez kell a Völgy, különben mihez képest van HEGY??? A papokat szoktam idegesíteni ezzel... Mint amikor a hóhért akasztják... Senki nem tanít senkit. Egy mester képes ÖnMAGad bölcsességéhez elvezetni Téged. Minden benned van. MAG vagy. A MAG -ba van zárva a FÉNY. A MAG-ba van zárva a NAP.Szeretet vagy. És mindenki az. Van aki jobban be van zárva.. Koszorús költőnk írta:"Ne fogjon senki könnyelműen a húrok pengetéséhez. Nagy munkát vállal az magára, aki most kezébe lantot vesz..." Volt egy főnököm, ő is ezt mondta másképp: mielőtt bárki írásra vetemedik, előtte olvasson. Nagyon utáltam akkor ezért... És most ezt mondom én is... És sokan utálnak ezért... Megértem... Én nem tisztelek semmilyen tekintélyt. Tekintély-tisztelet... az nem én vagyok... 450 könyvet megvettem és elolvastam a témában. Nem egyszer, nem kétszer. De ne higgy nekem. Pap Lajos és Gézcy Gábor itt a You Tube-on sokkal jobban elmondják nálam. Ez továbbra sem a Teljes Igazság, amit itt most leírtam (összefoglaló jelleggel) - mert az Istennél van - hanem egy hitrendszer: az enyém. 


https://igazmagyarember.wordpress.com/2015/08/19/a-valodi-magyar-ostortenet-sikosdy-professzor-ur-meghokkento-amde-tudomanyosan-igazolt-felfedezesei/


Olyan szépen meghamisította történelmünket a judeo-kereszténység, és az irigyeink, hogy kibogozni majdnem lehetetlen... De néhány kérdést azért feltennék: 1. Betoldott-e az akkori hatalom 297 évet a történetírásba? 2. A Magyar Szent Korona tényleg Atilla király koronája? 3.Atilla király hun-magyar király volt? 4. "Nagy Károly frank király" Atilla idősebb, Csaba pedig Atilla kisebbik fia volt-e és nyugat testvérharcot provokált köztük? És a meghódított frank nyelv a kisebbségbe került magyar uralkodó nyelvét nyugaton elnyomta... Így lett Atilla idősebb fia frank származék? És még a nyomát is el kellett törölni, hogy minden szempontból melyik nép volt a fejlettebb? 5.  A nyugatiak pendelyben, tógában jártak, kását ettek, és rabszolgaság volt? Atilla népe pedig szabad volt, nadrágban járt, gombolkozott, és lovon, vagy kocsin járt... 6.A "honfoglalás" utáni kalandozások célja a Csaba királyfi népétől elrabolt avar kincsek visszaszerzése volt? A pozsonyi csata nem titkolt célja a magyarság teljes elpusztítása volt... Most is ez a cél, csak az eszközök változtak? A pénzhatalom nem erről szól? 7.A hunok, az avarok, a magyarok ugyanaz a nép... Ellenségeink megtévesztő manővere, hogy 3 népnek állítsanak be bennünket, és a Kárpát Medencét nem 34.000 éves őshazánknak, és bennünket barbár senkiháziaknak állítsanak be? 8.Akkor mi ez a csavart korona? Lehet a Turáni Törzsszövetség koronája? 9. A 34.000 éves boszniai piramisokban vajon ott a válasz az összes kérdésemre? Az én válaszaim a fenti összes kérdésre: IGEN. És van egy 10. kérdésem is: A MAG népe a magba zárt fény...Ha sikerülne kiirtani, akkor mihez kezdene a sötétség? Amelynek nincs valódi fénye... https://www.youtube.com/results?search_query=boszniai+piramisok




6. Domonyi Aries: Rovásírás

http://domonyi.aries.hu/rovasabc.html#.U5Ax1nJ_s1Z




https://www.youtube.com/watch?v=TO-j_24fC-Q



7. Kozsdi Tamás


http://emberiseg.hu/emberiseg/a-karpat-medence-valodi-tortenelme-kozsdi-tamas/


8. Migráció (Modern hadviselés az EMBERISÉG ellen)


  8.1. A hatalom mámora:

Mire képes a hatalom mámora?
Ha rászánsz 10 percet az életedből... rájössz, hogy ez nem egy rémhír... hanem ez maga a HÍR!
Egy nagyon rövid, velős videó:

https://www.youtube.com/watch?v=qSJRsFsVnjk

Az USA 1946 óta számítógépbe beírt pénzzel tartja sakkban a világot.
Az EU-s befolyásos politikusokat egyenként megvásárolták...
És ők majd egyenként lassan rájönnek, hogy a vesztünkbe rohanunk...

Előjáték: Ikertornyok arab "terroristákra" kenése...
Afganisztán, Líbia, Szíria...
Ukrán helyzet

Középjáték: Afrikai népek, és az egész arab világ beáldozása...

Megpróbálnak pénzzel problémákat kreálni megoldások helyett.
Hogy MINDENKIT BEÁLDOZHASSANAK.
Még azokat is beáldozzák, akik az ő szekerüket tolják.
"A mór megtette a kötelességét, a mór mehet."
Migráció... Pénzelik... A migránsok: Ők áldozatok...
És a félrevezetett zsidó kommandó is áldozat lesz. Később.
És Te is az leszel, ha nem nézed meg a fenti videót.

Végjáték(Orgazmus a hatalomnak): Oroszország, Kína, India megsemmisítése.
Az USA az EU-val akarja elvégeztetni a piszkos munkát...
III. világháború... És a pihent erőivel a végjátékban eldönti a küzdelmet...

És 1 milliárd zombi ember életben marad.
De nem Európában...

Az apokalipszis lovasai elindultak.És már lendületben vannak!
Egy lendületben álló vasúti szerelvény átgázol egy másfél méteres betonfalon. Egy álló vasúti szerelvény nem tud elindulni egy 5 cm-es sínre helyezett kavics miatt.

Aki megnézi a fenti videót, az talán rájön..

De vajon nem lesz-e túl későn?
Mert: "Ideje van a vetésnek, és ideje van az aratásnak.." (Énekek éneke)

Mi a MEGOLDÁS?
Talán ez:
http://mandiner.hu/cikk/20150831_lanyi_andras_a_zurzavar_fele_migracio_es_mi_vii

Kinek a felelőssége, hogy mit hagyunk a gyermekeinkre?
Mert gyermekeink és unokáink nemsokára... nem lesznek...
Áldozatok lesznek...


A HATALOM MÁMORA...



8.2. Daniel Sz... véleménye a migrációról

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153680547692009&set=a.126302082008.125236.582812008&type=1



  8.3. Mit várhatunk a multikultúrától?

http://2060.blog.hu/2015/09/04/igy_rugdostak_le_a_bicskei_peronrol_az_atadott_asvanyvizet_ime_a_hivatalos_rendorsegi_video_es_kozle?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare




Na, most a facebookon lehagyták a videó elejét dezinformáció céljából. 
Gondolom, ezért: 

http://indavideo.hu/video/Itt_a_magyarazat_a_bicskei_kepekre?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

A világot bejárták a képek, csak az nem látszott rajtuk, hogy a férfi pakolja a feleségét és a gyerekét a sínekre.

A világ nem fekete és fehér. Attól, hogy Orbán fasiszta diktatúrát épített, még nem lesz mindig mindenben ősgonosz, és se a “németek”, se a “szírek” nem lesznek tökéletesek.

Az idézőjel nem véletlen.

A helyzet az, hogy mind a “németek”, mind az “osztrákok” össze-vissza beszélnek.

Németországban rendszeresek a menekültszállások elleni támadások.

Mielőtt a válság kirobbant, Angela Merkel maga mondta, hogy a multikulti megbukott. Ami egyébként nem igaz, a multikulti remekül működik, leszámítva az iszlámot. Ha Angela Merkel őszinte lenne, azt mondta volna, hogy az iszlán és a nyugati értékrend nem kompatibilisak egymással.

Nyugati értékrend: politikai és vallási szabadság, nők egyenjogúsága, demokrácia.

Fél Európában már probléma van az iszlámmal. Az, hogy erről az egyik fél egyáltalán nem beszél, ugyanúgy hiba, mint a bevándorlókat ok nélkül gázspray-vel lefújni a határnál. 

8.4. Még egyszer a migrációról:

Iránytű és térkép nélkül hajózni veszélyes... Iránytűm mindig egy mondás egy ismeretlen szerző tollából: "ügyelj gondolataidra, mert szavaiddá válnak. Ügyelj szavaidra, mert tetteiddé válnak. Ügyelj tetteidre, mert szokásaiddá válnak. Ügyelj szokásaidra, mert személyiségeddé válnak. Ügyelj személyiségedre, mert az lesz a sorsod." Térképem mindig a lelkem célja, és a hozzá kapcsolt energetikai térképem. (Ezt kitaposott úton lehet, ezt meg nagyon nehéz. ) 

Életed eddigi legnagyobb hibája lehet a migránsokkal kapcsolatos őket támogató állásfoglalásod. 
Miért? Mert ALAPVETŐEN 180 fokban ellenkezik a magyar néplélekkel... 

Bizonyíték: 1389: Nikápolyi csata... 1699: Magyarország visszafoglalása a töröktől. Ez nem 150 éves török uralom csak, ez 310 éves harc. És semmilyen módon nem paktáltunk a törökkel. Szapolyai János, Tököli Imre két kísérlete a törökkel való szövetségre megbukott. A Hunyadiaknak, Tomorinak, II. Lajosnak, Zrinyinek Szigetvárra mind könyörgő magyar nyelvű leveleket írt a szultán, hogy engedjék át a hadát Bécs felé. Inkább KOCKÁZTATTÁK, HOGY meghalnak, de NEM.

És 1949 bukása után egy lengyel, és egy angol beálltak török pasának a magyar tábornoki karból, de magyarok nem. (Bem, és Guyon Richard. Még akkor sem!!!!)

Mert a magyar néplélek lovagias. És a magyar nyelvbe kódoltan lovagias. 

Az EMBER= férfi és a nő. A Fizikai Világegyetem polaritásának két pólusa. Egyenrangúak. A Világegyetem hierarcikus. Nincs démo(no)krácia. Csak a polaritás az egyetlen, ahol egyenlőség van, mert kiegészítik egymást. 

A muzulmán világban az ember a férfi. És van az asszonyi állat. Ez a kifejezés a török időkben honosodott meg a magyar nyelvben. Te azt üzented a befogadó gesztusoddal, hogy asszonyod, a lánygyermekeid, a lányunokáid alsóbbrendűek, és ezt te helyesled, a demokrácia nevében. helyesled, hogy a leendő szomszédod nője majd csadorban fogja élni az életét, és ezt a gyalázatot te támogatod az emberség nevében. 

Van egy mondás, és ezt most nem szó szerint idézem: A hozzád legközelebbi néhány ember, a kedvenc könyveid, a kedvenc CD-id, és a találkozóid fogják eldönteni, mi leszel az életben. A lényedet befolyásolják. A magyar néplélek eltűri a cigányokat és életvitelüket szomszédként. eltűri a szlovák sovinisztákat, a szerb magyargyilkosokat, a román árulókat (6x árulták el a szövetségeseiket 1914 óta). De soha, mondom soha nem fog eltűrni olyan embereket szomszédként, aki a saját asszonyát, a lánygyerekeit, a lányunokáit megalázza. Mert aki őket megalázza, az saját magát alázza meg. Ebben nincs alku. 

Soha nem volt, és soha nem lesz. A szakrális magyar nyelv nem engedi... 

Összesen 5 hatalmas értékünk van nekünk magyaroknak: 
1. A szakrális magyar nyelv, az ősnyelv. Képies. Az összes többi nyelv ezt már elvesztette. emiatt van annyi Nobel díjasunk, amennyi van...
2. A nyelvünkből adódóan a kiszámíthatatlanságunk, amely a 3 fő stratégiai tényezőből az egyik. (Emiatt félnek tőlünk és irtanak bennünket.) 
3. A Kárpát Medence stratégiai helye, védettsége, és vízkészlete. = Lehetne földi paradicsom, de a széthúzásunk miatt ez a földi pokol. 
4. A magyar tűrőképesség szintén a nyelv miatt egyedülálló. (Erre mondják, hogy birka nép a magyar.) 
5.A legnagyobb munkabírású, a leg áldozatvállalóbb, és a legszelídebb a világon.(Erre mag azt mondják, hogy rabszolga nép. Pedig csak mások szolgálata motiválja.) 

A magyar néplélek meg nem értése= az azonnali biztos bukás!!! 

Csupán azt mondom, hogy vannak alapelvek a Fizikai Világegyetemben. És amit elvileg lehet, azt lehet. És amit meg elvileg nem lehet, azt nem lehet. Lehet hozni törvényt arra, hogy a tárgyak ezentúl felfelé essenek. És lehet büntetni azt, aki ezt nem tartja be. A MAGyarság a MAG népe, és a magba zárt isteni fény őrzője. Nyelvében él, és létezik. 

Iránytű és térkép nélkül hajózni veszélyes... Iránytűm mindig egy mondás egy ismeretlen szerző tollából: "Ügyelj gondolataidra, mert szavaiddá válnak. Ügyelj szavaidra, mert tetteiddé válnak. Ügyelj tetteidre, mert szokásaiddá válnak. Ügyelj szokásaidra, mert személyiségeddé válnak. Ügyelj személyiségedre, mert az lesz a sorsod." Térképem mindig a lelkem célja, és a hozzá kapcsolt energetikai térképem... Az Eneagram szerint, amely a születési számomból számítható. Ha a lelkem célja irányába haladok, akkor jó érzésem van. Ha meg a lelkem céljával ellentétes irányba haladok, akkor rossz érzésem van...

Itt egy jó játék. Játékosan tanítja meg a lényeg lényegét... Én 22 perc alatt mentem végig ezen... Belépés után a pajzsra kattintva, végigolvasva a lapot, és a lap aljára érve az egérrel, valamelyik alsó sarok villog, arra kell a továbblépéshez rákattintani. És íme a BIZONYÍTÉK arról,hogy
a MAGYAR nyelv a Világmindenség számmisztikai kódja, és ténylegesen az ŐSNYELV:
Jó szórakozást, vagyis szórakozva tanulást...El fogsz ettől ámulni...







9. Zseni, vagy idióta?


 1. A zseniálist és az idiótát csak egy hajszál válassza el! Bevallom töredelmesen, először azt hittem, hogy ez egy elmebetegség... De jogilag tökéletes, szenzációsan kreatív, és zseniális! Ügyes, nagyon ügyes! Le a kalappal! Engemet meggyőzött. Szent Korona általi menekülési útvonal!





Riport Borbély Józseffel és Szabó Atillával. Riporter : Jakab István. Készült:2012 november 30. http://www.tempohirek.com/news.php?readmore=628 Á l l a m i b...
Tetszik ·  · Kiemelés · 
  • 2. Amit Borbély József kormányzó mond, annak itt a kvantumfizikai alátámasztása. De ezen kívül a nagy vallási tanítók ugyanerről beszéltek évezredeken keresztül: Andrea Szaksz:
     Minden nagy eszme először őrültségnek hat. Elménk így reagál a változásra. Nézd meg a két filmet gyorsan. Másfél óra a kettő, és tíz év fejlődést hordoz. De:Nem elég egyszer megnézni. A kettő film kiegészíti egymást, és Borbély József a logikus elméknek is érthetővé válik. Ma a materializmus és a szocializmus alapvetően és egyoldalúan van benne a tudatban, az iskola is arra vezet.Ezt csak spirituálisan lehet felülírni, és felül is kell írni!


    Ez a videó egész jól szemlélteti, hogyan hozza létre a rezgés a formát, szerkezetet az anyagban. Hasonló történik bennünk, a testünkben is, az atomméret szintjén…

  • 3.  Nem véletlenül hangsúlyozzák a próféták a figyelem állapotát. Poláris világban nem létezik helyes cselekedet. Az eredendő bűn erre utal. Minden cselekedet elvéti a célt, tehát bűnös. De a figyelem állapota nem: A gondolatok közti résben a szándék hatalma érvényesül. Annak aki a figyelem állapotában van. És erre ezt szokták mondani: csoda történt! Jézus nem csodákat tett, hanem annyira a figyelem állapotában volt, hogy nem állt Isten útjába, és engedte a szándék hatalmával a csodát megtörténni. A Fizikai Világegyetemben választanod kell. Döntened. Nem tudsz jól dönteni, minden döntés hibás, ez az eredendő bűn, amit félrefordítottak, félremagyaráztak. 7 hang van és sok oktáv és Te egy vagy közülük. 7 szín van, együtt adják a fehér fényt. Választhatod, hogy a piros vagy, nem a narancs, vagy a zöld. De 7 féle igazság van. Tehát itt a földön a döntésed hibás. Mert bármit preferálsz a teljességet tagadod ezzel. Isten a MINDEN, ÉS A SEMMI. MINDKETTŐ. Ő a FÉNY, és Ő az ÁRNYÉK (A FÉNY HIÁNYA) is. "Albert Einstein írja: "Szeretném megismerni Isten gondolatait. Minden más csak részletkérdés." Ez egy holografikus mátrix, dualitással kombinálva. Mit teszel, hogy megismerd a holográf elvét? Hogy TÉNYLEG megismerd! Isten a SZERETET. Nem elég ezt tudni, mert rengetegen visszaéltek a szeretet elnevezéssel. A szeretet nevében követték el a keresztes háborúkat, az inkvizíciót, stb. A bűn félreértelmezése (eredeti értelme, hogy elvéteni a célt) oda vezetett, hogy a mai napig félreértelmezések mentén éljük az életünket.És pont azok akadályozzák a megvilágosodást, akiknek az lenne a feladatuk, hogy elősegítsék... 
  • szkitahun.wordpress.com
    ."Az 1945-ben előkerült pergamenek alapján kimondható, hogy az eredeti szentiratok 98 %-át nem tették be a Bibliába (mivel e pergameneken a 100 % szerepel). A maradék részt pedig sok helyen átírták...



    5. Szendile Prizecski:
    http://www.meh.eoldal.hu/cikkek/joslatok/magyarorszagon-mulik-a-fold-jovoje_.html

    6. Tibor Gyula Szabadi  Még mindig hódít a materialista szemlélet a tudatalattinkban. Ennek következményeként NEM LÁTJUK, HOGY A VILÁG SZELLEMI EREDETŰ. És emiatt nem látjuk az összefüggésrendszert. Erre próbálok most rávilágítani az ősi szövegek, valamint a kvantumfizika, és a matematikai káoszelmélet segítségével. MERT MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG!
    „Ahogy fent, úgy lent!”
    Létezik egy elveszett tudomány, amelynek segítségével felülemelkedhetünk a mi korunkra régen megjövendölt háborúkon, pusztításokon, és szenvedéseken? A modern tudomány eredményei, és a korábbi, főként a huszonöt évszázados szövegek, egyaránt azt sugallják, hogy a válasz az ilyen, és az ehhez hasonló kérdésekre: IGEN! Elődeink – saját nyelvükön szólva – két, hatalmat biztosító technikára is felhívják a figyelmet, amelyeknek közvetlen jelentőségük van jelenünk szempontjából. Az első a JÖVENDÖLÉS tudománya, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a jelenben tanúi lehessünk cselekedeteink jövőbeni következményeinek. A második az IMÁDSÁG kifinomult technikája, amelynek a segítségével mi magunk választjuk meg, hogy MELYIK megjósolt jövőben kívánunk élni. A nyugati kultúrából a Kr. utáni 325-ben vesztek el ezen ősi örökség kulcsfontosságú elemei, amikor az előkelő papság, és az egyházi rendek kizárólagos tulajdonává lettek kisajátítva. Csak most, a kvantumfizika térhódításával bizonyosodott be, hogy a hivatalos egyház, részben hatalomvágyból, részben tudatlanságból zsákutcába vezette a világot.
    Hermész Triszmegisztosz Tabula Smaragdina c. művében írja: „Ahogy fent, úgy lent.” Ebben a rövid mondatban benne foglaltatik a Világegyetem, a Kozmosz, és ezen belül a Fizikai Világegyetem, egész működése. A káoszelmélet, amely a matematika egy speciális ága, még alaposabbá teszi a magyarázatot, amikor azt állítja, hogy élményeink holografikusak. A holografikus világban a rendszer egyik elemét érintő eseményt a rendszer összes többi eleme is tükrözi. Azonban nem csak a kozmikus történések játszódnak le így. A tantétel legalább ugyanilyen mértékben alkalmazható a tapasztalatok egy jóval emberközelibb fajtájára is, és pedig testünk és a Föld között fennálló kapcsolatra is. És a Föld és a Kozmosz kapcsolatára úgyszintén.
    Egy pillanatra képzeljük el, hogy egy olyan világba érkeztünk, ahol a születés csodája teljességgel ismeretlen. Minden kétséget kizáróan varázslatos élmény végigkövetni, ahogyan egy új élet megszületik, ám, mivel tudjuk, hogy mi lesz a vajúdás végeredménye, ez bizonyos fokig mindenképpen befolyásolja érzelmeinket. MENNYIBEN KÜLÖNBÖZNE VAJON SZEMLÉLETÜNK, HA NEM LENNÉNK TISZÁBAN A VÉGEREDMÉNNYEL? Mi történne, ha úgy néznénk végig a szülés folyamatát, hogy nem adatik meg megértenünk: éppen egy új élet készül világra jönni a szemünk előtt!
    Először is látnánk egy nőt, akinek nyilvánvalóan nagy kínjai vannak. Arca a szülési fájdalmakat kísérő sikolyok ütemére újra, meg újra eltorzul. Vér és testnedvek törnek elő testéből. bárhogyan is, egy új élet születésének szemtanújaként hajszálpontosan ugyanazokat a tüneteket figyelhetnénk meg, mint amelyet a haldoklók átélnek. Hogyan is jöhetnénk rá, hogy a fájdalom külső jegyei most éppen nem a halál, hanem a születés csodájára utalnak, ha nem tudnánk a születésről? A jelenleg kibontakozó helyzet ugyanis pontosan megfelel az ókori hagyományok forgatókönyvének, amely szerint vagy a halál, vagy a születés ciklikusságát éli át a világ. Apánk az Isteni Szent Szellem, és anyánk a Föld. És nemcsak a Föld esetében vagyunk tanúi ciklikus újjászületésnek: A 20. század utolsó negyedében a tudósok és a csillagászok eleddig példa nélkül álló esetet dokumentáltak, amit senki nem tudott hova sorolni, és megmagyarázni: Egyrészt globális katasztrófák kezdődtek szerte a Földön, ezekkel egyidejűleg pedig a kozmoszban példátlan dolgok történtek: 1997. december 4.-én a csillagászok felfigyeltek egy robbanásra, amely az általunk ismert Univerzum peremvidékén játszódott le. Ezt nagyságrendben legfeljebb az ősrobbanás múlhatta felül. A California Institute of Technology adatai alapján a robbanás csupán egy-két másodpercig tartott, ám fényereje megegyezett az univerzum összes többi részének fénykibocsátásával. Az első robbanás óta több hasonló erejű robbanást is feljegyeztek.
    1998.júniusában a tudósok végigkövették, ahogyan két üstökös becsapódott a Napba. A becsapódás hatása órákon belül észlelhetővé vált forró gázok és a mágneses energia drámai mértékű kitörésében. A Földön ugyanekkor drámai változások követték egymást, amelyről tud a közvélemény, ezért itt nem részletezem. A néhány héten belül gyors egymásutánban bekövetkező események arra engednek következtetni, hogy a történések nem emberi léptékű forgatókönyvet követnek ugyan, de a holográf elve alapján, mi emberek mégis döntő mértékben befolyást gyakorolhatunk a kozmosz eseményeire.
    A kvantumfizika jelentése: Kvantum= diszkrét mennyiségű elektromágneses sugárzás. Bizonyított, hogy anyag nem létezik, a Fizikai Világegyetem nem más, mint nagyon rövid, gyors fényimpulzusok halmaza. Világunk kvantumjai olyan gyorsan következnek be, hogy bár szemünk képes lenne megkülönböztetni őket, agyunk nem képes elkülöníteni az egyes fénykitöréseket. Az impulzusokat ehelyett egyetlen folyamatosnak érzékelt eseményként átlagoljuk. A kvantumfizika ezeket a nem anyagi természetű erőket tanulmányozza, amelyek létrehozzák anyagi világunkat. Azt, hogy egy eseménynek több kvantumkimenete létezik, a fizikusok már több, mint 90 éve bizonyították. Létezik egy elnevezés a valóság azon állapotára, amikor két atom egy adott időpillanatban ugyanabban a térben ugyanazt a helyet foglalja el. Az ilyen kimenetelt Bose - Einstein - kondenzációnak nevezik, azoknak a tudósoknak a neve után, akik felállították az ehhez hasonló események létezését megjósoló egyenletrendszert. Ezt később kísérletekkel is igazolni tudták, és nemcsak két atom esetében, hanem számtalan atom esetében. Satinover arról számol be, hogy az 1990-es évek végének laboratóriumi kísérleteiben tizenhatmillió egybeolvadt berilliumatom kondenzációját is képesek voltak előállítani. Satinover továbbá arról is beszámolt, hogy a kísérletek során létrehozott anyagmennyiség „elég nagy volt ahhoz, hogy szabad szemmel látható legyen, és fényképfelvételek is készültek róla.” Ezek szolgálnak bizonyítékul a lehetséges jövőkimenetek vonatkozásában.
    A több jövőbeli lehetőséget feltérképező szemlélet talán még a keletkezéselméletek egyik nagy rejtélyére is megoldást kínál, nevezetesen arra, miért vélekednek úgy a tudósok, hogy Univerzumunk egy része egyszerűen hiányzik. Miután csúcsteljesítményű számítógépek segítségével rekonstruálták az Univerzum keletkezésének fázisait egészen az ősrobbanás pillanatáig, egy rejtélyes jelenség nyomára bukkantak: Röviddel azon pillanat után, amelyet a tudósok Világegyetemünk keletkezésének tartanak, az Univerzum tömegének mintegy 90%-a „eltűnt”, s így a tudományos modellekben csupán a maradék 10% vehető figyelembe. Egy hasonló rejtély is létezik: az emberi aggyal kapcsolatos kutatások kimutatták, hogy az egyén csupán agyának egy töredékét használja – hozzávetőlegesen 10%-ot. A maradék 90% funkciója tisztázatlan. A jelek szerint ez a rész egyszerűen alszik. Ez a maradék 90% mind a Világegyetem, mind az emberi agy vonatkozásában olyan magas rezgésszámú energiatömeg, amely túl van a fizikai érzékelés határain, és ezt a fizikai tartományt fenntartja, üzemelteti. A Fizikai Világegyetemet állóhullámok halmazaként kell elképzelnünk, (mint egy hegedűhúrt) amelyeket külső erő tart rezgésben, vagyis a láthatatlan 90% tartja fenn a látható 10%-ot, a Fizikai Világegyetemet (Bővebben lásd: Balogh Béla: A végső valóság c. könyve).

    A kvantumfizika, a káoszelmélet és a múltbeli próféciák egyaránt azt állítják, hogy az idő, az imádság és a jövő között szoros összefüggés áll fenn. Ezeket az összefüggéseket azonban csak most kezdjük megérteni. (És nagyon nem akarjuk, mert nem a szívünkre, hanem az EGO-ra hallgatunk, a materialista világképünk tudatalattiban elfoglalt dominanciája miatt). A kvantumelmélet elvei szerint egy adott időpillanatnak számos kimenete létezik. A bibliai passzust idézve, mely szerint „atyám házában számos hajlék van”, világunk, „háza” is a saját életünkben teremtett körülményeinktől függő, számos jövőnek ad otthont. Ahelyett, hogy „megteremtjük” saját valóságunkat, pontosabb volna úgy kifejezni magunkat, hogy „jelenünk fókuszába vonzunk bizonyos, már létező kimeneteket.” (Lásd bővebben, teljes részletességgel a blogomban: „ A transz szörf szándékforgatókönyv1-2: Vadim Zeland könyveinek kivonata)
    Egyéni döntéseink határozzák meg, hogy melyik hajlék, avagy kvantumlehetőség lesz osztályrészünk saját életünkben. Ahogyan egyéni döntéseink igenlik, vagy tagadják az életet, úgy olvadnak össze kollektív válaszokká a pillanat kihívására. Ha a megbocsájtást, a hálát, a békét, a könyörületet választjuk, akkor az ilyen tulajdonságokat visszatükröző jövőt vonzzuk. A kvantumvilágban nem rejthetjük el tetteinket, hiszen minden egyes egyén minden gondolati-érzelmi- érzésű-, és cselekedetű megnyilvánulása számít, és hat az EGÉSZRE. is! Itt vagyunk abban a világban, amelyet mi teremtünk – nagyrészt tudattalanul saját magunknak. Sem az ókori, sem a modern próféciák nem jósolhatták meg jövőnket, hiszen mi magunk alakítjuk döntéseinkkel minden időpillanatban. Még ha úgy tűnik is, hogy nem a legjobb irányba haladunk jelen pillanatban, bármikor egy hirtelen irányváltással változtathatunk ezen.

     A modern kvantumfizikai kutatások magyarázatot adnak az ókori próféciákra. Modern kvantumfizikai szakszóhasználatuk, és kísérleti eredményeik betekintést adnak a próféták tényleges mondanivalójára, valódi értelmére. Aki egy rövid félórára igazi harcosként félre tudja tolni saját elméjének előítéleteit,és akaraterejének segítségével megnézi az itt másodiknak feltett videót, furcsa dolgot fog megtapasztalni: Mindig mindenki önmagával küzd: ezért látunk mindenütt veszteseket, mert önmagunkat kellene legyőznünk... Mindig önmagunk megváltása, megváltoztatása kell, hogy legyen a cél. Mert mi vagyunk az OK. „Istenek vagytok ti mind!” (Bibliai idézet Jézustól!) A külvilágunk csak okozat, tükörkép. Segítőnk, egyfajta térképünk az úton. Képzeld el magadat egy szobában, amely tükörszoba. Bármerre nézel, tükröket látsz. Melyik tükröt akarod megverni, tönkretenni, és a benne látott rád vicsorgó képedet megváltoztatni? És mi az értelme ennek? "Szeresd önmagad, és mindegy, hogy kivel élsz!" Ha nagyon szenvedsz egy kapcsolatban, akkor nagyon nem szereted önmagadat. És akkor adni sem tudsz. És elfogadnod még nehezebb, mert tudat alatt nem vagy hajlandó elfogadni, hogy megérdemled!Ne haragudj, hogy a szemedbe mondom, de ha EZZEL SZEMBE TUDSZ NÉZNI, akkor MOST MEGGYÓGYULTÁL. Egyik pillanatról a másikra! A boldogságod soha nem függ senki mástól. Mindig tudatalatti, és néha tudatos, DE MINDIG SAJÁT DÖNTÉSED KÖVETKEZMÉNYÉT ISZOD. Ahol most Te tartasz, az sok ezer apró döntésed cikkcakkos útjának eredménye. Senki, ismétlem, senki nem tud belekotorni az életedbe! És soha senki nem is kotort bele! Amit Te annak érzel, ami szenvedést okoz, annak felelősségét nem érzed, ezért nem vállalod fel. 100%-ban Te vagy a felelős! Ez nem azt jelenti, hogy 100%-ban uralod az életedet. Ez csak azt jelenti, hogy TUDATOSSÁGOD ARÁNYÁBAN URALOD AZ ÉLETEDET, ÉS VAGY HATÁSSAL AZ EGÉSZRE, A FIZIKAI VILÁGEGYETEMRE. És az érzésed az iránytűd.1946-ban a Holt-tengeri tekercsek közül mindössze egyetlen egyre bukkantak rá tökéletesen sértetlen állapotban: a nagy Ézsaiás tekercsre. Teljessége révén mindeddig példa nélkül álló betekintést nyerhetünk az imádság ősi, misztikus hatalmába. E káprázatos mű a közelmúltban felismert kvantumfizikai alapelvek segítségével bemutatja, hogy a tekercsen található ősi imaforma miként lépi át a téridő határait, gyógyulást hozva testnek és léleknek, s békét modern világunk nemzeteinek. Mintegy 2500 éve íródott, és akkoriban sem kvantumfizikai szókincs, sem kísérleti eredmények nem álltak rendelkezésre. Választhattak a korabeli írástudók hit és hitetlenség között. Tizenhét évszázaddal ezelőtt kijelölt hittudósok, I. Nagy Konstantin császár parancsára a niceai zsinat (Krisztus után 325-ben) a rendelkezésre álló szent iratok mintegy 90%-át, 41 könyvet kihagyta, és a maradékot szándékosan átírta, és meghamisította. A maradék könyveket tömörítették, és újrarendezték, - állítólag a célból, - hogy világosabbá tegyék mondanivalójukat, és a közönséges olvasó számára is érthetőek legyenek. Feleslegesnek, elvontnak, ismétlésnek, misztikusnak ítélt szent iratok nem kerültek be a ma Szent Bibliának ismert gyűjteménybe. Mindezek a döntések hozzájárultak ahhoz, hogy óriási zavar keletkezzék céljainkat, lehetőségeinket, és egymáshoz fűződő kapcsolataink titkát illetően.
    Ézsaiás a kéziratában a lehetséges jövőket leíró látomását, a minden képzeletet felülmúló, egyetemes pusztulás korszakának részletezésével kezdi. Úgy örökíti meg ezt a baljóslatú pillanatot, mint azt az időt, amikor „megüresíttetvén, megüresedik a Föld, és elpusztíttatván, elpusztíttatik.” Ézsaiás látomása nagyon közeli rokonságot mutat más kultúrkörök –például a hopi és a navaho indiánok, vagy a mexikói maják – próféciáiban fennmaradó írásokkal.
    Azonban, miután Ézsaiás elénk tárja a pusztulás képeit, a következő szakaszban drámai hitelességgel a béke és gyógyulás jeleneteinek leírására vált: „Mert a pusztában víz fakad, és patakok a kietlenben. És tóvá lesz a délibáb, és a szomjú föld vizek forrásivá… meghallják ama napon a siketek az írás beszédeit, és a sötétből a vakok szemei látni fognak.”
    A tudósok majd huszonöt évszázadon keresztül úgy értelmezték ezeket a látomásokat, mint egy szigorú sorrendben bekövetkező eseménysort, amely úgy játszódik le, ahogyan Ézsaiás tekercsén meg van írva: először a pusztulással járó gyötrelmek jönnek, majd utánuk a béke és a gyógyulás ideje.
    A 20. századi fizikusok közül néhányan, akik a kvantumfizikát kutatták, az ókori próféták jövendölésének egy teljesen más értelmezést adtak: olyan ösvénynek tekintették a téridőt és az emberi történelmet, amely szerint a próféciák az idő egy adott pillanatához tartozó lehetőségeket tárják fel előttünk, nem pedig feltétlenül bekövetkező lehetőségeket. A szabad akaratunk választ ezek közül a lehetőségek közül. Egy próféta látomását a háborúról olyan jövőnek lehet tekinteni, amely csak akkor valósul meg, ha a jövendölés idején uralkodó társadalmi, politikai és hadászati körülmények minden tekintetben tökéletesen változatlanok maradnak. 
    Cselekedeteink menetében beállott pillanatnyi változás – akár a legcsekélyebb is – egész jövőnket gyökeresen átalakíthatja. Ez az elv személyes körülményeinket - illetően éppen úgy érvényesül, mint az egész világunk jólétét érintő kérdésekben. A próféták bepillantása az idő távolának lehetőségeibe párhuzamos utak képét idézi fel bennünk. Némelykor úgy tűnik, hogy az utak elkanyarodnak, s ez igen közel hozza őket egymáshoz. Az egykori próféták azt tartották, hogy ezeken a pontokon a világok közötti lepel szövete alaposan elvékonyodik, - mai fizikai szóhasználattal: a lehetséges kvantumkimenetek közötti átmenet kvantumugrással megvalósítható -. Minél vékonyabbá válik az elválasztó szövet, annál könnyebb új pályát választani jövőnk számára. 
    „Ideje van a vetésnek, és ideje van az aratásnak.”(Védák) 
    „Akik a harcművészetben a legjobbak, csata nélkül küzdik le a haderőt, ostrom nélkül veszik be a várost, és háború nélkül hódítják meg az országot.” (Szun Ce: A háború művészete.)

    7. Szerkesztés alatt!

    8A szkíták és a párthusok ugyanaz.Jézus nem zsidó volt, hanem párthus herceg, és ómagyarul beszélt. Galileai volt, akik párthusok voltak, és amikor a zsidók betörtek, ezen nép 90%-át lemészárolták.Nem fogadták el Jézust, nem közülük való volt. De amikor híres lett, jobbnak látták azt állítani, hogy zsidó volt. Villás Béla és főleg Géczi Gábor jól mondják:A zsidó kiválasztott nép!Amit a zsidók elhallgatnak: A magyar is kiválasztott nép!A fény, a mag népe.De ha nem lenne a sötétség népe, a fény sem működne, mert elvakítana. A karmáról pedig annyit, hogy mit gondolsz, miért volt a holokauszt? Nem lehet büntetlenül népeket kiirtani, mint az egész Ószövetségben írva vagyon a zsidóság gaztetteiről. Miről szól az egész ószövetség? Jahve népe mikor, és kiket irtott ki? Ők ezt dicsőségként élték meg.Jézushoz hasonlóan, Buddha, aki szintén herceg volt, megtalálta Istentől kapott küldetését, vállalta, és teljesítette. Az illuminátus történelemhamisítók a magyarság súlya. A félelem Jahve zsidó népe, és a magyar, a szeretet népe.A magyar, a MAG a világ világossága. Mindkettőre szükség van, és mindkettő a saját, Isten által megszabott küldetését teljesíti. Egyik sem jó, vagy rossz! Más. Kilégzés-belégzés. Duálpárok az Isten tervében. Tudd, hogy hova tartozol, és mi a küldetésed!Súlyemelő súly nélkül nem teljesít, és nem fejlődik. Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden, Osho... A spirituális élmény is megjön, amint megérünk rá, és bevonzzuk.http://www.ujkorklub.hu/load/ezoterikus_konyvek/konyvek/gregg_braden_kollektiv_beavatas/1-1-0-4786#.UbbsDOeR5pG
     Géczi Gábor:http://www.youtube.com/watch?v=kMb1iZez3i4
     Itt a 38. pectől jön az igazán nagy lényeg!!!! Balogh Béla: http://www.youtube.com/watch?v=LI30xU6HMUw&feature=em-subs_digest-newavtr-vrecs
     ,Villás Béla: http://www.youtube.com/watch?v=ApFaTkhAebQhttp://www.youtube.com/watch?v=gIAVVZnCAw8http://www.youtube.com/watch?v=FP3JvFI8b9Q
    Avatara: http://www.youtube.com/watch?v=LXH8j7Bh8tA
     Pap Gábor: http://www.youtube.com/watch?v=66ZD8G6r9nI
     Tóth Gyula: http://www.youtube.com/watch?v=y00uSA7hizY
     Hazudik mindenki.Amikor megszülettünk, a bolygó álmát programozták belénk. Ez egy hiedelemrendszer. Mindenki azért hazudik a mi Világunkban, mert minket tükröz. Folyamatosan hazudunk önmagunknak és másoknak. Hazudni= elvéteni a célt. Hiba. Szoftverhiba. úgy vagyunk megalkotva, hogy a hibákon keresztül megyünk a jó megoldás felé. Kilégzésen át a belégzés felé. Kétfajta sikeres út van. A egyik úttörő Buddha. Ő meditációval befelé figyelt. A másik Jézus, ő emberi tükRökkel dolgozva figyelte önmagát. A két út ugyanoda vezet: MEGVILÁGOSODÁS. A MÁJA KÁPRÁZAT FÁTYLÁN TÚL! De mindkettő ÖNMAGÁN DOLGOZOTT, NEM MÁSOKAT AKART MEGJAVÍTANI, HANEM ÖNMAGÁT. Ezért sikerült nekik.


    9.   Szendile Prizecski

    http://www.youtube.com/watch?v=6cK9ZH4y1j0&feature=youtu.be




    10.  Ha nemcsak gondolod, de tényleg tenni akarsz ezért a nyomorult országért, akkor olvasd el a blogomban Joe Vitale: Ho'ponoponó-ját. Hev Len egy egész elmebeteg osztályt gyógyított meg ezzel a módszerrel, úgy hogy egyetlen elmebeteggel sem találkozott.Ez is egy elmebeteg (nem osztály, hanem) ország! Én elkezdtem újra a Ho"ponoponót. Ho'ponoponó és Transzcendentális Meditáció egyszerre! Minden emberi lény meditációs gyakorlata teozófiailag összeadódik: 1=1, 1+1=11 , 1+1+1=111 , ' 1+1+1+1=1111, 1+1+1+1+1+1=11111, Kérdés: 9 millió birka hülyeségéhez hány ember napi gyakorlata kell(ene?) Megmondom: 11.111.111=1+1+1+1+1+1+1+1 Ha nem 8, hanem 9 ilyen ember lenne, aki erre összehangoltan hajlandó, akkor pár hét alatt el lenne söpörve a rezsim! Érted ezt? A VILÁGEGYETEM TÖRVÉNYEI nem hatnak a SZABAD AKARAT ellenében. Napi 5 perc a Te hozzájárulásod: "Szeretlek, sajnálom, Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm." Ezt sajnos én jobban tudom! Ha nincs meg a beleegyezésed, a Természetgyógyászok sem segíthetnek, mert negatív karmát indukálnak maguknak a pozitív beavatkozással!!!!! Tehát: minden este 8-kor egy hónapon keresztül napi 5 percen át: "Szeretlek, sajnálom, Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm." Jó érzéssel, hálával a szívedben! Számíthatok RÁD? Köszönöm! 



    A duális holografikus mátrix világból az következik, hogy emlékeink vannak, és ezek alapján hozza a tudatalattink a döntéseket. Minden, és mindenki, amit, akit megtapasztalok, az többnyire szennyezőként, emlékként bennem van. Ami történt, vagy ami történhetett volna. Ez a robotpilóta üzemmód. A pilóta meg alszik.Két választásod van: vagy tisztogatsz, vagy nem... Ha önmagamat tisztítom, akkor a holográf elv alapján az egész világot tisztítom: "Szeretlek.= ez nekem szól. "Sajnálom= ez is nekem szól, Kérlek bocsáss meg=nekem szólok. Köszönöm= nekem szól = megtisztítottam egy pici zugot a tudatalattimban. És egy kicsivel jobb lett a világ körülöttem. De csináltam, és a tudatalattim megelégelte ezt, mert túl hatékony volt, és ezért abbahagyatta velem. Most újra elkezdem, mert az én Világom, ahogyan kifelé tekintgetek, elég szar, és vállalnom kell a felelősséget ezért a szar világért, amely az én tükörképem. Így már rendben van? A Te világod más. Lehet, hogy ott minden rendben van? Ha nem, akkor ez a módszer működik. Nagyon. Töltsd le, és olvasd el a PDF könyvet! Ha nem tudod megnyitni, akkor adj egy E-mailt, és levélben elküldöm.http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fdata.hu%2Fget%2F4351114%2FJoe_Vitale-Hoponopono.pdf&h=OAQERQCp0
     Szeretettel. Tibor.

    Most már érted a duális holografikus mátrix lényegét? Azt látjuk, hogy 7 milliárd ember van. Nincs 7 milliárd, csak EGY! MINDENKI EGY! De 7 milliárd BEMENET VAN A MÁTRIXBA, ÉS 7 MILLIÁRD KIMENET. MINDEN BEMENETHEZ az egyensúlytörvény, a karma hozzárendeli - tanító célzattal - a megfelelő KIMENETET. Tévedés kizárva!

    11. Az NLP szerint mindenkinek van egy szűrője. De nem véletlenül van. A kilégzés a belégzésből él, és fordítva. És az élet ritmus. Egy inga vagy Te magad is. Kileng, közép, kileng AZ ELLENKEZŐ IRÁNYBA, közép... Felmész egy halomra, és lemész a völgybe, amiatt, hogy fel tudj menni a dombra. Felmentél a dombra, lemész a völgybe, a célból, hogy fel tudj menni a hegyre. Ez az ÉLET! Egy Isten felé induló spirálon vagy. És mindenki más szintén. Egymás mellett haladunk, de kismértékben, vagy éppen nagymértékben különbözik az utunk. Ne bíráld a másik útját, ne akard eltéríteni, csak szeresd. És Te csak menj tovább! Fogadd el, hogy az, hogy vannak társaid, illúzió. Te egyedül vagy! Mert nem 7 milliárd ember van, csak EGY. Mindenki EGY! Isten vagy, aki az önmagába forduló körön jár. De ez csak két dimenzió mentén látszódna önmagába befordulónak. Egy N dimenziós tér vándora vagy. Vagyunk. Vagy! 
    Ha adnak, fogadd el, ha ütnek, hajolj el. Legyen mindenkinek az ő hite szerint! A hitrendszerre is szükség van. Tiszta szeretet vagy. Szeresd Önmagadat. Minden részed, amit szeretettel kezelsz - még az EGO is - fénnyé válik. Vigyél fényt, és ne harcolj a sötétség ellen. Aminek ellenállsz, annak a hatása alatt vagy. Engedd el... "Csak" szeresd!
    Egy dologban biztos vagyok: Amit Isten teremtett, az jó! De ki meri azt állítani, hogy 100%-ban ismeri Isten gondolatait? A hit mankó a sántának, az EGO súg a süketnek, és az alvók szemei csukva vannak. Ki az, aki azt állítja, hogy a te horkolásod hamisabban szól, mint az enyém? Ki akarja megmondani, hogyan gondolkozz? És ki akarja azt, hogy bár nem mondja meg hogyan, de egyáltalán gondolkozz! Felőlem azt csinálsz, amit akarsz! Bármit gondolsz, érzel, teszel, az helyes, mert mindenki mindig azt teszi, amit tennie kell. Nem tudsz rosszat gondolni, érezni, tenni! Bármit gondolsz, érzel, teszel, az összhangban áll Isten szándékával. Ha nem állna összhangban vele, akkor nem tudnád megtenni. Nem attól szenvedsz, hogy túl fontosnak gondolod magadat? Ez alapvetően igaz, túl fontos vagy! De miért gondolod magadat annak? Mert a lineáris logika alapján egy dimenzióban gondolkozol! Miben kerülne egy kicsivel nagyobb (N) dimenziókban gondolkozni? Letetted a seggedet a földre, és beleültél valamely hitrendszer ragasztójába. És a tükörben azt látod, hogy emberek ülnek hitrendszereik ragasztójában. El kéne dobnia az EGO-ját, tanácsolod. Ragaszkodsz ehhez? Ragaszkodsz a ragasztódhoz. Osho is egy ragasztó... Nagyon spirituális, nagyon toppon van. Egy nagyon magas  hegyen lévő ragasztó. Kényelmes hivatkoznunk bárkire, mert Neked úgysem hinnének. De nem is kell, hogy bárki higgyen. Kételkedj! Légy éber! Bárki - Osho is -egy ürügy lehet, hogy megspórold az ÉBER-séget. Nagy tekintély, kevesen mernek vitatkozni vele. De szerinted mit akarhat egy MESTER? Mi lehet szellemiségének lényege? Az, hogy a tanítványai MEGHALADJÁK. Hogyan lehet meghaladni egy olyan mestert, mint Osho? Lassan, és alaposan. Úgy, hogy átmész az összes tapasztalaton, ami neki már tapasztalat, Te meg még csak olvasod. Döntéseket hozni. Hibázni, hibázni, és hibázni. Honnan jönnek a jó döntések? A tapasztalatokból. És honnan jönnek a tapasztalatok? A rossz döntésekből...

     Kedves Fónyadné Ildikó ! 

    Senki nem tud belekotorni a Te Világodba, még én sem! Minden, ami a látóteredbe került, úgy került , hogy Te magad vonzotta oda! Egy holografikus MÁTRIX Világegyetemben mindenkit úgy kell elképzelni, hogy egy saját tükörszobában ül, és dühödten vicsorog a saját tükreire, és ököllel püföli őket. A TEMPO is egy lehetséges út! 

    Tolerancia... És ez addig így lesz, amíg az illető 100% felelősséget nem vállal a saját életéért, és a benne szereplőkért. Igen. Orbán Viktorért, Gyurcsányért, Bajnaiért, Vona Gáborért is én vagyok a felelős! Nem azért, amit tesznek, vagy amit nem tesznek, hanem azért a tükörért, amit megmutatnak. A megoldás: mindenki vállaljon 100% felelősséget az életében megmutatkozó dolgokért. 

    "Istenek vagytok Ti mind!" Az ember teljes, egész. De megtagadja azt a részét, amelyet nem szeret, és bumerángként köszön vissza. Ezt mondták az ősvallások, de a hirdetőik nem tudtak a szavak mögé nézni, ezért hitrendszerekké torzultak, és merevedtek. És ezt mondja a kvantumfizika is. De amíg az EMBER nem nyitott és kíváncsi, nem érti, hogy valamit meg kéne értenie, azért kopogtat az életében, addig ez az ajtó is zárva marad előtte.

    A valóságot nem látjuk, csak a megvilágosodottak. Mindenki az véli igazságnak, amit a tudatalattija által programozott szűrője megenged. Mindenki azt hiszi, hogy ő döntött, pedig a tudatalatti programjai döntöttek, majd a tudatalatti közli a tudatos elmével, hogy ő, vagyis a tudatos elme döntött. panaszolt panaszainkat véljük valóságnak. 

    A duális holografikus mátrix világból az következik, hogy emlékeink vannak, és ezek alapján hozza a tudatalattink a döntéseket. Minden, és mindenki, amit, akit megtapasztalok, az többnyire szennyezőként, emlékként bennem van. Ami történt, vagy ami történhetett volna. Ez a robotpilóta üzemmód. A pilóta meg alszik.Két választásod van: vagy tisztogatsz, vagy nem... Ha önmagamat tisztítom, akkor a holográf elv alapján az egész világot tisztítom: "Szeretlek.= ez nekem szól. "Sajnálom= ez is nekem szól, Kérlek bocsáss meg=nekem szólok. Köszönöm= nekem szól = megtisztítottam egy pici zugot a tudatalattimban. És egy kicsivel jobb lett a világ körülöttem. De csináltam, és a tudatalattim megelégelte ezt, mert túl hatékony volt, és ezért abbahagyatta velem. Most újra elkezdem, mert az én Világom, ahogyan kifelé tekintgetek, elég szar, és vállalnom kell a felelősséget ezért a szar világért, amely az én tükörképem. Így már rendben van? A Te világod más. Lehet, hogy ott minden rendben van? Ha nem, akkor ez a módszer működik. Nagyon. Töltsd le, és olvasd el a PDF könyvet! Szeretettel. Tibor.

    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fdata.hu%2Fget%2F4351114%2FJoe_Vitale-Hoponopono.pdf&h=OAQERQCp0
    Szeretettel. Tibor.


    ·         Imre Csuja Höhö... TEMPOrary...
    ·         https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash4/s32x32/371398_100000776264861_133287870_q.jpg
    Fónyadné Ildikó Nagyon a földön járok,add a kezembe,had fogjam meg,Tibor Gyula Szabadi, és akkor elhiszem. Nyilvánvaló,hogy bizonyos dolgokban elkel az "égiek" segítsége,de én inkább abban hiszek, hogy segíts magadon az Isten is megsegít.

    ·         
    Fónyadné Ildikó    Tibor Gyula Szabadi Egyik megosztásában Szolzsenyicinre hivatkozva elutasítja a párt rendszert,ugyanakkor egy újabb pártot,a Tempót elfogadja. Nem érez egy kis ellentmondást?

    ·        Tibor Gyula Szabadi:  Igen. Van 5 érzékszervünk. De ez nem érzékeli az egész Világegyetemet.És nagyon úgy néz ki, hogy a világ eseményei nem emberi léptéket követnek... Önmagán pedig csak az tud segíteni, aki Önmagát ismeri. Mert aki Önmagát ismeri, az a Világot ismeri. 

    ·         
     Tibor Gyula Szabadi: Nem, nem érzek ellentmondást. Az ellentmondást máshol érzem. A törvénytelenségek sorozatában érzem. AZ EGÉSZ Világegyetemben NINCS DEMOKRÁCIA! SZAKRÁLIS HIERARCHIA VAN! A demokrácia Illuminátus téveszme, dezinformáció! A Szent Korona Tan kimondja, hogy Isten nem a magyar királyoknak adta a Kárpát Medencét, hanem a szakrális Magyar Szent Koronának, mely 1944-ig, a német megszállásig regnált, onnantól nem. Következésképpen minden ezt követő kormány törvénytelen volt. A törvénytelenség jogot nem alapít, ezért minden szerződés semmis 1944-től, mert minden kormány törvénytelen, és a Szent Korona egy ideig nem is volt az országban. Nem tudom, elégedetlen embereknek miért nem felel meg az, hogy ebben az országban 1944-től minden törvénytelen, és senki idegen a Kárpát Medencében semmilyen tulajdonjogot törvényesen nem szerezhetett, csak aki itt született, vagy itt születettek leszármazottja, vagyis a Szent Korona alattvalója. Minden kötelezvény, és adósság semmis!A Szent Koronát nem István kapta a pápától, az a mindenkori párthus, szkíta, hun, magyar Szent Korona. István csak visszakapta a pápától, aki úgy jutott hozzá, hogy Nagy Károly révén nyugatra került, és a pápa tudta, hogy szakrális ereklye, ezért rátette a kezét. De nem törvényesen tette rá a kezét, ezért vissza kellett adnia 1000-ben, amelybe az akkori írástudók, a pápa, a német-római császár, és a bizánci császár betoldottak +297 esztendőt!(Álmost és Attila királyt mindössze 5 generáció és 104 év választja el!) Ugyanúgy, mint az USA-nak is vissza kellett adnia 1944 UTÁN! NEM TŰNT FEL SENKINEK, HOGY AZ USA EGYSZER CSAK AZZAL ÁLLT ELŐ, HOGY VISSZA AKARJA ADNI? Miért? Nagy Károly nem más, mint Attila hun király idősebb fia volt, és Csaba királyfit a trónért folytatott harcban legyőzte idegen fegyverekkel  ez később megismétlődött az István-Koppány párharcban. Minden eszközt az Illuminátus alkalmazott a MAG népe elleni harcban, ez nemcsak megengedett volt, hanem ez volt az egyedül hatékony: ("Oszd meg, és uralkodj!), így később a történelemhamisítók az Illuminátusok nyomására a magyarság megtévesztése érdekében ezt folytatták. ("Vedd el egy ország történelmét, és azt csinálsz a népével, amit akarsz!" Talyerand) A Világegyetem nagy RENDEZŐJE NEM MI VAGYUNK, HANEM ISTEN, EGY KIS ALÁZAT AZÉRT NÉHA NEM ÁRTANA, NEM GONDOLJÁTOK? Egy nagy bűn van ez a TUDATLANSÁG, és vétkesek közt cinkos, aki néma. Szeretettel. Tibor.


    ·         Balla Péter HA ÍGY MEGY SOKÁIG ELFOGYUNK!!! VÉGÜNK LESZ MINT BOTNAK!! NEM HISZEM,HOGY CSAK A TERMÉSZETI CSAPÁSOK ALKALMÁVAVAL TUDUNK ÖSSZETARTANI!! A SAJÁT ÉRDEKÉBEN NEM TUD ÖSSZETARTANI A MAGYAR?? NEM HISZEM EL!!!!!!!!
    kb. egy órája, mobil használatával · Tetszik
    ·         

    Tibor Gyula Szabadi:  Nem a pártok mentén kéne az összetartást keresni. 

    ·         
    Balla Péter Ezt senki sem mondta! A NÉPNEK KELLENE ÖSSZEFOGNI!! AMI NÁLUNK IGEN NEHÉZ! ILYENKOR NINCS VÉR SOK EMBERBEN!! Ne felejtsük az agymosott, megosztott embereket! Velük nem megyünk SEMMIRE!!!!

    ·         
    Tibor Gyula Szabadi: Einstein-t nagyra becsülöm, de nem a relativitás elméletért elsősorban, hanem ezért a két mondatáért:"Szeretném megismerni Isten gondolatait! Minden más csak részletkérdés!" Egy valamire szeretném felhívni MINDENKI FIGYELMÉT: Nem tudom Isten gondolatait, de KÉT DOLOGBAN BIZTOS VAGYOK: 1.Isten a SZERETETT. 2. NEM KIREKESZTŐ, ÉS NEM FOLYTAT GYŰLÖLETKAMPÁNYT, mint a pártok! Burkoltan, vagy gátlástalanul minden párt kirekesztő! . Sokkal könnyebb összefogni, mint azt bárki gondolná: Ho'ponoponó. Ha nemcsak gondolod, de tényleg tenni akarsz ezért a nyomorult országért, akkor olvasd el a blogomban Joe Vitale: Ho'ponoponó-ját. Hev Len egy egész elmebeteg osztályt gyógyított meg ezzel a módszerrel, úgy hogy egyetlen elmebeteggel sem találkozott.Ez is egy elmebeteg (nem osztály, hanem) ország! Én elkezdtem újra a Ho"ponoponót. Ho'ponoponó és Transzcendentális Meditáció egyszerre! Minden emberi lény meditációs gyakorlata teozófiailag összeadódik: 1=1, 1+1=11 , 1+1+1=111 , ' 1+1+1+1=1111, 1+1+1+1+1+1=11111, Kérdés: 9 millió birka hülyeségéhez hány ember napi gyakorlata kell(ene?) Megmondom: 11.111.111=1+1+1+1+1+1+1+1 Ha nem 8, hanem 9 ilyen ember lenne, aki erre összehangoltan hajlandó, akkor pár hét alatt el lenne söpörve a rezsim! Érted ezt? A VILÁGEGYETEM TÖRVÉNYEI nem hatnak a SZABAD AKARAT ellenében. Napi 5 perc a Te hozzájárulásod: "Szeretlek, sajnálom, Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm." Ha nincs meg a beleegyezésed, a Természetgyógyászok sem segíthetnek, mert negatív karmát indukálnak maguknak a pozitív beavatkozással! Isten törvényei nem hatnak a szabad akarat ellenében. De a FÉNY MINDIG LEGYŐZI A SÖTÉTSÉGET, NAGYON KICSI DÓZISBAN IS! NÉHÁNYSZOR 10 EMBER GYÖKERES VÁLTOZÁST TUD TENNI EBBEN AZ ORSZÁGBAN... HA AKARJÁTOK. SOKKAL TÖBB ENERGIA VAGY, MINT AZT VALAHA GONDOLTAD! Tehát: minden este 8-kor egy hónapon keresztül napi 5 percen át: "Szeretlek, sajnálom, Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm." Jó érzéssel, hálával a szívedben! 

    Sziasztok! Szinte lehetetlen kívántok. Nagyon mások a tapasztalataink, és a látszat az, hogy egy nyelvet beszélünk, de valójában nem. Valóban, igazán tudni akarjátok, mit gondolok? Mennyire fontos ez nektek? El kéne olvasnotok valamit... Nem 440 könyvet, mint én, csak egyet: Joe Vitale: Ho'ponoponóját. GYANAKODTOK. ÁRULÁST szimatoltok. Őszinteséget akartok? Tessék, megkapjátok! Én nem áruló vagyok, hanem őrült! 3 éves korom óta kutakodok Isten dolgaiban. 440 ezoterikus könyvem van, 330 tréningen voltam az elmúlt 20 évben, rengeteg CD-t hallgattam a témában, stb. Darnel tréningeken voltam asszisztens 14 évvel ezelőtt... Hosszú....  A duális holografikus mátrix lényege: Azt látjuk, hogy 7 milliárd ember van. Nincs 7 milliárd, csak EGY! MINDENKI EGY! De 7 milliárd BEMENET VAN A MÁTRIXBA, ÉS 7 MILLIÁRD KIMENET. MINDEN BEMENETHEZ az egyensúlytörvény, a karma hozzárendeli - tanító célzattal - a megfelelő KIMENETET. Tévedés kizárva! NLP tréningen tanultam, hogy mindenkinek vagy egy szűrője, és csak azt hallja, amit a szűrője átenged. Hogyan álltok Ti a saját szűrőtökkel? Eleget tágítottatok rajta?Nem igazán állok egyik oldalon sem, mert akik a egyik oldalon állnak, azok haszonélvezők, és én nem vagyok az! Tudom, hogy skatulyázni nem nagyon érdemes, de ha valaki hazudik, és elismeri, vagy hazudik, és nem ismeri el, az egykutya. Nem érdekel. Próbálok negatív oldalról elindulva szűrőt tágítani azoknál, akik  kisemmizettek, mert mindenki magának köszönhet mindent. És csak azok nyílnak ki agyilag, akik szenvednek, és csúsznak lefelé.Amíg valaki nem nyitott, mint a MAG, addig nem lehet fa belőle. A SORS kalapácsütései teszik az embereket nyitottá, és érdeklődővé.Mindenki a maga útját járja. Én nem térítek el senkit... Aki jönni akar, fogadjátok. Aki menni, engedjétek... nem vagyok guru, és nem keresek tanítványokat. Autodidakta módon tanulok. Az én lehetőségem azért ingyenes, mert minden kapcsolatban mindenki mester is, és tanítvány is egyszerre. A Mester nem kérhet pénzt, mert gyorsabban tanul, mint a tanítvány. De a tanítvány is tanul, tehát ő sem kérhet pénzt. Nyerő-nyerő játszma. Egy ideig. Néha eltűnik a játszma, és felüti sátrát a szeretet. Nincs 7 milliárd ember! Ha igazán megérted a kvantumfizika holografikus működését, akkor megérted, hogy ez a Te világegyetemed, és a Világegyetemedben kizárólag csakis Te vagy.Senki más, én sem vagyok. Ezért mondják a hinduk, hogy a Világ Isten álma, Mája, káprázat. Akkor fogod megérteni, ha igazán meg akarod érteni. "Aki keres, az talál". Megéri keresni, mert nincs megnyugtatóbb annál, mint amikor valaki megérti, hogy az összes szart ő lapátolta a saját fejére. Nem mások tették ezt veled! Te vagy a Tettes, és Te vagy az áldozat is. 100%-ban felelős vagy.De nem a Te hibád! Hanem a hibás programjaid tették ezt veled. A számítógép a Terólad koppintott modell.Ha a tudatalattidban rossz program van, akkor azt hajtod végre. Amikor bekapcsolod a számítógépet, mi történik? Végrehajtja a programot. Nem képes felülbírálni. És te sem. Csak, ha tisztogatod a saját szar programjaidat. Ho'ponoponó az a tisztító program, ami hatékony. Töltsd le, és használd. Az Önismeret a lényeg. "Ember, ismerd meg önmagad...!" 3 éves korom óta keresgélek, és EZT TALÁLTAM...Nincs 7 milliárd ember! Ha igazán megérted a kvantumfizika holografikus működését, akkor megérted, hogy ez a Te világegyetemed, és a Világegyetemedben kizárólag csakis Te vagy.Senki más, én sem vagyok. Ezért mondják a hinduk, hogy a Világ Isten álma, Mája, káprázat. Akkor fogod megérteni, ha igazán meg akarod érteni. "Aki keres, az talál". Megéri keresni, mert nincs megnyugtatóbb annál, mint amikor valaki megérti, hogy az összes szart ő lapátolta a saját fejére. Nem mások tették ezt veled! Te vagy a Tettes, és Te vagy az áldozat is. 100%-ban felelős vagy.De nem a Te hibád! Hanem a hibás programjaid tették ezt veled. A számítógép a Terólad koppintott modell.Ha a tudatalattidban rossz program van, akkor azt hajtod végre. Amikor bekapcsolod a számítógépet, mi történik? Végrehajtja a programot. Nem képes felülbírálni. És te sem. Csak, ha tisztogatod a saját szar programjaidat. Ho'ponoponó az a tisztító program, ami hatékony. Töltsd le, és használd. Az Önismeret a lényeg. "Ember, ismerd meg önmagad...!" 3 éves korom óta keresgélek, és EZT TALÁLTAM... A Ho'ponoponó lényege dióhéjban:A duális holografikus mátrix világból az következik, hogy emlékeink vannak, és ezek alapján hozza a tudatalattink a döntéseket. Minden, és mindenki, amit, akit megtapasztalok, az többnyire szennyezőként, emlékként bennem van. Ami történt, vagy ami történhetett volna. Ez a robotpilóta üzemmód. A pilóta meg alszik.Két választásod van: vagy tisztogatsz, vagy nem... Ha önmagamat tisztítom, akkor a holográf elv alapján az egész világot tisztítom: "Szeretlek.= ez nekem szól. "Sajnálom= ez is nekem szól, Kérlek bocsáss meg=nekem szólok. Köszönöm= nekem szól = megtisztítottam egy pici zugot a tudatalattimban. És egy kicsivel jobb lett a világ körülöttem. De csináltam, és a tudatalattim megelégelte ezt, mert túl hatékony volt, és ezért abbahagyatta velem. Most újra elkezdem, mert az én Világom, ahogyan kifelé tekintgetek, elég szar, és vállalnom kell a felelősséget ezért a szar világért, amely az én tükörképem. Így már rendben van? A Te világod más. Lehet, hogy ott minden rendben van? Ha nem, akkor ez a módszer működik. Nagyon. Töltsd le, és olvasd el a PDF könyvet! Ha nem tudod megnyitni, akkor adj egy E-mailt, és levélben elküldöm. Pénzedbe sem kerül, nem kell megvenned. Ha tényleg elolvasod, utána beszélhetünk arról, hogy ki az áruló, és ki az elmebeteg! Nem kis dolog ám, amit kérek: 30 évembe tellett, hogy rájöjjek, hogy a Miskolci Egyetemen, Dr. Sz.J. a Fizika Tanszék Tanszékvezető Egyetemi Tanára, a Magyar Tudományos Akadémia Rendes Tagja, a Fizika Tudományok Nagydoktora vagy nem értett a kvantumfizikához, vagy értett, csak a szocializmusban nem merte tanítani, mert alapvetően megkérdőjelezte volna a materializmust! 


    Szeretettel. Tibor.

    12. Tibor Gyula Szabadi:
    Szántai Lajos TANÁR ÚR halkan, vontatottan kezdi a mondanivalóját. Ez is egy akadály, amin át kellett magamat küzdenem. Nehéz volt. Pedig Pap Gábor, Pap Lajos, Gézci Gábor többször ajánlották. Aztán Szántai Lajos belejön, és félelmetes TUDÁSÁT NEMCSAK FELVILLANTJA, HANEM brillirozik! Nem vagyok jövőkép nélküli ember, és én tartom a frontot! Pedig: Ömlik a szennyáradat mindenhonnan befelé, és belefulladok... És nem is tudok róla, csak érzem... Rabszolgasorba taszítottak, és nem tudunk róla... Valakik, akik "gondoskodnak" rólam, rólad...20 éve nem nézek TV-t, mégis hihetetlen erőfeszítésembe került, hogy EZT megnézzem... Mert több órán keresztül megfeszített izmokkal kiemelni magunkat a tudat szeméthegyéből nehéz! Nagyon nehéz! És Neked nincs az TÖRTÉNELMI Apostoli Magyar Királyság Üdvtervéről sem múlt - tudatod, sem JÖVŐKÉPED! Bevallom férfiasan: Ez előtt a videó előtt nekem sem volt. Azt hittem, hogy van, de nem volt! Egyetlen dolog írja át az emberiség jövőjét: A MAG népének közel két évezredes szakrális áldozata.szakrális áldozata! AZ ÁLDOZAT AZ EMBERISÉGÉT. Amit te birka magatartásnak látsz a magyar embernél, az nem más, mint az APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG SAJÁT SZAKRÁLIS VÉRÁLDOZATA AZ EMBERISÉGÉRT!Tudom, hogy mindenki akkor érik meg bármire, amikor annak eljön az ideje. Én most azt mondom: ENNEK MOST jött el az ideje! MAGYAR EMBERNEK TARTOD MAGAD? AKKOR MOST NÉZD MEG! De ha nem nézed meg: múltadat ellopták, nem élsz a jelenben, és jövőképed pedig nem lesz...




    ·         Aranka Dunkler Meg nem neztem meg, de a ma esti "programom"  . Az ajanlo szavak olyan nagyhatasuak , amit ritkan olvasni ilyen forumon. Koszonom!

    ·         
    Aranka Dunkler Leirhatatlan elmeny volt...

    ·         
    Zsuzsi Domján Ha minden magyar ember megértené azt, amit te leírtál, és Szántai itt elmond, hatalmas dolgokat tudnánk véghezvinni, mert megértenék az emberek, hogy értelme és célja van mindannak, ami velünk történik. Nem szemétkednek velünk, hanem hagyjuk, mert vállaltuk. És bármi áron nem csapunk vissza. Vezető kell? Hát kérjünk!!! Örülök, hogy feltetted ezt a videót, és, hogy ilyen szépen írtál. Nagyon szeretem Szántai előadásait. Tőle lehet, és érdemes tanulni.

    ·         
    Zsuzsi Domján És még valami, mert kikívánkozik belőlem: A Magyar nyilas nép. Ez annyit tesz, hogy szellemiségében az Isten nyilas tulajdonságrendszerét valósítja meg. Mivel a nyilas csillagkép a Tejútrendszeren fekszik, ezért az Univerzum központjából kapja energiáit. Keleten ennek a jegynek a ló a megfelelő elnevezése. Mi lovas nemzet vagyunk, méghozzá a legtöbb ábrázoláson íjazó lovasok. Gyönyörű képi jel. A nyilas jegy második holdháza a szarvas. Mikulás szánját is ezért húzzák szarvasok, mert Szent Miklós ünnepe pont erre az időszakra esik. A nyilas szellemiség testi megnyilvánulása az ikrek, gondoljunk Hunor-Magyar legendájára. Méghozzá az az ikerpár, akik nem egymás ellen küzdenek, mint Káin és Ábel, vagy Romulus és Rémus, hanem egymásnak hátat vetve, egymásért élnek. Mekkora gondolkodásbeli különbség. Ennyi véletlen NINCS! 

    ·         
     Tibor Gyula Szabadi: Nagyon szépen köszönöm az értékes kiegészítéseiteket. Ismét sokat tanultam. Engedelmetekkel megosztanám máshol is. 

    12+1. Born Gergely: Ajtony 

     http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pFmH7W7XlII

    12+2.

    Forrás: Szita István
    Az édes "birka" lét/gondolkodásmód rejtelmeibe ad bepillantást.
    Végre még egy inzultáns... Nem egyedül vagyok nem normális... És Te sem egyedül vagy nem normális... Ez szuper... Szeretem ezt a videót... Köszönöm Neked Szita István!


    http://vimeo.com/12655663


    10. Ezoterikus E-book tár


Elérhetőségeim: Lakás: Győ Skype:szabaditibor7 ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése